Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתח טעינה בקליאו b

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת מהו המתח בזמן טעינה ועומס שהוא בגדר תקין והמתח שצריך להיות כשהרכב לא מונע. ברכב רנו קליאו B 1.4 16v שנת 2001.

פורסם

מנוע מונע - 13.8V-14.5V תקין ,מתחת או מעל זה לא תקין.

לאחר שהמנוע מכובה - 12.8 מצבר מלא , 12.5 מצבר טעון ומתחת ל12V צריך כבר לבדוק כי זה לא תקין.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

על פניו נראה שיש טעינה תקינה, מה המתח הנמדד על קוטבי מהמצבר בזמן הפעלת אורות ראשיים, מזגן ומפשיר אדים אחורי (עומס חשמלי רב) לאחר 5 דקות עבודה?

פורסם

14.3 +-

העניין הוא שהיה לי מצבר שנפ בן 18 חודשים ולפני כמה ימים בזמן נסיעה עם מזגן, מערכת, אורות + אורות ערפל התחלתי להריח ריח חומצה חזק ולאחר שהבנתי שהריח מגיע מהכב שלי עצרתי והראיתי שהמצבר פשוט רותח מבעבע וקיבל בטן.

הגעתי הביתה בדקתי טעינה והכל היה תקין, רק שהיה חסר ליטר מים , הוספתי ליטר מזוקקים הכל היה בסדר עד שיום למחרת שוב הוא רתח אז נסעתי לשנפ והם החליפו למצבר "חדש" אז אני מפחד שזה לא יקרה שוב ואני לא בטוח אם זאת פשוט הייתה בעיה במצבר ולא באלטרנטור.

פורסם

הדבר יכול לנבוע מטעינת יתר לסירוגין, שיכולה לנבוע מ"ווסת" תקול.

קשה לזהות בעיה זו באמצעות מד מתח כי הטענת יתר של המצבר לא מתרחשת בכל הזמן שמנוע פועל.

אבל אם אתה אומר שהחליפו מצבר וזה חלף, וכשהחלפת מים זה חלף לתקופה כל שהיא, צפוי שהבעיה מהמצבר עצמו ולא מהדינמו.

בכל מקרה אם החליפו למצבר חדש שנאפ נותנים אחריות על המצברים.

• תוכן חדש...