Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלד סרק נמוך - סובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורי חברתי יש B4 שנת 2004 או 2002(הצורה הישנה),היא לא סגורה על עצמה. הבעיה היא שהסלד סרק עומד על בין 650 ל 680 והרכב איבד המון מהסחיבה שלו. באחת העצירות בלי שנגעתי בגז הסלד קפץ ל1300 לשניה וחזר ל650. אני חושד במשאבת דלק. מה אתם אומרים?

פורסם

אני לא בדיוק מומחה, הכוונה למנוע צעדים ששולט בפתיחת המצערת?

מנוע צעדים יכול להסביר חוסר סחיבה?

לא אמורה להיות מערכת שמפקחת על תקינות סלד סרק?

פורסם

מנוע צעדים שולט על סל"ד סרק לאחר שמקבל פקודה ממחשב ניהול מנוע ע"פ נתונים שהתקבלו במחשב

מחיישנים כגון חיישן זוית מצערת, מד כמות אויר, חיישן טמפ' נוזל קירור ועוד...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218411

בהצלחה

פורסם

יכול להיות שהבעיה במחשב.

מצד שני MAF תקול (חיישן כמות אוויר במצערת) או מלוכלך יכול לגרום לבעיה.

יכול להיות גם שמערכת ההזרקה סתומה \ מלוכלכת...

בכל מקרה זו אל בעיה שניתן לפתור דרך הרשת.

פורסם
להורי חברתי יש B4 שנת 2004 או 2002(הצורה הישנה),היא לא סגורה על עצמה. הבעיה היא שהסלד סרק עומד על בין 650 ל 680 והרכב איבד המון מהסחיבה שלו. באחת העצירות בלי שנגעתי בגז הסלד קפץ ל1300 לשניה וחזר ל650. אני חושד במשאבת דלק. מה אתם אומרים?

האם הנהג הקבוע של הרכב גם חושב שיש בעיה? סל"ד הסרק לא נראה לי חריג כלל ורק את בעיה הקפיצת סל"ד הרגעית והסחיבה יש לבדוק.

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל ברוב הרכבים הסלד סרק עומד על 900, לא?

ההעדר סחיבה הוא לאורך כל לחיצת הדוושה, ומגיע לאבסורד שכאשר עוזבים את הברקס הרכב בקושי חושב לגלוש קדימה כאשר בדרך כלל היה קצת מזנק.

הבנתי שהתופעה יכול להגרם מהיוצרות לכלוך באזור המצערת או מלכלוך או תקלה במנוע צעדים. אבל חבר שמבין אמר שזה יכול להגרם גם ממערכת הזרקה לא מכוונת, הייתכן?

פורסם

ממש לא.

ראשית, ככל שמנוע גדול יותר סל"ד הסרק נמוך יותר, סל"ד של 650 מוקבל למנועי 2000 סמ"ק פלוס.

שנית, אי אפשר להסתמך על מד הסל"ד בלוח המכוונים כאינדיקציה מדוייקת לסל"ד בפועל.

• תוכן חדש...