Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 1.6 SX, קיים ABS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט בראבו 1.6 שנת 98 אוטומטית דגם SX ברכב יש מנורה של ABS שבחיים לא נדלקת לא בהתנעה ולא בסויץ

בוודאות אני יודע שלרכב אין ABS אחרי כמה עצירות חירום! בספר של האוטו כתוב על המערכת הזאת שכאילו קיימת

השאלה שלי האם בכל דגמי הSX שנתון 98 חייבת להיות כזאת מערכת ושלי מנותקת או משהו?

קנית את האוטו יד ראשונה מפנסיונר בהרצליה עם 45 אלף קילומטר לא נירא לי איזה קומבינטור שמנתק מערכות

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

ניתן לגלות זאת די בקלות בכללי, גם ללא נורא, על ידי עצירת חירום מוחלטת למשל במגרש חנייה או מגרש מיועד לכך כאשר הוא ריק.

בעיקרון, יש רכבים שמגיעים על השעון עם נורות אופצייה נוספות, כאשר הדגמים שלהן באירופה זכו לתוספות אלו ובארץ לא.

סתם דוגמא, אצלי בניאן, יש נורות נוספות כגון, בקרת יציבות ועוד כמה נורות שאין לי בוודאות ברכב תמערכות הללו, הן גם לא נדלקות בהתנעה או בדיקת מערכות. לכן לאחר בדיקה, נראה כי מערכות אלו קיימות כנראה בחו"ל.

לא הייתי דואג יותר מדי לגבי הרכישה שלה. זה תקין. פשוט אין, אבל זה קיים בכללי בדגם הזה, רק שלא בארץ או לא ברמת הגימור הזאת יותר נכון.

פורסם

הבנתי תודה על העזרה

מה שהבנתי מקריאה בפורום זה שהSX זה הדגם המאובזר עם 2 כריות אוויר וABS השאלה האם זה סטנדרט או שאתם מכירים עוד בראבו SX משנותים 98 ומעלה בלי ABS?

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לדעתי בשנתון הנתון זאת אופציה ולכן יתכן ויש נורה אך המערכת אינה קיימת.

הדרך הבטוחה לדעת היא לחפש מתחת למכסה מנוע את יחידת ה ABS שהיא משאבה וממנה יוצאים צינורות.

להמחשה:

ABS_Earth_bolts_1.JPG

abs_unit.jpg

לי יש פיאט מריאה שהיא דומה לבראבו.שם נמצאת המשאבה (בהסתכלות מקדמת הרכב) בפינה הימנית הרחוקה. משמאל לפיוזים.

פורסם

בדיקת הימצאות מערכת ABS ע"י עצירת חירום היא פשוט שיטה שגויה.

יתכן שאכן יש ברכבך מערכת שכזאת, אולם יכול להיות מצב שבו היא התקלקלה, ואחד הבעלים הקודמים החליט שלא לתקנה ובמקום זאת פשוט ניתק את נורת ההתראה שלה (היו מקרים מעולם).

כאמור, הדרך הכי טובה לדעת האם יש או אין ברכב ABS היא פשוט לפתוח את מכסה המנוע ולחפש את יחידת השליטה של המערכת, אותה ניתן לזהות בקלות ע"י צינורות הבלימה המתכתיים המתחברים אליה. עפ"י רוב, היחידה ממוקמת בסמוך למגבר הבלמים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא תדלק לך המנורה כי אין לה על מה להדלק , ABS זו אופציה שלא קיימת ברכב שלך אל תחפש מה שאין.המנורה קיימת מכיוון שהשעונים משותפים לעוד כמה דגמים אירופאים מאובזרים יותר

עריכה: מישהו הקדים אותי :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אוקי בדקתי אין לי את זה תודה לעוזרים!

נ.ב

אני מהתחלה חשבתי שאין לי וזה בסדר אבל חבר אחר אמר לי שאין מצב שלבראבו SX לא יהיה כי הABS ו2 הכריות אוויר זה הדבר היחיד שמבדיל אותה מדגם ה-S מסתבר שלא

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...