Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה לקנות מונובלוק של JBL וסאב כפול של רוקפורד (זה כל מה שאני יודע על סוג המוצר) במחיר של 2000 ש"ח

אולי קצת פחות, אבל בעיקרון זה המחיר. האם שווה לי לקנות במחיר כזה? המחיר טוב יחסית למוצרים?

ומה הסיכויים שישרף לי אחד מהדברים? אגב, אני מכיר את הבנאדם ואני יודע שהוא התקין אותם במקום טוב ועוד פרט

המערכת עבדה בווליום גבוהה, זה אחד שאוהב פוזה והסאב שלו היה מפציץ! זה אומר משהו לגביו?

האם זה הורס את הסאב והמונובלוק בכך שהרימו איתם את הווליום לשמיים?

סליחה על החפירה ותודה מראש על העזרה.

פורסם

באילו דגמים מדובר? איך אפשר לומר לך עם זאת קניה טובה או לא ללא שום ציון דגם

זה כמו שתשאל אני רוצה לקנות מרצדס ב400000 שווה לי?

בלי שום קשר לפי מה שאתה מתאר אני לא הייתי קונה ממנו... אבל זה רק אני.

אלי

פורסם
באילו דגמים מדובר? איך אפשר לומר לך עם זאת קניה טובה או לא ללא שום ציון דגם

זה כמו שתשאל אני רוצה לקנות מרצדס ב400000 שווה לי?

בלי שום קשר לפי מה שאתה מתאר אני לא הייתי קונה ממנו... אבל זה רק אני.

אלי

אז זהו אני לא מבין במערכות וראיתי את הסאב והמונובלוק ככה שרק מה שהיה כתוב עלייהם יכלתי להגיד לכם...

אבל אם תראה לי תמונה אני אוכל להגיד לך אם זה זה או לא... פשוט לא ידעתי שיש לזה כל מיני דגמים וכאלה

פורסם

כשאתה קונה רכיב תמיד תבדוק מי היצרן ומה הדגם ככה יש סיכוי סביר שתוכל לבדוק את עלות הדגמים ברשת ולקבל חוות דעת מאחרים. בכל מקרה הצליל המתקבל ואיכותו זה דבר סלקטיבי, כל אחד יכול לפרש את זה אחרת אז תמיד עדיף לשמוע בעצמך.

אם המערכת עבדה בעוצמות שגבוהות מיכולותיהם של הרכיבים אז יש סיכוי סביר שגם תוכלת החיים ואיכותם של הרכיבים ירדו בהתאמה. באופן כללי אם הבנאדם חורני והציוד לא היה מותקן כהלכה אז הייתי מתרחק.

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, בקשר להתקנה זאת התקנה איכותית עם הרכיבים הכי טובים לא נחסך ממנו שקל!

ההתקנה ברמה מאוד גבוהה עם כבלים יקרים ואיכותיים רק מה שכן המערכת עבדה בווליום גבוהה

אני לא יודע עד כמה גבוהה ואם זה יותר מהיכולות שלה אבל בוא נגיד שכשהוא היה עובד ליד הבית שלי

הייתי שומע ואפילו מרגיש שהוא עובר...

פורסם
כשאתה קונה רכיב תמיד תבדוק מי היצרן ומה הדגם ככה יש סיכוי סביר שתוכל לבדוק את עלות הדגמים ברשת ולקבל חוות דעת מאחרים. בכל מקרה הצליל המתקבל ואיכותו זה דבר סלקטיבי, כל אחד יכול לפרש את זה אחרת אז תמיד עדיף לשמוע בעצמך.

אם המערכת עבדה בעוצמות שגבוהות מיכולותיהם של הרכיבים אז יש סיכוי סביר שגם תוכלת החיים ואיכותם של הרכיבים ירדו בהתאמה. באופן כללי אם הבנאדם חורני והציוד לא היה מותקן כהלכה אז הייתי מתרחק.

+1

תסתכל על הרכיבים או לפחות תעלה צילומים שנדע באילו דגמים מדובר

אלי

פורסם

גם אותי ואת אחי תרגיש שנעבור אז זה אומר שמשהו לא טוב במערכת? אפשר לשמוע בווליום גבוהה( רצוי אפילו, אז בשביל מה קונים?תיקח אוזניות וזהו) אבל הכל תלוי בכיוונים ברדיו דיסק ובגיין במגבר של הרמקולים.

