Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בסיריון של אימי. שנת 2000, אוטומטית, דגם פשוט (ללא נעילה מרכזית, ללא חלונות חשמליים וכו').

בעמידה ברמזור, הילוכים ב- D, אחרי כחצי דקה עמידה הרכב פתאום כבה. העברתי ל- P, סגרתי אורות, וסובבתי מפתח בסוויץ' - האוטו מת לגמרי, אין חשמל בכלל, מת!

המתנתי 2 דקות (גם הזזתי את האוטו, לא יודע אם קשור). אחרי 2 דקות חזר החשמל והאוטו הניע.

 

כשהגעתי ליעדי ניסיתי לסמלץ עוד פעם את התקלה. לצערי הצלחתי... עמדתי במקום ב- D עם ברקס, והפעלתי משולש. איך שלחצתי על הכפתור להפעיל את המשולש האוטו כבה שוב. שוב פעם מת לגמרי - אין חשמל בכלל! אחרי 2 דקות חזר החשמל והתקלה נעלמה.

 

מה זה??? יש לי כל מיני השערות לסיבה לתקלה אבל שום דבר לא מחזיק מים כי אני לא מצליח להבין למה יש השהייה של כמה דקות עד שמערכת החשמל פתאום חוזרת לחיים.

 

:?::shock::shock::shock::?:

 

מישהו מכיר? תודה!

פורסם

בדוק קטבים של המצבר נקה קורוזיה אם קיימת וחזק נעלי כבל.......אם עדיין לא ניפתרה הבעיה כדי שתבדוק את המצבר יכול להיות שהגיע זמנו.....יום טוב :-)

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם

נראה לי ממש לא הכיוון. למה רק בסרק בעמידה במקום? למה רק אחרי 2 דקות הרכב מניע? ולמה תמיד אחרי 2 דקות מניע?

 

בכל אופן, למען הסר ספק, המצבר חדש (אין שנה) וקטבים נקיים.

פורסם

בדוק כבל בין המצבר לגוף לחופשים בדגש על הצד שמיתחבר לגוף.

נישמע כאילו יש נתק כי פעם יש זרם ופעם לא ,מה שמראה על נתק זמני גם אם המצבר חדש.

כשהכבל נוגע יש חשמל וכשהוא לא נוגע אין חשמל בכל הרכב.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כבל מצבר גוף מחובר היטב. זאת לא הבעיה.

 

אני מזכיר שהאוטו כבה בעמידה במקום, הילוך D, על ברקסים, ושאחרי שכבה הוא היה לגמרי מת (אין מצבר) למשך כשתי דקות.

 

רק לידיעתכם התקלה לא שכיחה אבל חזרה על עצמה מספר פעמים ותמיד כשהאוטו עמד במקום.

 

רעיונות? :?:

×
×
  • תוכן חדש...