Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי יונדאי אסנט ואני מעונין לשים לו רמקולים מאחורה המידה של הרמקולים ם 6.5 עכשיו אני מעונין לקנות רמקולים שכאשר מגביהים את העוצמה לגובה אפילו מאוד גבוהה לא הרמקול לא יזיף ויתן צליל נקי ,אני לא מחפש להשמיע טרנסים אלא מזרחית עכשיו במה תלוי התוכנות של הרמקול בכדי שיהיה איכותי איזה תכונות האם אפשר לקבל הסבר וכמה אמור לעלות זוג רמקולים ?

בתודה מראש

פורסם

למעשה באחוריים לא משקיעים בכלל כי לא צריך אותם,גם אין 6X9 איכותיים,ואין שום נתון שמצביע על איכות סאונד

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אוקי אז ברמקולים קידמים לאקסנט והתקציב הוא עד 500 שקל יש זוג רמקולים איכותים ?

ועוד שאלה אפשר לקבל הסבר על רמקולים כיצד מבחינים עם רמקול הוא איכותי זאת אומרת על פי מה איזה נתונים

• תוכן חדש...