Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי אופציה לקנות את הקרוס 3XS במחיר הוגן, אשמח לקבל המלצה, דיעה, יתרונות חסרונות וכמובן אם למישהו היה ניסיון איתו אשמח לשמוע זאת.

קראתי לא מעט והבנתי שהמוצרים של AUDIO CONTROL טובים ואפילו טובים מאוד, אחד החסרונות הבולטים שהבנתי הוא התפעול עקב הצורך בציפים ולא סיבוב של איזה כפתור עם מברגון, ומה שיביא אותי לקנות כל פעם ציפים על מנת לבדוק חיתוכים שונים ואיך אני אוהב לשמוע.

ההנחה שלי שאחד היתרונות של המכשיר הוא הדיוק בחיתוכים כיון שזה לא פוטנציומטר (מקווה שרשמתי נכון) אלא חיתוך עם ציפים אך אולי אני טועה.

הבנתי שההבדל המהותי בין ה 2XS ו3XS הוא היכולת ב 3XS לחתוך גם סאב, כמו כן נראה לי שהמכשיר יותר ישן מה 2XS אך זה לא אומר שום דבר מבחינתי.

אשמח לדעת מה אתם חושבים האם כדאי לקחת או לחפש קרוס אחר במחיר סביר שיהיה עם תפעול יותר פשוט, חיפשתי בפורום קרוסים אחרים אך רובכם משתמשים ב HU ואני לא.

ניתן לראות פה את המפרט הטכני http://209.85.129.132/search?q=cache...lnk&cd=1&gl=il

תודה לסטס שכבר התחיל לעזור לי לגבש דיעה אך אשמח לקבל עוד דעות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הוא זקוק ל2WAY + סאב.

שאלה קטנה שמעניינת גם אותי , הקרוס הוא בלי בנדפס , זה אומר שהחיתוך מתבצע כך :

סאב נחתך מלמטה

מידבאס נחתך מלמטה עד החיתוך של הטויטר

טויטר נחתך מלמטה.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

כבר דיברתי עם פותח הת'רד בה"פ :-P

לבינתיים אברך את כל חברי הפורום בשיר "בחום של תל אביב" של שרית חדד אבל הגרסא הסינית:

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין לא הבנתי את מלוא יכולות הרכיב, האם הוא תומך במה שנקרא BAND PASS מקווה שכתבתי נכון?

בעצם מה שסטס שאל גם עבורי.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הקרוסים של אודיו-קונטרול עובדים בצורה מאוד ברורה וידועה.

הHPF של המידבאס הוא גם למעשה הLPF של הסאב.

הHPF של הטוויטר הוא גם למעשה הLPF של המיד.

התוצאה היא בעצם בנד פאס:).

ככה זה עובד ברוב הקרוסים האקטיביים.

under construction..

פורסם

נראה לי זה השעה כבר משפיעה, אך לא מצליח להבין.

האם החיתוך לא אמור להיות בידיוק ההפך?

לדוגמא :

סאב : 50HZ

מידבאס 50HZ-1500HZ

טויטר : 1500HZ +

ככה שהחיתוך של הסאב הLOW, הוא בעצם החיתוך של המידבאס על LOW.

והHI של המידבאס הוא ההתחלה של הטויטר.

סטס.

פורסם

וואו סטס - כנראה שהזמרת הסינית עשתה לך משהו :-D

LPF - LOW PASS FILTER

HPF - HIGH PASS FILTER

אם אתה חותך נניח את הסאב ב90 הרץ (סתם דוגמא) בLPF - האודיוקונטרול ידאג לכך שנקודת החיתוך הנמוכה של המידבאס תהיה HPF 90 הרץ

כלומר הסאב ינגן 90 הרץ ומטה והמידבאס ינגן 90 הרץ ומעלה.

עכשיו - נקודת החיתוך של הטוויטר תהיה נניח 3500 הרץ (נגד 2 קילואוהם) - הטוויטר יחתך בHPF ב3500 הרץ וינגן משם ומעלה אבל נקודה זו גם תהיה נקודת החיתוך העליונה של המידבאס בLPF ב3500 הרץ והוא ינגן מ3500 הרץ ומטה.

התוצאה הסופית היא שהמידבאס ינגן בין 90 ל3500

הטוויטר ינגן 3500 ומעלה

הסאב ינגן 90 ומטה

אני לא יודע עם ל3XS יש גם מעגל PFM שזה בעצם HPF לרכיב הכי נמוך במערכת ובדרך כלל הPFM הזה הוא דווקא על המידבאסים ולא על הסאב. - ככה זה ב4XS אז אם זה ככה גם ב3XS הנקודת חיתוך של הסאב חותכת רק את הסאב בLPF והיא לא משפיעה על התחום התחתון של המידבאס - אבל בעזרת נקודת החיתוך של הPFM אתה יכול להפעיל HPF למידבאס לפי תדר שתבחר בעזרת מודול - עד כמה שזכור לי... לא יזיק לוודא את זה מול חוברת ההדרכה של המוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי PDF המוצר יש לו PFM FILTER

פורסם

או קיי אז רק תוודא על איזו יציאה הוא פועל - לדעתי על המידבאסים.

Pioneer TS-X150

פורסם

למה אתה חושב ככה עתיד?

אל תשכח בן כמה המכשיר הזה - מה שהוא הציע בזמן שהוא נוצר היה חסר תקדים.

והוא גמיש מאוד - אתה יכול לשנות את נקודות החיתוך בגמישות רבה כיוון שמספר הקפיצות בערכי הנגדים הוא גדול.

זה מכשיר שדורש סבלנות ונסיון - הוא לא גמיש ברמת הפוטנציומטר אבל הוא סופר איכותי והוא כן מאפשר לך שינוי מגוון מאוד של נקודות חיתוך.

אל תשכח שהמכשיר הזה סה"כ מיועד לרמת מערכת מסויימת מעבר לזה אתה כבר צריך לעבור ל4XS.

הגמישות שנוספה ל6XS בניגוד לשאר היא שהוא יכול לברור בין מתלול (סלופ) של 18 דיבי או 24 דיבי לנקודת חיתוך.

נכון - זה לא CARPC, אבל לא כל דבר צריך להיות ממונע ע"י WINXP :-D (תודה לאל!!!!!!!!)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...