Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על : HGT/206XS/206GTI/Clio Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני בעתיד הקרוב מתכנן לרכוש רכב ויש המון התלבטויות , אני מעוניין ברכב בעל 3 דלתות עם גיר רגיל מהיר ודי זריז עד טווח של 45000 ש"ח .

HGT - רציתי לדעת איך האמינות של הגיר והמנוע של הרכב .

206XS ו- 206GTI - עליהם קיבלתי הכי הרבה המלצות , אך רציתי לדעת יותר על הרכבים מבעלים של הדגמים הללו .

Clio Sport - זה נכון שהדגם הזה מתודלק רק אוקטן 98 ? למה כולם נמכרות הרבה מעל המחירון ?

אודה לכולם על העזרה .

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמינות ב-HGT טובה מאוד! הרכב אצלי כמעט שנה וחצי ואפס תקלות, אפילו הקטנה ביותר (טפו טפו טפו).

206GTI נדירה מאוד, מחירון גבוה יחסית, התנהגות טובה, אבזור מעולה.

הקליאו נמכרת ב-15K מעל המחירון ואף יותר. רכב מתודלק ב-98 בלבד לפי הוראות יצרן.

פורסם

ב-45K ש"ח תוכל לקנות בלחץ קליאו שנת 2001. להשוות את הקליאו לשאר מתחרות יעשה לה עוול. אם אתה לא מחפש רכב לסיבובים הייתי מתפשר על איביזה טורבו 2001-2002.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ב-45K ש"ח תוכל לקנות בלחץ קליאו שנת 2001. להשוות את הקליאו לשאר מתחרות יעשה לה עוול. אם אתה לא מחפש רכב לסיבובים הייתי מתפשר על איביזה טורבו 2001-2002.

1. אני ממש לא משווה את הקליאו לאחרות , בכותרת כתבתי שאני צריך המלצה ולא השוואה .

2. אני לא רוצה רכב עם מגדש טורבו כי במדינה שלנו רוב הרכבים עם המגדשים כבר גמורים .

פורסם

ה206XS היא פשרה פושרת יחסית לשלוש האחרות.

אם אתה מחפש ספורטיבית שהיא קצת יותר Hardcore, היא לא מתאימה לך. היא אמנם זריזה יחסית לשאר המשפחתומטיות שנעות על הכביש אבל היא לא חזקה או מהירה יחסית לאחרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1. 2. אני לא רוצה רכב עם מגדש טורבו כי במדינה שלנו רוב הרכבים עם המגדשים כבר גמורים .

בוודאי, זאת עובדה ידועה מאות בשנים.

לכן המחירון של האיביזה טורבו ברצפה.

היא הייתה גמורה.

גמורה.

פורסם

2. אני לא רוצה רכב עם מגדש טורבו כי במדינה שלנו רוב הרכבים עם המגדשים כבר גמורים .

לא מחייב בכלל.

GTI וקליאו ספורט שמורות לא מאמין שתוכל למצוא בתקציב שלך.

ה-HGT תתן את התמורה הטובה ביותר לשקל, אבל מבחינת התנהגות היא רחוקה מהצרפתיות.

אם אתה בכל זאת רוצה צרפתייה, הייתי ממליץ לך לחפש 306GTI-6 :-)

פורסם

בתקציב שלך אתה מחפש רכב ספורט בן 8~9 שנים?

מה עם יישור קו לאחר קנייה?

הקליאו שייכת לליגה אחרת ולכן גם מתומחרת שונה בחיים האמיתיים -הטיפולים שלה גם קצת יותר יקרים מהשאר והיא הכי HARDCORE מבחינת התנהגות כביש מכל השאר שציינת.

מה הקטע עם 98 לא הבנתי - יש רכבים שחייבים אוקטן קצת יותר גבוה כדי להוציא את המיטב מהמנוע...מה חשבת ש98 זה למטוסים בלבד? הידעת שאוקטן 95 בחו"ל למעשה קרוב יותר בהרכב שלו לאוקטן 98 של ישראל? ואפילו יותר!

שלא נדבר על דלקי ה"סופר" המיוחדים שלהם(יענו 99 שלנו ).

בקיצור - GTI במחיר הזה לא תמצא ואם כן היא תהיה יד 10 , HGT היא ללא טורבו ככה שאתה יכול להיות רגוע לגבי השטות שפלטת מקודם.

אני הייתי הולך על XS שגם אותה לדעתי לא תמצא בשנתון סביר עם נתונים טובים -התנהגות מצויינת וטיפולים סבירים למרות המחסור בכח.

תתפלא אבל XS טובה נמכרת במחירים של קליאו ספורט ומעלה...50K~

פורסם

מה הרכב שיש ברשותך כרגע ומה הוותק שלך על הכביש?

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה משהו קיצוני כמו קליאו ספורט או אפילו איביזה או משהו פושר יותר כמו 206GTI או פיאט HGT.

אחרי שתחליט אולי תקבל הסברים ממוקדים יותר על ביצועים והבדלי מחירים.

