Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם הסאב C12 נשמע בכיוון של פיוניר או שהוא יותר לכיוון של JBL

והאם הוא גם מרעיד כמו פיוניר (הסאב לבן אדם שאוהב שזה ככה)

פורסם

ה-C12 150 וואט נקי? הסאב בהרבה יותר מדויק מפיוניר, לגבי עוצמה תלוי על איזה פיוניר מדובר.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

למה שלא תסתכל לכיוון ה comp vr12, סאב מדויק וחזק שלא רואה את הפיוניר שהזכרת ממטר ולא יקר סביבות ה500 ש"ח אם

לא פחות אבל לא כולל תיבה.

אלעד

פורסם
למה שלא תסתכל לכיוון ה comp vr12, סאב מדויק וחזק שלא רואה את הפיוניר שהזכרת ממטר ולא יקר סביבות ה500 ש"ח אם

לא פחות אבל לא כולל תיבה.

אלעד

זאת הפעם הראשונה שאני רואה שמישהו קורה לקיקר הזה מדויק

הכל בסדר איש ?

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

אני שאלתי בכוונה לגביי הcomp ותגידו לי אם הוא משתווה לפיוניר בעוצמה כי הבן אדם כבר רוצה לקנות ולא קיבלתי תשובה

פורסם

למה דווקא שמעתי את הcvr12 על מגבר בעל כמה ערוצים ולא מונו, והוא דפק מדויק ויפה!

לפותח השרשור תראה, הc12 יהיה מדויק יותר מהפיוניר וישלים תדרים יפה ברכב אבל הוא לא יהיה יותר עוצמתי לדוגמא

מפיוניר tsw306c בעל 400 ר.מ.ס

אלעד

• תוכן חדש...