Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת 206 xsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם כדאי לי לגעת ברכב מסוג 206 xsi הרכב עצמו יד 5 עשה 174000 ק"מ אך מטופל בזמן .

שבנסוף יש לרכב קצה שילדה בצד ימין מקדימה שלא משפיע על התנהגות הרכב ?

שהמחירון של הרכב הזה עומד על מחיר של 47000 בגלל גאנטים מקוריים וסאנרוף

כשיש לי אפשרות לקנות אותה במחיר של 31000 ???

ואיפה כדאי לי לעשות בדיקה אם בכלל שווה לעשות לרכב כזה בדיקה ?

אשמח לכמה שיותר תשובות כי קבעתי עם הבנאדם ביום חמישי

מה לעשות ???

תודה מראש לכל העוזרים

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

דבר ראשון זה XS לא XSI

קילומטר קצת גבוהה איזה שנה הרכב ?

קצה שילדה היתי מנסה לחפש רכב אחר או שתברר מה בדיוק החליפו !

איזה מנוע זה 90 כוח סוס או 110 כוח סוס הבדל בניהם זה הראש 8 סתומים בין 16 שסתומים

אני בעל הרכב הזה אתה יכול לשאול אותי שאלות עם אתה צריך ?

פורסם

דבר ראשון הרכב שנת 2002 וזה הדגם של 110 כוח סוס

מה כדאי לי לעשות

דרך אגב אני בנאדם שנוסע במומצע 10000 ק"מ בשנה סטודנט

פורסם

המחיר נמוך אבל כמו שכבר הבנת כנראה שיש לו סיבה - יד גבוהה וקילומטראז' גבוה.

האם כדאי? אני לא יודע, זה שיקול שלך. הXS הוא אחלה רכב לדעתי והמחיר מפתה אבל במקרה הזה יש לך הרבה מה להפסיד. בדיקה תעשה בכל מקרה, כי קצה שלדה מוצהר יכול להתגלות כהרבה יותר חמור לאחר בדיקה יסודית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על העזרה אני אכן יקח אותו לבדיקה במבדק בהרצליה

עכשיו השאלה שלי היא איך אני יוכל לדעת עד כמה המכה חמורה ?

ואם היא תשפיע על הנסיעה של הרכב ?

פורסם

יד גבוהה מאוד יחסית לשנה (הרכב החליף בעלים כל שנה וקצת), ק"מ גבוה (כמעט 30 אלף לשנה)+ קצה שלדה.

הרכב לא נדיר כלל ויש לא מעט כאלה בלוחות.

מחיר נמוך- משקף את מצב הרכב- זה לא שאתה קונה "מציאה"

לא נראה לי שיש טעם לעשות בדיקה, אני די בטוח שיש שימושים טובים יותר ל-420 ש"ח האלה :lol:

פורסם

שוב תודה לכל העוזרים

אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות לגבי הרכב ?

פורסם

אם ציפית שיכנסו לשרשור 2010 איש וכולם יגידו את אותו הדבר ואז תדע מה לעשות, זה לא יקרה, בשום נושא שתפתח.

אני אנסה לפשט את הדילמה בשבילך (אבל מה לעשות זה החלטה שלך):

אתה צריך לתת לעצמך (אני אשמח אם תעשה את זה על גבי הפרום, אבל לעצמך זה המינימום הנדרש) 3 סיבות ממש טובות למה לך לקחת לבדיקה רכב שאינו נדיר, בלשון המעטה, עם יד גבוהה וק"מ גבוה. המחיר "האטרקטיבי" אמור להגיד לך משהו.

יכול להיות שהרכב יצא מושלם בבדיקה, הכל מסומן כתקין וזה מציאת חייך. יכול אפילולהיות שהוא לא צריך יישור קו. יכול גם להיות שסנטה קלאוס קיים.. :loco:

סביר להניח שתקבל אחרי הבדיקה דף מלא במלל שלא תדע איך לפרש אותו, תעלה אותו לפה, תקבל תשובות לא חד משמעיות (ראה את המשפט הראשון שכתבתי), בינתיים תתחיל להתאהב ברכב ולא מן הנמנע שתקנה רכב שאתה לא אמור בכלל ללכת לראות אותו.

אם מצב הרכב הוא כזה טוב, הבעלים לא היה מוריד 18,000 ש"ח :shock: (שזה יותר מ-33% מהמחירון)

אם התקציב שלך הוא 47,00, אולי (דגש גדול על האולי) שווה לקחת אותה למוסך שאתה מכיר טוב וסומך עליו ואם הוא ממליץ על זה אז אולי שווה לקחת את הסיכון שהיישור קו יעלה פחות מ-18 אלף וישאר לך עודף.

אם התקציב שלך 31,000-37,000 אל תחשוב על זה אפילו. אם אין לך מוסך כמו שציינתי אל תחשוב על זה אפילו. דברים זולים נוטים לעלות ביוקר.

בהצלחה.

פורסם

אני באמת מודה פה לכל האנשים שעזרו לי ורוב הסיכויים שאני יורד מהענין הזה

לא רוצה להסתבך סתם בכאב ראש מיותר

ושוב תודה לכל מי שעזר לי להגיע להחלטה הזו

• תוכן חדש...