דוד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יופי דוד אילו רכיבים לך יש ברכב:lol:

גם אם ישמעו אותך מקצה הרחוב אני לא חושב שאתה עדיין מנצל חצי מהפוטנציאל של המערכת שלך.

במקרה הנ"ל מדובר במערכת ממוצעת שאם לא כווונה כהלכה ומושמעת בעוצמות גבוהות מאוד, יתכן ותוחלת החיים שלה תתקצר

אלי

פורסם
אז זהו אני לא מבין במערכות וראיתי את הסאב והמונובלוק ככה שרק מה שהיה כתוב עלייהם יכלתי להגיד לכם...

אבל אם תראה לי תמונה אני אוכל להגיד לך אם זה זה או לא... פשוט לא ידעתי שיש לזה כל מיני דגמים וכאלה

חברה יאללה להעלות את כל התמונות של כל מגברי JBL והסאבים של רוקפורד על מנת שיזהה...

נו מה את רציני? אם אתה מעוניין שנעזור לך המינימום שאתה יכול לעשות לתת לנו את שם הדגם או לפחות תמונה ולא שאנחנו נחפש בכל רחבי האינטרנט בזמן שאתה "מזהה".

דוד.

פורסם
חברה יאללה להעלות את כל התמונות של כל מגברי JBL והסאבים של רוקפורד על מנת שיזהה...

נו מה את רציני? אם אתה מעוניין שנעזור לך המינימום שאתה יכול לעשות לתת לנו את שם הדגם או לפחות תמונה ולא שאנחנו נחפש בכל רחבי האינטרנט בזמן שאתה "מזהה".

דוד.

במילים אחרות תגיד אני בן אדם נאחס וממורמר שעצבני על כל העולם ולא יודע למה ובנוסף לזה גם לא בא לי לעזור

לך ואני סתם מגיב פה בשביל להיכנס איתך לוויכוחים!

אני לא מבין אותך, באמת שלא. יענו מה אתה בא להגיב פה סתם בשביל להיכנס בי? אני מאוד מצטער שאבא שלי

לא יצרן של רוקפורד או JBL ואני לא יודע להגיד לך איזה דגם זה...

מאיפה אני אמור לדעת שיש לזה כל מיני דגמים וסוגים?!?!?! באתי, ראיתי, שמעתי. אין לי מושג מה מי מו...

ואם כבר הגבת אז היית אומר מצטער, אי אפשר לעזור לך מכיוון שלא הבאת לנו פירוט על הרכיבים.

ואז הייתי חוזר לבנאדם ומברר לך את כל הפרטים!

נישמע קצת יותר טוב לא?

פורסם

אני יגיד לך את דעתי אל תקנה יד שניה

עדיף לך להשקיע את החסר ושלא כמו חבר שלי שקנה יד שניה נהרס לו ואין אם מי לדבר

עדיף להשקיע לאט ובטוח

פורסם

מה שנשמע לי לא בסדר זה להגיד "אם תראה לי תמונה אני אוכל להגיד לך אם זה זה או לא"

תחפש בעצמנך ואפילו תראה לנו רק תמונה נעזור לך אבל אתה חושב שתבוא ותגיד לא יודע איזה (ואין לי כח לחפש) תעלו לי תמונות (כי אין לי כח גם לחפש) ואני יגיד אם זה זה (אני יעשה לכם טובה) ככה בדיוק זה נראה.

אנחנו באים לעזור אבל אנחנו לא שרתים פה, תעשה שיעורי בית ונעזור לך בשמחה ונענה על כל שאלותייך.

דוד.

פורסם

בוא נעמיד את הדברים על דיוקם.

1. ציוד יד שנייה משתלם יותר כי אתה מקבל ציוד איכותי יותר באותו סכום שיכולת לרכוש ציוד חדש אך פשוט.

2. מרבית המוצרים לרכב אמינים, רדיו-דיסקים, רמקולים, סאבים, מגברים - הרוב המכריע של המוצרים האלה אמין מאוד ומחזיק לאורך שנים. גם אם כבר יש תקלה לרוב היא לא רצינית ובמקרה הגרוע עולה כמה מאות שקלים לתקנה.

