Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט תאורטי- יש כזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אפשרות לגשת לטסט במכון-לשלם אליו אבל בלי להגיש ניירת?

כלומר לדעת את הליקויים במכון הספציצי מבלי להכשל,לתקן את הליקויים-ולעבור טסט בשנית אבל עם הניירת.?

יובל המבולבל:roll:

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

בשביל מה? אין לך ניירות? -כי, להכשל "רגיל" יעלה לך בתוספת של כמה עשרות שקלים, שכוללה גם אישור נסיעה זמני לשבוע, אני חושב- אז, מה אכפת לך?:roll:

ולא- לא מאמין, שמישהו יתעסק באוטו ללא ניירות- הם אפילו דורשים, שיהיה ביטוח בתוקף- אז, בלי ניירת בכלל?:roll:

אה, ובוא אני אגיד לך עוד משהו: זה, שנניח, ימצאו לך תקלות מסויימות, תתקן אותן, ותבוא "תקין לגמרי" לטסט (בלי תעוד של תיקונים/תקלות שנדרשת לסדר)- לא אומר עדיין, שתעבור אותו! בניגוד למצב, שבאת, נכשלת, קיבלת את הרשימת הליקויים- תדרש לבדוק שוב רק אותם! אתה מבין את הההבדל?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא, אני חושב, שאני מבין את כוונת המשורר- אבל, שוב, זה יעבוד אך ורק במיקרה, שיהיה לך את ה"רשימת הליקויים"...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם אתה מדבר על בדיקה קומבינה בלי כסף זה לא קיים היום פעם כן. היום לאחר כל הבעיות שהיו עם מכוני הרישוי המכונים מרושתים במצלמות וזה אינו אפשרי ועשה גם את חיי המעכרים קצת יותר קשים. חוץ מזה שאתה יכול ללכת לכל מכונאי מקצועי שיבדוק את רכבך ליפניי הטסט תשחק קצת בהגה תשלם ותקבל חוות דעת.

פורסם

מה הבעיה - כנס למוסך שלך שיעשה לך בדיקה הזהה לזו הנעשית במכון הבדיקה ותדע את כל הליקויים.

תעשה זאת חודש לפני מועד הרישוי המיועד.

ואז תדע מה עליך לתקן, יוותר בידך זמן לתיקונים ותגיע לרישוי עם ראש שקט.

נכון - זה עולה כסף ויתכן והמוסך יגלה עוד דברים שאולי מכון הבדיקה לא בודק וכמובן גם לא יגלה וגם זה יעלה לך כסף - תחזוקת רכב אספנות, אנחנו יודעים - עולה כסף, אין קיצורי דרך והבטיחות מעל לכול.

הדרך המוצעת יעודה לחסוך כסף (לבצע רק את התיקונים שמכון הבדיקה מצא) - ולדעתי לא טובה - מאחר ואתה לא מטפל ומתחזק את המכונית באופן יסודי אלה במה שנראה לבוחן בשלב הבדיקה.

בכלל לא נראה לי שבכלל הצעתך אפשרית כיום למימוש במכוני הבדיקה.

מצא משה

פורסם

בוא אני יתן לך דוגמה לפני שנתיים כשהיה לי את הרכב [טנדר משנת 93] אני שלחתי את הרכב לעשות תיקונים שאני בעצמי לא יכול לעשות לבד. לכן הסעתי את הרכב לשם. ונתתי להם לעשות בדיקה מה צריך להחליף וקיבלתי הצעת עבודה. וכך ידעתי מה צריך להחליף באוטו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לדעתי אין כל בעיהכי המכון רק ירוויח מכך.

דרך אגב,

ישנם הרבה חברות אשר כל 28 ימים צריכים בדיקת קצין בטיחות.

בעקבות כך הם שולחים את הרכבים למכון טסטים על מנת שבוחן יבדוק.

לאחר כשירות נסיעה הקצין בטיחות חותם על האישור.

ירון מאיר

• תוכן חדש...