Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קלאו שנת 98 אוטומט.

עברו כמעט 25000 ק"מ מאז שהחליפו לו ברקסים במוסך מורשה. הבעלים הקודמים החליף.

בימים האחרונים אני מרגיש שהדוושה שלי יורדת נמוך ובנוסף היא הפכה גם לרכה.

אף פעם לא היו ברקסים "נשכניים" ברכב .

שאני לוחץ על הברקס אז עד לחצי דוושה אין כמעט תגובה ושאני לוחץ חזק יותר אז יש פתאום נשיכה חזקה ועצירה חזקה לא חריקה, אין לי משהו בין לבין.

אני חייב לציין שאין איבוד של נוזל בלמים אני בודק כל יום מאז שזה התחיל ובנוסף הוחלפו המשאבות אופן לפני 3000 ק"מ.

האם יתכן שהברקסים נגמרו?

עוד מידע: הבעלים הקודמים נסע רוב הזמן בעיר.

פורסם

אני כבר חודשים תוהה אם זה המצב התקין של הבלמים בקליאו 98 שלנו.

גם אצלנו אחת המשאבות תוקנה לפני כחצי שנה, ומאז באמת יש שיפור לעומת המצב הקודם (גם בלם היד עובד טוב יותר מאז),

אבל עדיין התופעה היא בדיוק כפי שאתה מתאר.

אני חושב שאם גם אצלך וגם אצלי זה המצב, אולי ככה זה אמור להיות.

לי, באופן אישי, זה גורם להרגשת חוסר בטחון, לעומת הבלמים של הפונטו שלי,

מצד שני, חברה שלי אומרת שזה בסדר גמור.

בקרוב הרכב צריך לעבור טיפול, ואבקש שהבלמים יבדקו שוב.

פורסם

כאשר בלמי תוף מאחור אינם מכוונים כנדרש זה יגרום לדוושת בלם נמוכה וחסרת תגובה מעט.

לכן כדאי להכנס למוסך ולבדוק בלמים כללי בכל הגלגלים תוך שימת דגש על מנגנון הכוונון העצמי של בלמי התוף.

פורסם

אז עדכון קטן:

הברקסים אכן שחוקים.

קנית רפידות של רמסה. עכשיו בנוגע לצלחות כל מה שמציעים לי זה סיני, חוץ ממקום אחד שהציע לי משהו איטלקי ב 300 שח רק לצלחות.

על איזה צלחות אתם ממליצים?

ועוד שאלה קטנה מה תוצרת הצלחות שקרסו מרכיבים אצלם במוסכים?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...