Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הכל אני התקנתי, בעיקרון לא רואים שום חוט בבגאג' חוץ מהקרוסים והסאב.

העברתי חוטים בדלתות הרכב לרמקולים מה שהסתבר כעבודה מאוד קשה ברכב שברולט אופטרה,

חוטים לבגאג' הכל כולל הכל.

נשאר לי להחליף את הRCA למשהו יותר איכותי ובעתיד רדיו דיסק נקווה לשכנע את אבא.

בכללי אני מרוצה מאד מהפירוט של הקומפ' והסאב הזה פשוט מטורף אני נהנה מכל רגע

גם כן לצערי אבא רוצה משהו יותר קטן.

אני רק מתאר לעצמי איך היא תשמע כאשר יהיה לי רדיו דיסק נורמאלי.

HPIM2046.JPG

HPIM2047.JPG

HPIM2048.JPG

HPIM2050.JPG

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, נראה סה"כ נקי ומסודר מהתמונות.

רק שאלה חשובה, למה להתקין את המגבר והקרוסים על המושבים בצורה כזאת.

המינימום זה פלטת עץ מצופה בלבד.

גם המגבר יושב בצורה יותר טובה וכמובן המראה שהוא הרבה יותר אסטטי.

under construction..

פורסם

לא יודע למה אבל זה יותר נוח לי על המושבים מאשר להשים שם פלטת עץ.

הרעיון עלה בזמנו וסופו של דבר החלטתי שלא ואני מעדיף על המושבים מסיבה שלי

תודה :)

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

לא מצב רצוי בעקרון - אבל כל עוד אין לך רעשי אלטרנטור והמוצרים תפוסים חזק - הכל בסדר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך להפריז בחשיבות של פלאטה

לא המעיט כמובן, אבל בהחלט לא להפריז

אם הכל עובד כראוי מלבד אסטטיקה אין כלכך בעיות

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה המכשירים שליד המגבר? זה קרוסאובר לסאבוופר?. או לקומפוננטים?.

ואם זה לקומפוננטים למה זה מאחור? זה לא צריך להיות ליד הרמקול לא?

פורסם

barakyv,

מה שאתה רואה בתמונות זה אכן הקרוסים של הרמקולים הקדמיים.

לא, קרוסים לא אמורים להיות ממוקמים בדלתות, למעשה זהו המקום הכי לא נכון להתקין אותם, הדלת שלנו ברכב חשופה למים, למעשה מה שעלול לקרות זה חשיפה של הקרוס למים ולמעשה קצר במערכת החשמל, בגלל שרוב המתקינים בארצנו "מחפפים" ורוצים לקצר את תהליכי העבודה הם לא מעבירים חוטים לבג'אז ופשוט מתקינים את הקרוסים בדלתות.

המיקום האידיאלי לקרוסים זה מקום שאין בו מים כגון הבג'אז.

דני.

פורסם

זה הקרוסים של הקומפוננט - בעקרון אין עם זה בעיה שהם רחוקים מהרמקולים אבל זה נכון שכמה שיותר קרוב - עדיף.

כל עוד שהחווט עבה מספיק והזרם שעובר בקבלים הוא בגבול שהם יכולים לשאת אותו והכבלים מאפשרים לו מעבר חופשי - אין סיבה שהקבלים יפרקו אם זה החשש.

ועדיף להתקין את הקרוסים האלה בתא המטען או בקיק פאנלים מאשר בדלתות איפה שלא תהיה אליהם גישה כלל וכלל וגם הם יעלו חלודה בגלל רטיבות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...