Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקבל רכב חדש מחברת הליסינג בחודש מרץ, נראה לי דיי בבירור שהלנסר עדיפה אבל השאלה אם מקבלים את הלנסר החדשה בתקופה הזו? אם לא האם הטידה עדיפה? על איזה רכב מבין ה2 הייתם ממליצים?

תודה לעונים

פורסם
אני הייתי הולך על הלאנסר ביצועים טובים יותר אמין יותר וטוב יותר בכללי.

ועל סמך מה בדיוק אתה קובע זאת?

הלנסר שיכולה להיכנס לקבוצת המחיר של הטידה "ליסינג" היא הקלאסיק ולא הלנסר החדשה שעולה הרבה יותר ושאותה צריך להשוות לרכבים אחרים,הלנסר קלאסיק היא ממש לא אמינה יותר מהטידה וממש לא "ביצועיסטית" יותר ואתם יודעים מה? בעיקר ממש לא....

ואם מוכנים בליסינג לתת לך לנסר 1.8 חדשה מול טידה בסיסית.... תתחדש חביבי..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני מקבל רכב חדש מחברת הליסינג בחודש מרץ, נראה לי דיי בבירור שהלנסר עדיפה אבל השאלה אם מקבלים את הלנסר החדשה בתקופה הזו? אם לא האם הטידה עדיפה? על איזה רכב מבין ה2 הייתם ממליצים?

תודה לעונים

אהלן,

הייתה לי את אותה הבחירה לפני חודש. אצלנו צימצמו לשלושה רכבים: לנסר, טידה ו SX4.

לדעתי השאלה הראשונה שצריכה להישאל היא האם יש לך ילדים ואם כן, כמה ובני כמה?

לכל אחד מהרכבים יש חסרונות והם אינם באותה הרמה כמו רכבי קבוצה 2 הנפוצים.

שני הרכבים צפופים יחסית (לחמישה נפשות). לטידה תא מטען יותר גדול אך ללנסר 6 כ"א לעומת 4 בטידה בגירסאות הליסינג.

שני הרכבים מציגים ביצועים פושרים. תא הנוסעים בטידה בהיר ונראה ברמה גבוהה יותר.

Alpine 9855| Morel Dotech Ovation + MT23| Alpine MRV F540| Hifonics HFI12D4

פורסם

מכיוון שאני מכיר עסקאות של ליסינג אני יוכל לומר לך שהמתמודדת מול הטידה שלך היא הלנסר קלאסיק הישנה מכיוון ששניהם בקבוצת 2, זה כמו שלא ישאלו אותך מה תעדיף מאזדה 3 או מאזדה 6 זה מכוניות ברמות שונות ,אם זאת היתה הלנסר החדשה היו מציעים לך את הונדה סיוויק שהיא המתחרה ללנסר החדשה וגם באותה הרמה (קבוצה 3)

בכל מיקרה הלנסר קלאסיק ישנה, אבל עדיפה בהרבה מבחינה של מקום, ישבתי בטידה והיא מרגישה נורא נורא נורא קטנה!

כאילו לקחו את הניסאן מיקרה והוסיפו בגאז' ככה שאם יש לך משפחה והדלק חינם(הטידה חסכונית מהלנסר) לך על הלנסר קלאסיק

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

הרבה אנשים מתבלבלים אבל הלנסר החדשה כרגע מגיע לארץ רק עם מנועי 1.8 סמ"ק

בשביל שוק הליסינג שמחייב מכונית 1.6סמ"ק מצובישי ממשיכה להביא לארץ את הלנסר הישנה

בעתיד אמור להחליף אותה הלנסר החדשה עם מנוע 1.5

מה שהציעו לך זאת הישנהוהיא עדין שווה על הניסן טידה ממש ממש קטנה ! אני לא מבין איך קוראים לה משפחתית

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
הרבה אנשים מתבלבלים אבל הלנסר החדשה כרגע מגיע לארץ רק עם מנועי 1.8 סמ"ק

בשביל שוק הליסינג שמחייב מכונית 1.6סמ"ק מצובישי ממשיכה להביא לארץ את הלנסר הישנה

בעתיד אמור להחליף אותה הלנסר החדשה עם מנוע 1.5

מה שהציעו לך זאת הישנהוהיא עדין שווה על הניסן טידה ממש ממש קטנה ! אני לא מבין איך קוראים לה משפחתית

אין קשר בין נפח המנוע לקבוצת הרישוי, הדבר היחידי שמשפיע הוא המחיר. אם יבואן יצליח להביא מכונית משפחתית עם מנוע 1.8 במחיר של קבוצה 2, הרכב יוצע לאלו שזכאים לרכב בדרגה זו. הלנסר המוצעת בקבוצה 2 היא אכן לא הדגם החדש והיקר יותר.

לפותח השרשור, אם מרחב פנימי חשוב לך אז הטידה המבוססת על מכונית קטנה שהודבק לה תא מטען עלולה שלא להתאים, בדוק זאת לפני הבחירה. אבזור הבטיחות בלנסר עדיף אבל הטידה עדכנית יותר מבחינת תא הנוסעים (עניין של טעם). מבחינת אמינות, אני חושב שזה אמור להדאיג במקרה הזה, בטח כשמדובר ברכב ליסינג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני הייתי הולך על הלאנסר ביצועים טובים יותר אמין יותר וטוב יותר בכללי.

איך קבעת את האמינות הנחותה של הטידה שמשווקת כאן בקושי יומיים?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...