Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום רב

היום יש לי ברכב פיונייר דולפינים עם הסרטים בצבע כחול שרצים והגוי סטיק העגול.

מכשיר די נחמד ללא בעיות מיוחדות.

אני לפני נסיעה לחול ויש באפשרותי לרכוש משהו נחמד אחר.

חשבתי על הפיונייר במקום במסך הכחול ,להחליף למסך הצבעוני, בארץ יעלה כ 3000 ש"ח בחו"ל 1500 ש"ח.

אני מתלבט שכן בשביל מסך צבעוני להוציא 1000 ש"ח {את שלי אני אמכור ב 500 } בערך

האם אתם יכולים להמליץ לי על מכשיר רדיו דיסק 50כפול 4 מעולה ... פיונייר /אלפיין

יש לי אפשרות לרכוש מכשיר עם מסך קופץ החוצה ,אבל קראתי שרשור כאן בפורום שזה לא חוקי ולא רוצה בעיות.

חוץ מזה אין לי עניין לצפות בסרטים תוך כדי נסיעה. שלא נדבר על זה שזה לא פנל נשלף

מאידך אני רוצה מכשיר שלא ישעמם אותי משהו כמו הדולפינים שמריץ משהו על המסך.

המלצות יתקבלו בברכה.

פורסם
פיונייר דולפינים עם הסרטים בצבע כחול.

אפשר לינק?

תכל'ס, גם באלפיין 9887 המעולה, אני ממליץ עליו מאד, בעיקר ברכישה מחו"ל [רק אם זה מארה"ב לא יהיה לך כאן רדיו],

גם בו, יש לך לצד פיצ'רים רבים ואיכות מעולה, כל מיני תצוגות של גלגלי שיניים, לבבות, לבבות שבורים וכו'.

מהן דרישותך מהHU[רדיו דיסק], מעבר לסרטים בצבע כחול ותצוגות?

פורסם

לא ציינת לאן אתה טס. יש מדינות בהם ציוד האודיו זול יותר, ויש כאלה שהוא יקר יותר.

בנוסף, אם אתה טס לארה"ב - קח בחשבון שרוב המכשירים לא יקלטו כאן רדיו (אם איכפת לך מזה). כיול לא תמיד אפשרי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היום רכשתי את ה- 6050UB של פיוניר:

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=548&catid=11&subcatid=45 :arrow:

מכשיר מעולה מכל הבחינות

מוציא צליל מדהים, ושי לו הרבה אפשרויות: חיבור USB, חיבור AUX, חיבור IPOD ועוד כל מיני נגנים, אפשות ל- bluetooth ועוד הרבה פונקציות מעניינות

יש לו גם אנימציה- להקת רוק עם תופים וגיטרות וכאלה

עלה לי 1200 ש"ח כולל התקנה

ממליץ עליו בחום

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אני נוסע לאמריקה וידוע לי שהמכשיר חייב להתאים לישראל.

אני קונה בחנות הזו כל פעם שאני באמריקה המכשיר עולה קצת יותר אבל מותאם לישראל וזה עדיין 1500ש"ח יותר זול מכאן בישראל.

מה אני מחפש מהמכשיר ,אני לא צריך BLOTOOTH וגם לא חיבור לאייפוד אני צריך שמיעה טובה וזהו.

כרגע פיונייר הדולפינים שלי עושה עבודה מצויינת אבל אם אני טס , ומחליף רכב אז באותה הזדמנות רוצה לגוון במערכת.

גם תצוגת ה OEL הכחולה משעממת אותי, בגדול אני מת להתקין מסך קופץ החוצה אבל זה לא חוקי ואני לא מחפש צרות.

עוד המלצות על מכשיר מעולה שיחזיק מגבר איכותי 2 רמקולים 6/9 וקופונטים של פיונייר.

לא יותר מזה ,אבל רוצה שיהיה בעל תצוגה ועדיף לשנות את הכחול.

תודה

פורסם

המכשירים עם המסך "קופץ החוצה" חוקיים מאוד! הדבר היחידי שלא חוקי הוא לראות סרטים במכשיר בזמן נהיגה, זה הכל. אני אפילו ממליץ לך בחום להביא כזה מכשיר מחו"ל כי בארץ הם באמת מאוד יקרים בארה"ב זה לא כל כך נורא.

• תוכן חדש...