כל זה כמובן טוב ויפה כל עוד אתה יודע את ההיסטוריה של המוצר אותו אתה מעוניין לרכוש, כמו גם מי מוכר לך אותו. במקרה שלך, שם אתה מתאר מישהו ושהתלהב מבום-בום-בום וסביר להניח לא הבין בכיוונים או חלילה שמר על הציוד שלו - זאת קנייה עם הימור. יכול להיות שהכל תקין ויכול להיות שהתיקון ותקלות קרובים.

מנסיוני אני יכול להעיד שעד היום (טפו טפו טפו) מעולם לא "נפלתי" על ציוד דפוק, והתעסקתי די הרבה עם ציוד משושמש.

לסיכום - לא הייתי מפחד מקניית יד שנייה, אבל כן צריך לבדוק טוב טוב את המוצר הספציפי וממי אתה קונה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה שנשמע לי לא בסדר זה להגיד "אם תראה לי תמונה אני אוכל להגיד לך אם זה זה או לא"

תחפש בעצמנך ואפילו תראה לנו רק תמונה נעזור לך אבל אתה חושב שתבוא ותגיד לא יודע איזה (ואין לי כח לחפש) תעלו לי תמונות (כי אין לי כח גם לחפש) ואני יגיד אם זה זה (אני יעשה לכם טובה) ככה בדיוק זה נראה.

אנחנו באים לעזור אבל אנחנו לא שרתים פה, תעשה שיעורי בית ונעזור לך בשמחה ונענה על כל שאלותייך.

דוד.

אם הייתי יודע איפה לחפש, תאמין לי שלא הייתי מחכה לך שתגיד לי והייתי מעלה בהתחלה כבר תמונה של הסאב והייתי אומר

לכם הינה תראו זה הסאב, זה המגבר, רוצים עליו כך וכך מה אתם אומרים?

אבל אין לי מושג מאיפה להביא לכם תמונות של סאבים, מצטער, לא מבין בשטויות האלה... ולכן ביקשתי שאתם תעלו לפה תמונות.

כמובן שאתה לא חייב ואם אתה חושב שאני "מעביד" אותך, אתה לא חייב לחזור לשירשור הזה וגם לא לענות לי על השאלות שלי.

אבל אם כן בא לך לעזור ואתה כן יודע איפה אפשר למצוא תמונות של הדברים האלה, אז למה לא?! הרי כסף זה לא עולה, זמן זה לא לוקח לך כי במילא אתה כבר פה וכבר מגיב. ואם אתה עושה את זה כניראה שאין לך דברים יותר חשובים על הראש אז קצת עזרה מה יש?! לא נמות מזה...

פורסם
בוא נעמיד את הדברים על דיוקם.

1. ציוד יד שנייה משתלם יותר כי אתה מקבל ציוד איכותי יותר באותו סכום שיכולת לרכוש ציוד חדש אך פשוט.

2. מרבית המוצרים לרכב אמינים, רדיו-דיסקים, רמקולים, סאבים, מגברים - הרוב המכריע של המוצרים האלה אמין מאוד ומחזיק לאורך שנים. גם אם כבר יש תקלה לרוב היא לא רצינית ובמקרה הגרוע עולה כמה מאות שקלים לתקנה.

כל זה כמובן טוב ויפה כל עוד אתה יודע את ההיסטוריה של המוצר אותו אתה מעוניין לרכוש, כמו גם מי מוכר לך אותו. במקרה שלך, שם אתה מתאר מישהו ושהתלהב מבום-בום-בום וסביר להניח לא הבין בכיוונים או חלילה שמר על הציוד שלו - זאת קנייה עם הימור. יכול להיות שהכל תקין ויכול להיות שהתיקון ותקלות קרובים.

מנסיוני אני יכול להעיד שעד היום (טפו טפו טפו) מעולם לא "נפלתי" על ציוד דפוק, והתעסקתי די הרבה עם ציוד משושמש.

לסיכום - לא הייתי מפחד מקניית יד שנייה, אבל כן צריך לבדוק טוב טוב את המוצר הספציפי וממי אתה קונה.

איתמר.

או לתגובות כאלה חיכיתי!

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

אני אשכול שוב את הקנייה הזאת, רק הייתי רוצה לחדד את העיניין, כל הקטע של הכיוונים וההתקנה נעשה במקום מקצועי ואמין.

• תוכן חדש...