Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת...רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ניסגרתי על קליאו 95 שעומדת בדרישה לאוטומט+הגה כוח בתקציב עד 20K

מדובר על מנוע 1.4

הרכב יהיה הראשון שלי ויש לי כמה שאלות :roll: :

1.הרכב אמין? חלקים שלו יקרים יחסית?

2.בשנתון 95 יש הזרקת דלק?

3.כריות האוויר (אם אני לא טועה יש 2) צריכות להתחלף עוד שנה אחרי 10 שנים. כמה צפוי בערך שהסיפור יעלה?

סך הכל אם למישהו יש מילה להוסיף או חוות דעת אז אני ישמח :wink:

פורסם

מדובר על מנוע 1.4

3.כריות האוויר (אם אני לא טועה יש 2) צריכות להתחלף עוד שנה אחרי 10 שנים. כמה צפוי בערך שהסיפור יעלה?

1. אמין וזול לאחזקה, הכל יחסי לאוטו בן 10 עוד מעט כך שאמינות זה עניין של טיפולים.

2. כן.

3. כמה אלפי שקלים לצמד.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

הערות :

קליאו 95 אוטומט + ה"כ - עולה 25K~

הגיר האוטומטי בקליאו אינו ידוע באמינותו המופלגת---> ומכאן ציפייה לאחזקה זולה יכולה להתבדות.

לקליאו 95 , אין 2 כריות אוויר (ואני בספק רב אם קיימת כרית אוויר אחת ב95').

פורסם

מדובר על מנוע 1.4

1. לא שיא האמינות. קצת בעיות חשמל, אני שמעתי על קצת בעיות עם מערכת המיזוג ומחשב ...

2. כן

3. אין כריות אוויר אבל אם היה אז הסיפור מאוד יקר (וגם זה כל 7 שנים אם אני לא טועה).

הערות:

בגרסא האוטומטית הרכב ע-ג-ל-ה, אם מפעילים מזגן הרכב בקושי זז ולכן אני ממליץ בחום על ידנית ...

העגלתיות שלה נובעת מהגיר אוטומט 3 הילוכים מאוד מיושן וגם לא כ"כ אמין ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חייב אוטומט ובמילא רוב הנסיעות בעיר ולחבר שיש אוטו דומה כאוטו ראשון זה מספק.

בכל מיקרה יום ראשון אני בודק רכב כזה, מעבר לבדיקה ממוחשבת, על מה אני צריך לשים לב במיוחד?

פורסם

נ.ב.

לא נתקלתי ברנו קליאו RN אוטומטית ולכן אם תשימו לב המחירון של לוי יצחק באינטרנט מדבר אך ורק על דגמי ה RN ולא ה RT

לי יש בבית RT אוטומטית שנת 94.

מה ההבדל בין RN ל RT?

RN ברובן הגיעו ללא חלונות חשמל ונעילה מרכזית אבל חלק כן

RT מגיע עם פנסי ארעפל

RT מגיע עם פגושים בצבע הרכב

RT אוטומטית מגיעה עם מראות חשמליים

RT אוטומט מגיע עם כסאות אורטופדיים יותר (בליטה לגב, גובה כסא וכו')

לוח השעונים שלל ה RT שונה ויוקרתי יותר

אפילו יש הבדל בדש בורד היות ובאוטומטית של 94 עד 96 הגיע עם דש בורד שבו יש מצחייה ארוכה יותר עם תא ושעון

בקיצור יש הרבה הבדלים ומשום מה לוי יצחק החליט שבאינטרנט אין צורך במחירון של ה RT האוטומטית. אגב המחירון של ה RT אוטומטית שנת 94 היתה 27 לפני חודשיים והיום אני חושב 26 או 25

כך שגם על 95 אני מאמין שהמחיר שונה. שימו לב, לא לסמוך על מחירון של לוי יצחק באינטרנט היות והוא לוקה בהרבה חסר לעומת המודפס (אולי הוא אמור שמי שלא מתאמץ לרכוש את הירחון שישלם בכך שהוא ימכור בזול יותר....)

