Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני בטח אשמע כמו אדם שחי לפני מאה שנה בפורום הזה אבל אני צריך עזרה.

ברשותי רדיו טייפ ( כן פעם היה כזה דבר) ואני לא מעוניין להחליף אותו (בגלל המקוריות שלו).

אני שמעתי שיש מתאם בצורת קסטה שנכנס לטייפ, וממנו יוצא חוט שמתחבר לכל נן MP3 סטנדרטי.

שמח וטוב לב קניתי לי אחד, מחברה בשם SILVER LINE, וזה כמובן...לא עבד.

אני רוצה לדעת אם מישהו מכאן מכיר מתאם כזה, אבל שעובד. המתאם של סילבר ליין לא עבד משום שהטייפ נסה להפוך צד כל הזמן, מכיוון שלא היה לו סליל לסובב, אבל שמעתי שיש כאלו איכותיים עם סליל שעובדים.

אם מישה מהפורום מכיר משהו כזה, אני רוצה לדעת איזה סוג לקנות, והיכן.

ד"א אני מאזור המרכז, תודה!

פורסם

אם מישה מהפורום מכיר משהו כזה

לדעתי רוב חברי הפורום עוד לא נולדו כשהשתמשו בזה... תנסה לעשות חיפוש בשדרות הר ציון אולי שם תצליח לדוג משהו.

פורסם

הייתה איזו דרך לעקוף את הסיבוב של הקסטה.

אם אני לא טועה - היה צריך ללחוץ על הכפתור של הEJECT בערך 5 שניות לפני שמכניסים את הקסטה הזו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה לי את זה פעם

עם רדיו טייפ של סוני - הוא ניסה לפלוט את הקסטה כל הזמן

מה שעשיתי בסוף היה לתקוע את הקסטה בפנים עם קיסם :)

פורסם

כמה הערות:

מי שאמר לי לחפש כניסה של AUX - אתה באמת חושב שאם הייתה כזו הייתי מחפש קסטה שתתפקד ככניסה כזו?

לגבי ה"פליטה" המערכת לא פולטת אותה אל מנסה להפוך צד, כל הזמן ולא מצליחה (מן הסתם) להגיע לסליל שיסתובב.

הקטע עם הלחצן איג'קט כנראה קיים בטייפ מסויים, אבל לא בזה כי ניסיתי עקב עצה של חבר וזה לא עבד.

רציתי לדעת אם ישנו מישהו שמכיר פריט כזה שעובד ותפקד אצלו בצורה טובה...

פורסם

ישנם גם פתרונות נוספים, בהנחה שאינך נעול על ה"קסטה" הזו.

אחד מהם הוא משדר רדיו המתחבר לנגן ה-MP3 ומשדר את השמע ככה שתוכל לקלוט אותו בעזרת הרדיו של הרכב.

בכל מקרה, כפי שאמר יוסי ALPINE, בדוק אם הגלגלים של ה"קסטה" מסתובבים. בהנחה שהם לא, זו כנראה הסיבה שהרדיו-טייפ מנסה להחליף צד (הוא "מרגיש" כאילו הגיע סוף הקלטת).

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

תנסה למצוא דיסקמנים ישנים של סוני - כן כן, דיסקמן (גם דבר שבקושי רואים היום)

לדיסקמנים ישנים של סוני היתה חבילת רכב שהיה ניתן לרכוש בנוסף שכללה מתקן ג'יירוסקופ בכדי למנוע מהדיסקמן לקפוץ בזמן הנהיגה וגם היתה להם קסטה עם ראש מתהפך... רמז רמז...

אם תצליח למצוא מתאם קסטה ישן כזה של סוני למכירה במקומות כמו EBAY, יד2 - הנה לך הפתרון.

אני אנסה לראות מתישהו כשאהיה בבית של אמא שלי אם הקסטה הזו נשארה לי - אני בספק אם היא שלמה ועובדת בכל מקרה...

אולי אפילו יעזור לך אם אני אצליח למצוא לך את המק"ט של הרכיב.

תנסה גם להרים טלפון לישפאר (היבואן של סוני בארץ) ולראות אם יש להם מידע בארכיון על הרכיב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באיזה רכב מדובר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רוצה פתרון אחר אז יש לי אחד כזה שפועל.. יש דבר מן משדר או מתאם כזה שאתה מחבר למצת של הרכב וממנו יש לך יציאת AUX שאתה מחבר לנגן.

במתאם הזה יש צג קטן ואתה בוחר בו תדר רדיו מסוים ואז בפאנגל של הרדיו המקורי באוטו אתה צריך לבחור באותה התחנה וככה אתה שומע ברמקולים של האוטו את הנגן שחיברתה מהיציאת AUX.

פורסם

אני חושב שכבר הקדימו אותך - החסרון לזה הוא שבשידור רדיו חלק מהספקטרום נחתך עד כמה שידוע לי, חלק מהתחום הגבוה שעדיין נמצא בטווח השמיעה האנושית.

לא יודע אם זה באמת ככה גם עם המשדרים האלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד היום יושב לי בבית מתאם קסטה של סילבר ליין שעבד יופי ברכב הקודם של המשפחה,

לא זכור לי בעיות עם מתאם מהסוג הזה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...