Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לקנות פולקסווגן פאסאט 2001 ידני. אני מעוניין לשמוע כל מה שיש לכם להגיד על הרכב הזה.

פירוט:

פולקסווגן פאסאט 2001 ידני,דיזל 1.9

הסיפור:

יש לי רנו 1992,19 ידני

+

קיה מנטור 2000,אוטומט

=

אני רוצה לקחת בטרייד אין פולקסווגן פאסאט 2001 ידני,דיזל 1.9

פורסם

שלום רב,

אולי כדי שתמקד את שאלותיך.

בצע חיפשו פה בפורום על הדגם הנ"ל.

קבל מידע בסיסי ואז שאל שאלות ממוקדות יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

באמת, באמת שרציתי לנעול את השרשור הזה ולפתוח אותו ב-23.2, אבל החלטתי להיות נחמד איתך - הפאסאט היא קנייה טובה למדי, במיוחד אם אתה נוסע הרבה. אני מניח שלרכב ק"מ גבוה ולכן כדאי שתוריד כמה שתוכל במחיר. בכל מקרה היא תהיה עדיפה עשרות מונים על שתי המכוניות האחרות שבבעלותך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברה מבקש תגובות...

ועוד דבר אחד ה פולקסווגן ממורה נהיגה (ל) ומורידים לי על זה 5K העם יש דברים מיוחדים שצריך לבדוק?

תודה.

פורסם

כן, להוריד 15 ולא 5. אני מקווה שאתה משקלל גם את הק"מ המאוד גבוה... (ושבדקת במכון שכל המערכות תקינות)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

SRONIS שוב תודה על התגובה!

בקשר למכון אני בודק ביום ראשון ועם יש בעיות עז אני מממ.... לא יודע מה לעשות.

פורסם

ממליץ לחפש פאסאט אחרת רצוי אחת שלא עברה מורה נהיגה , עם חיפוש נכון תוכל למצוא אקזמפלר הרבה יותר טוב.

פורסם

היי,

לא יצא לי לנהוג מעולם בפאסאט, אז אני לא יכול להעיד על הרכב .

אבל, הורים של בת הזוג שלי מנסים למכור פאסאט שנת 2001 (או 2002, לא סגור על זה בדיוק) כבר כחודשיים. הרכב במצב טוב והם כבר ירדו בכ-5000+ מהמחירון והם פשוט לא מצליחים למכור.

לכן פאסאט, ממורה נהיגה, 5,000 מתחת למחירון לא נשמע לי כמו מציאה גדולה..

פורסם

אני אגיב עוד פעם כי נראה לי שלא הבנת.

למה לך לקנות כזה אקזמפלר שחוט? יד חמישית? 300K?

זה לא איזו מכונית אקזוטית שלא ניתן למצוא שמורה, תחפש ביד שניה או אפילו תפנה לאחד המגיבים פה שמכיר מוכר מכונית כזאת שמורה יותר .

פורסם

KON - אני מבין ואני מביו מצויין. הבעיה היא שיש לי שתי מכוניות שאין לי מה לעשות איתם.

ובגלל זה אני פשוט רוצה להחליף אותם. רנו שנת 92 מאוד מאוד קשה למכור, ובמיוחד את KIA למרות שהיא שנת 2000.

(לאמא שלי קונים אוטו חדש SITROEN 2007 או 2008 לא יודע בדיוק). (לאבא שלי יש אוטו מעבודהFIAT 2008.

ככה שהפולקסווגן תהיה שלי. למה אני רוצה את האוטו הזה:

1)אני מאוד אוהב מכוניות גרמניות.

2)לאומת רנו הפולקסווגן פשוט חלום. (אני נוהג גם בKIA אבל אני לא אוהב אוטומט).

3)המכונית השניה בחים שלי תהיה פולקסווגן (כמובן עם הכל טוב - מצב מכני....).

אני יכול להמשיך לכתוב רשימה שלמה למה :)

תודה :)

פורסם

כל הנימוקים שלך להחלפת 2 המכוניות ברורים. (רק לא ברור לי עד הסוף האם את המבצע לשתיהן טרייד אין עבור הפאסאט..)

2 שאלות חשובות:

1. למה דווקא פאסאט? (נראה לי שיש לטרייד אין/מגרש עוד סוגי מכוניות)

2. למה הפאסאט הזאת??

פורסם

בתשובה לBABAYAGA

כן אני מבצע לשתהיו טרייד אין עבור פאסאט.

1. דווקא פאסאט מכיוון שזה הרכב היחידי שברגע שראיתי אותו אתהבתי בו.

2.הפאסאט הזאת מכיוון שאין עוד פאסאט במגרש (המגרש בחצור).

ועוד דבר אחד מבקשים ממני עוד 6000 ש"ח.

• תוכן חדש...