Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על התשובות.

מה שאני מחפש זה אחיזה טובה ביבש וברטוב. אני מבין שאין לי מה לצפות לפלאים בטווח המחירים של 400-500 ליח', אבל מבחינת האחיזה האם KUMHO ECSTA 712 יספקו את הסחורה?

אני מאוד מפחד להתעכזב מהאחיזה, השחיקה לא מענינת אותי במיוחד.

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה, יש לי רביעיית PILOT EXALTO (על B4), ואין לי שום דבר רע להגיד עליהם.

נכון הם יקרים מאוד, אבל האחיזה שלהם פשוט לא מעולם הזה.

על יבש לא תאמין איזו אחיזה, וכשתעבור לרטוב בכלל תרים גבות.

הצמיגים האלה מספקים אחיזה שאף צמיג אחר לא סיפק לי, ואני מדבר גם על יבש וגם על רטוב.

ההחלטה היא שלך בלבד. מה שבטוח - אתה תהנה מהם.

פורסם

חשבתי שקומו כבר לא מיצרים את ה712, בדוק תאריך יצור.

על האלפא שלי מורכבת רבעיית קומו אקסטה AST שהחליפה רבעית טויו T1S, הטויו היו דביקים הרבה יותר ורמת השחיקה שלהם בהתאם, הקומו מהווה פשרה לא רעה בין אורך חיים ואחיזה, מה שדווקא נחמד בהנעה אחורית לא מאוד חזקה. גם הסוברו לא סובלת מעודף כוח, מי צריך כ"כ הרבה אחיזה?

למען הגילוי הנאות בלאון4 עם מעל 210 כ"ס שמתי רבעיית גודייר F1GSD3, פשוט נפלאים, בכל מזג אוויר, אם בא לך לפנק את עצמך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

איזה דגם של VENTUS?

היו לי ונטוס בגולף הקודמת אני לא זוכר את הדגם המדוייק משום מה: אחד מהדגמים הבאים: 102/104/105

אגב, המחירים שלהם דומים עד זהים ל T1R/פרוקסס4 אז אני לא מבין איפה החסכון.

קל מאוד להמליץ על צמיגים כמו גודייר F1 והמישלין אקסקלטו שהם ללא ספק נמצאים בפסגת ההיצע (יחד עם ברידג'סטון 050A שלדעתי הוא בליגה שלהם ופירלי PZERO) , אבל אני לא חושב שהערך המוסף שלהם , גם למשתמשים מתקדמים כמונו, שווה את התוספת המהותית מאוד במחיר.(במיוחד כשאפשר במחיר הזה להחליף יותר מ2 רביעיות של T1R,ואני מבטיח לך שרביעיית T1R חדשה באמצע הדרך תהיה יותר טובה מF1 חצי שחוקים.)

אלא אם כן לא היתה מגבלת תקציב בכלל ואז הייתי שם רביעייה מהטופ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש נראים טוב, שמח בשבלך שהשגת רביעייה כל כך טרייה במידה שלך, במידה שלי הכי טרי היה שבוע 34 של 2008

אגב, הם נקנו בסוף בצמיגג ישיר?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תתחדש

אבל במיוחד EDANJ?

אחינו (EDANJ) עוד פעם לקחתי לי קרדיט מזויף

בן

BENJ: