Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט ג'אנטים לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכל מה שהצגת, אז הימני. ג'אנט סטייל BBS ממש יפה. (אלא אם כן זה BBS מקורי)

אבל אין על הג'אנט הזה.... החלום שלי.

הוא פשוט לא מגיע במרווח ברגים המתאים. ונראה לי גם לא בגודל שאני צריך. אבל אין עליו

LENSO DC-5

http://www.carshops.co.il/images/DC%205-Dark%20grey.jpg

אבל בשבילך נראה לי ישב הגאנט סטייל גולףV

http://www.carshops.co.il/images/vector%205.jpg

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

השאמלי אם אני לא טועה זה בורבט, לדעתי לא מתאים לגולף.

הראשון יהיה הכי יפה. :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אתה לא מוכר את האוטו? אז למה להשקיע עכשיו בג'אנטים? :roll:

וגם אני כמו כולם - הימני ללא ספק. גם אני מתחיל בחיפושים אחר ג'אנט דומה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הראשון לא מתאים לאוטו .

אם כבר זה היה גולף חדשות יותר וצבע אחר.

דעתי השני יותר מתאים

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

ככה זה נראה על גולף של אחד מחברי הפורום שהסכים שאני יעלה תמונה הג'אנט 17" ..

ואני כן מוכר זה לא קשור לגאנטים אם אני לא יקבל תוספת אני מוריד אותם,ולא כזה ממהר למכור יש לי הונדה האצ'בק שאני צריך קודם למכור.

z-162951274.jpg

פורסם

לא יודע אם כאלה ספציפים אבל בצבע הזה. עוד פעם, זה הרכב שלך וכמו שאתה רואה יש הרבה דעות לכאן ולכאן. זאת רק דעתי ככה שאל תתחשב בזה יותר מדי. אני אישית הייתי לרכב בכזה צבע שם גאנט כסוף כמו זה שהעלת בתגובה האחרונה.

פורסם
על גולף שחורה זה ניראה מתאים. על גולף בצבע של הרכב שלך זה יראה לא יפה...

אצלו דווקא בגלל הצבע של הרכב זה יתאים כי זה אדום וישלתב יפה עם הפס האדום של הג'אנט.

CoupéF7R

פורסם
לא יודע אם כאלה ספציפים אבל בצבע הזה. עוד פעם, זה הרכב שלך וכמו שאתה רואה יש הרבה דעות לכאן ולכאן. זאת רק דעתי ככה שאל תתחשב בזה יותר מדי. אני אישית הייתי לרכב בכזה צבע שם גאנט כסוף כמו זה שהעלת בתגובה האחרונה.
עד שהג'אנט לא יושב על הרכב אני באמת לא אדע להחליט ה,לוואי והייתי יכול להצטרף לדעתך או לדעת אחד מהמגיבים, אני לבנתיים ימשיך להתלבט.

• תוכן חדש...