Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206+, הייתם קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי היא פחות יפה מה206 אבל יותר יפה מה207.

יותר זורמת ממנה(מה207), היא לא מכוערת, אפשר להתרגל. (עוד שלוש נקודות ופרצוף אומלל)

אם הם שידרגו את הבטיחות בה (2 כריות אויר וABS ממש לא מספקים לימים האלה) ה1.4 היה יכול ממש להצליח בארץ.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לי יש גישה קצת שונה מכם,בנוגע להחלטת היבואן.

לובינסקי מוכרים היום את ה207 1.4 אוטומט ב99,000 שקל, משמע רכב כמו ה206+ ידני ,שהוא עדיין דור אחד אחורה (עם כל הכלול בכך) וגם ידני צריך להמכר בגג 85,000 שקל ואני לא רוצה להגזים ולומר יותר לשאוף ל80,אחרת הוא לא ימכר אם הפער לא גדול.

לובינסקי פשוט יודעים שהתמחור בעייתי ולכן לא הביאו את הרכב ,ולא בגלל שהוא ידני.(ככה לפחות אני מאמין).

פורסם

מיושנת ממנה דווקא אומר דברים טובים, רק לא מהבחינה הבטיחותית :roll:

אם זה אומר הגה פצצה כמו ב206 ולא הדבר הביזרי הזה שקיים ב207 אז הנה יתרון.

אם זה אומר שהיא קלה ממנה אז הנה עוד יתרון, ותסתכל שמבפנים היא נראת מאוד חביבה.

ובקשר לתמחור שלה, אני בטוחה שב90 אלף היא תמחר כמו לחמניות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

דומה במידה מסוימת למה שעשו עם ה-205 - המשיכו עם האוטו הזה עוד דור שלם,

ואפילו חסכו במתיחת פנים. ה-206 הוא אוטו חמוד, אבל זמנו עבר, כנראה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש ל206+ סיכוי לא רע בליסינג (בתמחור נכון).

המנוע 1.4 הוא דיזל 70 כ"ס ומנוע ה1.1 חלש מדי כך שבסקטור הפרטי לא נראה לי שהיא הייתה נמכרת כמו לחמניות טריות.

Peugeot 208GTI

פורסם

אני ממש לא אוהב את זה. מאחורה זה נראה עוד איכשהו סביר, אבל ה"לסת" הזאת שהלבישו לה מקדימה, ממש לא במקום.

לטעמי ה 206 היא בעלת אחד העיצובים היותר מוצלחים שיש. ועובדה היא נראית לא רע גם 9 שנים אחרי שהוצגה באי אילו שינויים קטנים.

אני אישית, עוד לא ממש עיכלתי את העיצוב של ה 207. זה נראה כמו 206 שהשאירו אותה בטעות בתנור בלילה והיא נמסה להם. :D. לא אוהב בקיצור. הפרונט האגרסיבי אולי יושב איכשהו בסדר על המכוניות הגדולות יותר של המותג, אבל כאן ב 206 + זה נראה מפחיד. אל הפנסים עוד אפשר להתרגל כנראה, אבל הגריל לא בא טוב.

ולשאלתך, לא הייתי קונה :)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא יודע, לי היא נראית כמו תאונה בין 206 ל-207.

לעניות דעתי, הסיבה שלא ישווקו אותה פה זה גם בגלל מדיניות התמחור וגם בגלל ההיצע הידני בלבד.

בכל אופן, בתור אופציה זולה ויעילה יש לי הרגשה שהיא תהיה להיט בקרב הסטודנטים התפרנים של אירופה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...