Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן LIQUI MOLY צהוב\זהב 10W40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם קניתי את הגלון בתמונה הימנית, פעם שנייה. 100 שקל ל5 ליטר (ברשתות אייס וכאלה ראיתי אותו ב160)

אין תלונות, שמן מעולה.

פורסם

השמן הזה ידוע כזיוף, לא מומלץ בעליל.

לך על דלקול, זה בצבע ירוק, עובד על לפחות 10 מכוניות שאני מכיר.

פורסם

בכתבה שהייתה בכלכליסט, דובר על LM leichtlauf שהוא באמת שמן מינרלי בהגדרתו לעומת ה super leichtlauf

שהינו חצי סינטטי.

כיום, כמעט ולא ייצא לי להתקל ב leichtlauf ,אלא רק ב super leichtlauf באריזות זהובות.

מה שמחשיד הוא שבאתר הרישמי של LM, ה- super leichtlauf אמור להיות משווק באריזה כחולה(כבתמונה)ולא בזהובה כמו אצלנו בארץ.השאלה היא האם זהו בלוף של פרומט או שפשוט החליטו לייבאו ארצה באריזות צהובות כמו שהיו ב leichtlauf מטעמים שיווקיים?

1929.jpg

פורסם
מצורפות 2 תמונות של אריזות כמעט זהות...

רק אחד עם HD אחרי ה 10W40.

והשני בלי ה HD.

מה ההבדל?

לי יש את הרגיל(ללא HD).

מה מהם חצי סינטטי או ששניהם חצי סינטטי?

המיכל השמאלי, מתאים למנועי הדיזל. (לפחות זה מה רשום עליו)

אשמח.

וסיבות כמובן.

השמן דליל מידי

השמן זול מדי

השמן מופיע באתר הבית כמינראלי

לאחר מעבר לאססו, המנוע עובד שקט יותר,

ורעשי שסתומים בברקים נעלמו כלל

בהצלחה

פורסם

מפתיע אבל כל הדברים האלו כבר נאמרו בעבר. אין טעם לפתוח את הנושא מחדש.

נא לעיין בשרשורים הקודמים ואם יש מידע חדש שחשוב מאד לעלות אותו נא לעשות זאת בשרשור הישן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...