נ.ב. האוטו של אשתי למכירה......

ואצל הגיר כבר עבר את השיפוץ היסודי ואם שומרים עליו הוא לא ילך כל כך מהר

(אצלינו הוא הלך כי הזנחנו נזילה שמסתבר שהיתה רצינית ונסענו כמה אלפי קילומטרים עם רמת שמן נמוכה ואף ללא שמן כלל מה ששרף את הדיסקיות בפנים והדרך היחידה שיכולנו לנסוע היה אחורה... :) )

פורסם

במחירון לוי יצחק רשום שיש קליאו 1400 וקליאו rn ובנוסף אליזה.

האם הכוונה שה 1400 הינה בעצם הrt?

לפי מה שאתה כתבת בהודעה אני יכול להבדיל בין RT ל RN אבל הקטע שאני לא יכול להבדיל בינהם במחירון. יש דרך להבדיל?

בנוסף יש לי כמה שאלות :

1. הטיפולים השוטפים יקרים?

2. איזה טיפולים יש וכמה בערך הם עולים?

3. מבחינת חלקים שיהרסו או ידרשו תיקון כמה אני יכול לצפות שזה יעלה לי?

4. האוטו חסכוני בדלק? מנוע 1.4 אבל מיושן....?

5. למה לשים לב בבדיקה מעבר לבדיקה השיגרתית (הופיע פעם הסבר פה איך לבדוק רכב לפני הבדיקה במכון מישהו יכול לצרף את הלינק פשוט לא מצאתי)

תודה

פורסם

בנוסף יש לי כמה שאלות :

1. הטיפולים השוטפים יקרים?

2. איזה טיפולים יש וכמה בערך הם עולים?

3. מבחינת חלקים שיהרסו או ידרשו תיקון כמה אני יכול לצפות שזה יעלה לי?

4. האוטו חסכוני בדלק? מנוע 1.4 אבל מיושן....?

5. למה לשים לב בבדיקה מעבר לבדיקה השיגרתית (הופיע פעם הסבר פה איך לבדוק רכב לפני הבדיקה במכון מישהו יכול לצרף את הלינק פשוט לא מצאתי)

תודה

1. לא

2. לא הבנתי את השאלה... טיפול כל 10,000 ק"מ

3. איזה חלקים יהרסו? סה"כ העלויות לא בשמיים.

4. הרכב עושה 1:10 1:11 בערך בדגם האוטומטי

5. תבדוק בהודעות הדביקות למעלה...

:-)

פורסם

ברשותי RT ידנית שנת 94

עפי ניסיוני האישי האוטו די אמין בהתחשב בעובדה שהוא 10 שנים על הכביש...

עקב האכילס של הקליאו כפי שנאמר אלו מערכות החשמל שעשויות לעשות בעיות.

אני שמעתי על כ"כ הרבה מקרים של נגד מהירויות שמחזיר את נשמתו לבורא (כ-900 ש"ח...חבל כי זה לא משהו שאמור להתקלקל הרבה).

ברכב שנמצא כבר הרבה זמן על הכביש לדעתי אין טעם לטפל במוסך מורשה אלא למצוא מוסך שאתה יכול לסמוך עליו ושיעשה לך את הטיפולים במחיר יותר זול.

לדוגמא: בטיפול 10 הקודם שלי מלבד החלפים הרגילים גם החלפתי את הפילטר דלק (שלא מוחלף כל טיפול) וכמו כן הוחפלה הגרמושקה של ההגה וסה"כ הטיפול עלה לי 500 ש"ח (כפי שאמרתי מוסך שאני סומך עליו...).

אגב לגבי מה ש-BOOLY אמר, ה-RT שלי ידנית ויש לי גם את כל התוספות שהוא ציין שיש רק באוטומטית אז כנראה שכל התוספות האלו לא רק נחלתן של האוטומטיות.

• תוכן חדש...