Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צנרת למערכת הבלימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש מקום בו ניתן לרכוש צנרת (אני זקוק לצינור 8 למערכת הבילמה של רכבי (דה-שבו). האם משהו יודע היכן ניתן לרכוש צינור וניפלים באיזור המרכז ?

פורסם

יובל, כמה שאמרתי שהם יקרנים בהגזמה פתאום היה שינוי,

חבר שחיפש צינורות לקפרי מצא אצלו במחיר ממש הגיוני (לא זוכר כמה)

אולי כי רצה להיפטר מהמלאי סוף סוף :|

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אין מלאי בצינורות קשיחים - הצינורות מיוצרים לפי הזמנה.

המחירים הם לפי הקריזה של אלי, או אם נפלת במזל על אחד העובדים, סבירים.

:turn-l:
פורסם

תסלחו לי על שאני "רוכב" אל השרשור הזה - אבל מישהו מכיר אולי מקום שמוכר מכשיר ל- Double Flaie כך שאוכל לעשות את צינורות הבלמים שלי לבד - ולהימנע מסוחרים נחמדים שמספרים לך מה מותר ומה אסור ומבינים במוטוריקה בערך כמו שפרס מבין בפוליטיקה (רק לשם הדימוי - אין כאן כל אמירה פוליטית אפילו במרומז).

יש לי מכשיר שעושה Flair רגיל - אבל בשביל צינורות בלמים צריך Double Flair.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

חברים נא להרגע.

אני עובד עם טכנו צינור שנים רבות. טכנו צינור עובד לפי הכללים המחויבים על פי חוק, וכאשר מדובר בצינור לבלמים, מכל סדרה יש למסור צינור לבדיקה הורסת שעלותה כ- 800 שקלים, והיא מבוצעת במעבדה של מכון התקנים.

לכן, אם הצינור המבוקש נמצא במלאי, סביר להניח כי מדובר בדגם צינור עם תנועה סבירה על מנת להחזיק מלאי ולחלק את עלות הסבדיקה לצינורות רבים. אם הצינור אינו קיים במלאי, יש לייצר סדרה של צינורות ולשלוח אחד לבדיקה המדוברת. כאשר הצינור לא קיים במלאי, היחיד שיקח הזמנה עבורו הוא אלי ולא אחד מהעובדים.

בבואי להתקין צינור למערכת בלמים, אני לא שקט כאשר לצינור אין תו תקן, ואני לא יכול לקבל עליו אחריות. מחירו של צינור בלמים בטל בשישים לעומת המחיר בנפש וברכוש במקרה של כשל בצינור לא תקני שהותקן במכונית.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

צינורות קשיחים אפשר לעשות בספארקו

שירות מעולה והמחיר זול

לפי מה שזכור לי כ 10 שקלים לקצה לא כולל ניפל

בקשר לצינורות גמישים

עששיתי לפני שלוש שנים בערך בטכנו צינו

כל צינור על כ 80 שח

והיום אחרי שלוש שנים אני הולך לעשות חדשים כי הם יבשים

הרכב לא נסע בכלל

ובהזמנות הראשונה אני יזמין צינורות שזורים ופותר את הבעייה

האיכות בארץ חרא

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אורן, אתה מדבר על צנרת גמישה. נראה לי שרובנו מדברים על צנרת קשיחה.

ואני לא אמרתי דבר על המחירים המאוד יקרים, אלא על היחס המזעזע שנותן אלי ללקוחות האמיצים. נראה שדני חווה חויות דומות.

:turn-l:
פורסם
חברים נא להרגע.

אני עובד עם טכנו צינור שנים רבות. טכנו צינור עובד לפי הכללים המחויבים על פי חוק, וכאשר מדובר בצינור לבלמים, מכל סדרה יש למסור צינור לבדיקה הורסת שעלותה כ- 800 שקלים, והיא מבוצעת במעבדה של מכון התקנים.

לכן, אם הצינור המבוקש נמצא במלאי, סביר להניח כי מדובר בדגם צינור עם תנועה סבירה על מנת להחזיק מלאי ולחלק את עלות הסבדיקה לצינורות רבים. אם הצינור אינו קיים במלאי, יש לייצר סדרה של צינורות ולשלוח אחד לבדיקה המדוברת. כאשר הצינור לא קיים במלאי, היחיד שיקח הזמנה עבורו הוא אלי ולא אחד מהעובדים.

