Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשרי לייבא מנוע של E30 בנפחים גדולים 2.5 או מנוע של אם שלוש ולסדר הכול מבחינת חוקיות וניירות להשתיל ב 316 ?

והאם הבודי של 316 שונה מהבודי של 325 ?

אני מדבר על הדגם של השני דלתות

ד"א חיפשתי תשאלה(את השאלה) בפורום ולא מצאתי...

פורסם

לאור השרשור הקודם שמשום מה נעלו לי אותו ..מבלי שהספקתי להגיד מה שרציתי...

אז עכשיו אני יגיד מה שיש לי להגיד...

בשרשור הקודם אני סך הכול סיפרתי שהתפעלתי מהכוח של הרכב הזה ...

עכשיו מה שאני שואל (ויש לי את הכסף ואני מוכן להשקיע) אם יותר משתלם להזמין מנוע גדול כמו 2.5 2.8 או מנוע של M3 לא זוכר כמה הוא ולהתאים אותו ל316 שאפשר למצוא הרבה בארץ שעברו פחות התעללות ואם זה יהיה אפשרי מבחינת החוק ...

ושאלתי גם אם הצורה הכללית של הבודי זהה או שהיא רחבה יותר בדגמים עם המנוע הגדול ???

שלוש נקודות ושלושה סימני שאלה אינם סימן ניקוד מקובל ולכן נא להמנע ממנו!

פורסם

קראתי אותו מזמן...חח פשוט לא זכרתי שזה מספר 9

בקיצור אבל זה לא שאתה משפר את המנוע של 316 אני התכוונתי להביא מנוע שלם ...ואם זה שווה לייבא...וגם שאלתי את הבודי הוא אותו דבר ?

זה לא שיש לי גולף 1600 ואני רוצה לשים לה טורבו ולקדוח בצילנדרים לעשות אותה 1.8T אתה מבין את ההבדל ?

פורסם

הוא לא מתקדם נכון.

גם אני ויתרתי

במקום לקבל תשובה מאנשים שמבינים ומנוסים בשיפורים אני מגיע לדיבורים על שטויות

פורסם

טוב, תשובה רצינית רצית - ותשובה רצינית תקבל:

מבחינה חוקית, קשה לי מאוד להאמין שאכן תוכל לאשר מנוע 2.5 או מנוע של M3 על 316 מסכנה. עליך להבין שחוץ ממנוע, הדגמים נבדלים בינהם בפרמטרים נוספים של כיול ובלמים, ואם זכרוני אינו מטעני, המידות של ה-M3 שונות במילימטרים בודדים מהמידות של הדגמים הרגילים.

מעבר לפן החוקי והטכני, לא הבנתי מה ההיגיון שעומד מאחורי רכישת 316 והסבתה למנוע גדול יותר, כאשר יש בנמצא 325 מקורית וחוקית למהדרין שאפילו אינה דורשת השקעה.

אם יש לך נימוק מספיק טוב שיסתור את הדברים שכתבתי, אתה מוזמן לכתוב אותו ותקבל התייחסות גם אליו.

בכל מצב אחר, השרשור הזה הוא בגדר בזבוז זמן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הוא לא מתקדם נכון.

גם אני ויתרתי

במקום לקבל תשובה מאנשים שמבינים ומנוסים בשיפורים אני מגיע לדיבורים על שטויות

את השאלות שלך כבר שאלתי בפורום הזה ובפורומים אחרים.

את ההתלבטות הזו כבר עברתי - ולצערי עברתי אותה כשלא היו בנמצא מבחר כל כך גדול של משושות צילינדרים למכירה [ובטח ובטח לא אקזמפלרים כמו האוטו של פטר]

בקיצור - אם עשית חיפוש - כנראה לא עשית אותו נכון.

חפש שוב, כמו שצריך ותמצא תשובות לכל השאלות שלך.

לצורך הענין - אם אין לך שום נסיון או ידע - זה לא בשבילך.

אם אתה מעונין ברכב כזה במצב מעולה - תצטרך לפתוח את הארנק.

אם אתה מעונין לבנות רכב כזה במצב מעולה - תצטרך לפתוח את הארנק אפילו יותר.

הסבה שאני עשיתי ל316 עלתה עד עכשיו כ50 אלף שקל. במחיר הזה אתה יכול לקנות 325 מעולה יפה ושמורה.

בפחות מזה חבל לך על הזמן - גם לקניה ל אחת מוכנה וגם לבניה של אחת מבסיס מעפן כמו 316.

המשך מידע - דרך כפתור החיפוש למעלה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לרון ולשאר

בקשר לניסיון אין לי אבל ידע יש לי די טוב...

עכשיו בקשר לכל העניין הזה של בזבוז זמן וכל זה השאלה שלי הייתה פשוטה אבל כולם פה חכמולוגים ובמקום לענות בתשובה נורמלית (זה דורש תהליך ארוך) הם עונים בשאלה..אם יש לי את הכסף אם יש לי את הרכב בלה בלה בלה

למרות כל זה תודה רבה על התשובות היעילות קיבלתי תשובה לגבי מה ששאלתי סוף סוף

פורסם

אתה חתיכת חוצפן שאין כדוגמתו.

חוכמולוגים?! לא זכור לי שמישהו כאן חייב לך משהו!

קיבלת תשובות רציניות, למרות הרעיון המטומטם שלך ולמרות שהוסבר לך בצורה הכי ברורה ופשוטה מדוע כדאי לך לרדת ממנו.

אתה יודע מה - לך קנה 316 ותשתיל לה מנוע 2.5. אל תשכח לחזור לפתוח שרשור על איך עוברים טסט בקומבינה או איזה עו"ד יוכל לעזור לך לבטל הורדה מהכביש.

הייתי מסיים בברכה עסיסית, אבל אם הייתי כותב אותה, יאשה היה בא ומפליק לי עם מוט 27 אינץ'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...