Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי קיקר zx ו kx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי מגבר של קיקר zx350.4 הוא מגבר מאוד חזק

אבל לא מספיק חזק אני אוהב את האפקט שהמגבר הזה מוציא (אפקט פאנצי מאוד באסי)

וראיתי פה למכירה במקרה קיקר 650.4 שהוא כימעט כפול בעוצמה ממה שיש ברשותי

רק שמתי לב שהוא kx

המגבר שלי עולה היום(קיקר 350.4) בסביבות 1900 בחנויות ידוע שאפשר להשיג אותו ביותר זול

לעומת אותו מגבר רק kx שכזה נמכר ב1200

שאלתי פה מה ההבדל ביניהם ?

להזכירכם המגבר שלי הוא class d לפי מה שאני זוכר

לפי דעתי ההבדל הוא שהkx הוא class a/b

יתקנו אותי מומחי הפורום וכמובן אם יוכלו גם יעזרו לשאלתי .

חשבתי על הסאן דאון 100.4 אבל האפקט של הקיקר פשוט לא איכזב אותי בכלל.

תודה רבה לעונים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשקיקר יצאו עם סדרת הZX הם התחילו אותה כסדרה של מגברי קלאס D

אבל הם הוסיפו דגמים מאוחר יותר שהם גם קלאס AB כמו הZX650.4 שלי שהוא דגם של שנת 2006.

צריך לבדוק ולברר באמת מה הקלאס של המגבר שלך אם זה מעניין אותך.

לגבי הKX - הסדרה הזו נחשבת דווקא לסדרה האיכותית והגבוהה יותר מבין השניים.

ב1200 שקלים אם המגבר הזה תקין - אתה יכול לחטוף אותו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יבדוק את זה יש לי את התעודת לידה ואת הקרטון של המגבר נראה איזה קלאס הוא.

מוזר הKX סדרה יותר איכותית וזולה משמעותית

הKX סידרה של קלאס A/B אבל לפי מה שהבנתי אני צודק?

אם כן המגברים האלה דורשים מערכת חשמל בריאה ביותר ובכל זאת הם שואבים חשמל כמו מטורפים.

פורסם

ממש ממש לא

עד כמה שזכור לי תמיד דגמי KX הם דווקא יקרים יותר.

וצריכת הזרם שלהם לפי מה שאני רואה מהZX שלי וגם יש לי KX600.4 ממש לא גרמה לי לכלשהן תופעות ברכב.

מגברים נקיים מאוד, חזקים מאוד - יופי של תמורה בעד האגרה בשביל 1200 שקלים, עסקה מצויינת בתנאי שהמגבר תקין.

אם כי - תוסיף עוד 600 שקלים ואתה קונה מגבר 4 ערוצים של סאן דאון במחיר מבצע לחברי הפורום - מגבר מעולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשיתי קצת בדיקה ונראה שסדרת הKX היא הסדרה הישנה יותר, לכן זה יכול להסביר את זה שהיום היא זולה יותר.

הסדרה החדשה יותר מהZX והיקרה יותר היא סדרת הSX

ויש גם סדרה נוספת WX שהיא כנראה סדרת העל שלהם - המגבר עולה בחו"ל 8K דולרים ומספק הספק מעניין...

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=6814

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא אתפלא עם FI BTL 18 בודד וחביב יוכל לעמוד בהספק מלא של המגבר הזה :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

ה-KX350.4 וה-ZX350.4 הם בעלי אותן תכונות בדיוק. חוץ מזה של-ZX יש מנגנון חסין מים, והוא מתאים לים וכאלה.

ה-ZX נמכר ב-700-800 ש"ח יותר.

גם ברשותי מגבר ZX, ולא הייתי מציע לך להחליף אותו. הוא איכותי ברמות.

פורסם

בטיטו קיקר נראה לי קצת נסחפו חסין מים אני לא שם את המגבר בצוללת כולה באוטו.

איכותי ברמות מטורפות אבל אני מחפש יותר עוצמה נראה לי kx650.4 יספק אותי מאוד לוופרים

והzx350.4 יספק לי את הטוויטרים ברמה טובה.

פורסם

אני חושב שהסיבה שהמגבר חסין ממים

זה בשביל להתקין אותו ביאכטות ובסירות

ניראה לי שהיה פה אחד למכירה חדש מקופסא תיבדוק את זה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם
ה-KX350.4 וה-ZX350.4 הם בעלי אותן תכונות בדיוק. חוץ מזה של-ZX יש מנגנון חסין מים, והוא מתאים לים וכאלה.

ה-ZX נמכר ב-700-800 ש"ח יותר.

גם ברשותי מגבר ZX, ולא הייתי מציע לך להחליף אותו. הוא איכותי ברמות.

הוא צודק! הסדרה של הZX באמת היתה גם נמכרת בתחום הmarine audio

בד"כ גם צובעים מראש כמעט כל מכשור שקשור לאודיו ימי בצבע לבן כי זה הצבע של יאכטות וסירות בתחום הזה בד"כ.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שאתם טועים, ה ZX החליף את הKX ולפי מה שקראתי הZX יותר איכותי.

לי יש את MX שזה כמו ה ZX והוא למרינה כיון שהוא מוגן מיים.

אתם מוזמנים לראות פה, יש פער משמעותי בין ZX ו MX בערך 120$ לטובת הMX.

http://www.sonicelectronix.com/item_9145_Kicker+MX350.4.html

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...