בבואי להתקין צינור למערכת בלמים, אני לא שקט כאשר לצינור אין תו תקן, ואני לא יכול לקבל עליו אחריות. מחירו של צינור בלמים בטל בשישים לעומת המחיר בנפש וברכוש במקרה של כשל בצינור לא תקני שהותקן במכונית.

בברכה,

אורן

אני מניח שכולנו רגועים, אבל יש לי שאלה אליך: מה בדיוק הם בודקים או יודעים לבדוק שם, במכון התקנים? רק נניח שהם נצמדים לתקן מסוים, נאמר DIN, יש להם מיכשור מתאים, חישובים, חוזק חומרים? השהיית המוצר תחת תנאים קשים לאורך זמן מסוים? הם יודעים איך לבדוק? כי אם כן, אשמח אם יסבירו לי כיצד השוק מוצף בסחורה זולה מהמזרח... סחורה שכאשר אני רואה אותה - אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. סחורה, שאני בטוח שלא הייתה עוברת בדיקה בסיסית ביותר, DIN או כול תקן אחר. כיצד הם נותנים לה אישור?

פורסם

[quote=ירחמיאל;2014059]אני מניח שכולנו רגועים, אבל יש לי שאלה אליך: מה בדיוק הם בודקים או יודעים לבדוק שם, במכון התקנים? רק נניח שהם נצמדים לתקן מסוים, נאמר DIN, יש להם מיכשור מתאים, חישובים, חוזק חומרים? השהיית המוצר תחת תנאים קשים לאורך זמן מסוים? הם יודעים איך לבדוק? כי אם כן, אשמח אם יסבירו לי כיצד השוק מוצף בסחורה זולה מהמזרח... סחורה שכאשר אני רואה אותה - אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. סחורה, שאני בטוח שלא הייתה עוברת בדיקה בסיסית ביותר, DIN או כול תקן אחר. כיצד הם נותנים לה אישור?

תומך בחום בדעתך ולא מבין את הלהיטות של האדון ממועדון הסאאב שממליץ השכם והערב על מכון התקנים.

יואיל נא אדון מועדון להסביר כאן בפורום מדוע שרציתי ליבא מארצות הברית חלקים חדשים לגמרי : דרמים אחורים ונעליים

משאבות אופן ובולמי זעזועים -מדוע רצו לחייב אותי בבדיקת מכון התקנים האהוב עליו.

מה זה כאן ? האם הישראלי מהמכון חכם יותר מהאמריקאים שייצרו את החלק-בוודאי גם בפיקוח קפדני.

מה זאת עזות המצח הזאת.

כל טוב,

פורסם

מר מרכבה 2006,

ראשית תרגיע את הסגנון הציני והמתנשא שלך, בבואך לכתוב על "מדינת הגמדים המרושעים" כפי שאתה חוזר וכותב בחלק מההודעות שלך.

שנית, אל תנסה להסיט שרשור שעוסק ביצור חלקים בארץ לשרשור שעוסק ביבוא. יתרה מכך, עם סגנון התבטאות כמו שלך, לא אייעץ לך איך להביא חלקים בצורה נכונה, והאמן לי, אני מייבא חלקים כבר שנים רבות כולל חלקי בטיחות למכוניות של הלקוחות שלי.

אם כבר השתמשת בביטוי "עזות מצח", כל שנותר לי הוא להמליץ לך לשקול היטב את מש שאתה כותב בפורום.

ירחמיאל,

לשאלתך, הבדיקה מבוצעת על ידי העמסה של הצינור בלחץ גבוה בהרבה מהלחץ המופעל בעת הבלימה החזקה ביותר במכונית, כאשר העמסה בלחץ מבוצעת לאורך זמן רב. בתחילה בודקים שהצינור לא מתנפח, ואחרי כן חותכים את הצינור על מנת לבדוק אותו מבפנים.

סחורה זולה אכן קיימת בשוק. נהלי הבדיקה ליבוא אמורים להיות זהים, דהיינו בדיקה פיסית של צינור אחד מכל סדרה. מספיק שיבואן יגדיר את הצינורות כצינורות למצמד במקום צינורות לבלמים על מנת להתחמק מבדיקה. יש יבואנים שעושים כך, ואני אינני עובד איתם.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...