Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאזין לרכב קלאסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות מנוי למגזין של רכבים קלאסיים, אך קשה מאוד למצוא בחנויות בארץ מגזינים כאלה. האם מישהו מכיר או מנוי על מגאזין טוב ויכול להפנות אותי להיכן ניתן להשיג אחד או אולי דרך האינטרנט?

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
אני מעוניין לעשות מנוי למגזין של רכבים קלאסיים, אך קשה מאוד למצוא בחנויות בארץ מגזינים כאלה. האם מישהו מכיר או מנוי על מגאזין טוב ויכול להפנות אותי להיכן ניתן להשיג אחד או אולי דרך האינטרנט?

אני יכול להמליץ בחום רב על מגזין בשם Practical Classics שעליו אני מנוי. הוא מיועד בעיקר לאנשים שרוצים לעבוד על המכוניות בעצמם, והוא עוסק בעיקר במכוניות (לרוב בריטיות) יחסית צנועות. לדוגמה, היה לו לאחרונה מדריך לקונה הפוטנציאלי של פורד קפרי דגם 1, והשוואה בין האופל מנטה דגם 1 ודגם 3. יש לו המון כתבות בנושאים טכניים של שיפוץ ואחזקת מכוניות.

המגזינים האחרים שאני ראיתי מיועדים לקהל יותר עשיר, ועוסקים במכוניות יותר יקרות.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אני מנוי על מגזים מארה"ב שנקרא cars&parts מגזין של רק מכוניות קלאסיות

בעיקר אמריקאיות אבל לא רק בנוסף יש כל מגזין איך לשפץ בעצמך משהו אחר עשרות תמונות והסברים וכתבות על אירועים שנערכים בארה"ב בהם מתאספות ענתיקות למטרות שונות עיתון אחד היותר טובים

למה? ככה!

פורסם

אני יכול להמליץ בחום רב על מגזין בשם Practical Classics שעליו אני מנוי. הוא מיועד בעיקר לאנשים שרוצים לעבוד על המכוניות בעצמם, והוא עוסק בעיקר במכוניות (לרוב בריטיות) יחסית צנועות. לדוגמה, היה לו לאחרונה מדריך לקונה הפוטנציאלי של פורד קפרי דגם 1, והשוואה בין האופל מנטה דגם 1 ודגם 3. יש לו המון כתבות בנושאים טכניים של שיפוץ ואחזקת מכוניות.

המגזינים האחרים שאני ראיתי מיועדים לקהל יותר עשיר, ועוסקים במכוניות יותר יקרות.

יש מצב לסרוק לי את הכתבה על המנטה ?????

ד"א, המנטה ממש לא מכונית בריטית אבל אופל (או יותר נכון וקסהול) מכל הדגמים מאוד נפוצים באנגליה (ולכן אני מחפש חלקים לרכב רק באיביי ארה"ב, אנגליה וגרמניה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

1. practical classics - ללא ספק נותן יחס עלות תועלת מצויין לבעל רכב קלסי אנגלי הדורש שיפוץ/ תחזוקה. קניה כדאית.

2. סטימצקי מוכרים בארץ את 2 המגזינים האנגלים המובילים: Classic cars ואת מתחרו שאת שמו שכחתי (בעל שם דומה). מדובר על מגזינים אשר נותנים יותר היסטוריה, כתבות כלליות והמון דפים כולל המון פרסומות. מאוד איכותיים אך לא זולים (כ-56 שח !!!) . אם אתה סתם מתענין ורוצה להרחיב את הידע אלו עיתונים מצויינים.

ניתן למצוא בסניפים גדולים (ראה קניון רמת גן) או בהזמנה מהסניף המקומי.

3. עד לפני שנה וחצי סטימצקי אפשרו לבצע מנוי דרכם למגזינים הללו. כלכלית לא היה הבדל משמעותי למחיר חוץ מהמשלוח הביתה ....

פורסם

יש מצב לסרוק לי את הכתבה על המנטה ?????

ד"א, המנטה ממש לא מכונית בריטית אבל אופל (או יותר נכון וקסהול) מכל הדגמים מאוד נפוצים באנגליה (ולכן אני מחפש חלקים לרכב רק באיביי ארה"ב, אנגליה וגרמניה) ...

בהחלט, שלח לי כתובת דוא"ל. ברור שהמנטה לא בריטי. לא היה לו גם דגם מקביל של ווקסול, חוץ מאשר במשך תקופה קצרה, כאשר המנטה דגם 3 (נדמה לי) נמכרה תחת השם Cavalier Coupe, ויוצר בבלגיה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...