ואני מקווה שאתה מתכוון לרכוש את הרכב בחודש הקרוב, נמאס לי לתת יעוץ לאנשים שמתכננים 4 שנים קדימה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קטע עם דלק 98 שזה עוד שקל לכל ליטר, כמה מאות שקלים בחודש, תלוי בנסועה.

הטיפולים בקליאו לא "קצת" יותר יקרים, אלה הרבה יותר יקרים.

ה-HGT נחותה בהתנהגות מה-206 GTI והקליאו אבל לדעתי היא חבילה טובה יותר מה-XS.

פורסם
קטע עם דלק 98 שזה עוד שקל לכל ליטר, כמה מאות שקלים בחודש, תלוי בנסועה.

הטיפולים בקליאו לא "קצת" יותר יקרים, אלה הרבה יותר יקרים.

ה-HGT נחותה בהתנהגות מה-206 GTI והקליאו אבל לדעתי היא חבילה טובה יותר מה-XS.

לא יודע איפה אתה מתדלק - אבל אני מתדלק בסביבות 60~70 אגורות יותר מ95...לא כזה ביג דיל מבחינתי וגם לא רלוונטי כשמדובר בחיי מנוע טובים וארוכים יותר = מניעת תקלות בעתיד.

אני אשמח לדעת איך יוצא שהטיפולים בקליאו "הרבה" יותר יקרים מבוא נאמר איביזה טורבו מאותה שנה?

ישנו טיפול אחד יקר שגם בו ניתן להקטין עלויות אם קונים חלקים לבד - סביר ביותר גם המצב שהרכב שהוא הולך לקנות כבר עבר את טווח ה120K ק"מ ולכן לא יצטרך טיפול כזה - שאר הטיפולים השוטפים זהים לכל קליאו רגילה וגם אותם ניתן לצמצם.

אני גם חושב כמוך לגבי ה HGT לדעתי היא דיי זהה בדינמיות שלה לXS...

פורסם

עזוב את מחיר הטיימינג האסטרונומי.

מה עם בלמים? בלמים אחוריים? פלאגים? קלאץ'? אני מאוד אוהב ומעריך את הקליאו אבל זולה לאחזקה היא לא, במיוחד אם מתחילות תקלות או אפילו בלאי טבעי.

יש לי HGT ונהגתי לא מעט על ה-XS, לדעתי ה-HGT עדיפה בגלל השילוב עם המנוע החזק יותר.

פורסם

"2. אני לא רוצה רכב עם מגדש טורבו כי במדינה שלנו רוב הרכבים עם המגדשים כבר גמורים "

מצטער שאני סוטה מהנושא אבל חייב לשאול משהו בקשר לזה....

אתם טוענים שרכב עם מגדש יש לו "חיים" יותר קצרים ממנוע אטמוספרי? או שהמגדש עצמו הולך מהר? או המנוע? או שניהם?

אני שואל כי אני בשאיפה לקנות איביזה קופרה\FR והייתי רוצה לדעת עם זה אוטו לשנה שנתיים או אם מטפלים בו כמו כל רכב אז אין סיבה לדאגה?

אשמח למידע נוסף

פורסם

אין ספק שהHGT או אפילו ה206 יותר זולות לאחזקה.

אבל גם בקליאו לא הכל שחור לבן, כבר נמאס לי לפרט אבל אחת הדוגמאות היא הפלאגים שמחליפים כל 120K ק"מ וניתן לרכוש ב350 ש"ח, אם תעשה את החישוב זה יוצא כמו פלאגים רגילים שמחליפים כל 20-30K ק"מ. כנ"ל הרבה חלפים ותהליכים שניתן לעשות וקרסו לא רוצים לספר לכם. גם צריכת דלק של 12 ק"מ לליטר עוזרת בפיצוי הכספי על ה98.

בכל אופן בואו לא נפתח את הנושא, זה בערך הדיון הכי נדוש בפורום.

שהבחור ששאל יצמצם אפשרויות ויתן כיוון נדבר.

עריכה:

תשובה לשאלה שמעלי.

"אנחנו" לא טוענים כלום, מה שהבחור פלט "רכב עם טורבו הוא רכב גמור" הוא שטות מוחלטת וכנראה נאמרה מחוסר ניסיון.

יש הרבה איביזות שמורות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פיליפ הויכוח הזה בפורום בנוגע לעלויות כבר היה, לא צריך לחזור עליו.

בשורה התחתונה הקליאו לא יקרה לאחזקה כמו שעושים אותה \ כמו שאתה חושב.

הביטוח שלה זול יחסית לספורטיביות אחרות, הצריכת דלק טובה לרכב ספורטיבי.

זה מתקזז עם הטיפולים של הטיימינג ודיסקים אחוריים ואם נעשה ממוצע לאורך כמה שנים (טיפולים\ביטוחים\דלק), אני מבטיח לך שזה עומד על הממוצע של כל שאר הספורטיביות.

נחזור לדיון:

אתה צריך להחליט מה אתה מחפש ברכב: התנהגות? מהירות? האצה? וכו'

תרשום פה את כל הדרישות שלך מרכב ונוכל להמליץ על רכב שיעמוד בדרישות שלך.

• תוכן חדש...