Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B 1.9 - מחיר מצמד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו שנת 99 דיזל (1.9) נאמר לי היום במוסך שהקלאץ' גמור (אחרי 314,000 ק"מ).

הרכב בנתיים נוסע ב"ה. אך לא ברור עד מתי יהיה אפשר להמשיך כך.

לא מדובר במוסך חברה.

מה צפוי לדעתכם להיות מחיר של קלאץ' חדש / תחליפי לרכב מסוג כזה?

מה עוד צריך לשים לב כאשר מחליפים קלאץ'?

אשמח לתשובות.♠

פורסם

דווקא הקלאץ' של צרפתיות זול. בערך 400 ש"ח יעלה המקורי של valeo למיטב הבנתי.

הכי חשוב לעשות את זה במוסך מוכר ומומלץ. אם תגיד לנו איפה אתה גר נוכל להמליץ לך.

פורסם

תנסה לבדוק אצל ניצן במעוז-חיים.מקצועי ואמין.לא יודע האם מכיר ספציפית את הרכב.

בנוסף,בקיבוץ דברת במוסך "שי דברת" - בעל המקום,אבישי,מקצועי ואמין ועובד אצלו מכונאי בשם סדאם שעבד תקופה ארוכה כמכונאי במוסך מורשה יבואן של רנו.

שים לב שהקלאץ' של valeo הוא תוצרת אירופאית(נדמה לי צרפת) ולא מהמזרח הרחוק.יש הבדל משמעותי במחיר ויש לזה סיבות טובות!

בנוסף אל תבהל אם יאמרו לך שצריך להחליף בנוסף גם מיסב לחץ ומחזירי שמן.קצת מייקר אבל מאוד חשוב אם כבר פתחו להחליף את הקלאץ'.

גם אני אשמח לעוד המלצות למוסכים טובים לדגמי רנו באזור ממי שמכיר.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

במידה ואתה מחליף קלאץ ודא שמתקינים לך את הקלאץ קומפלט שזה כולל:

ראה קישור: http://www.valeoservice.com/html/israel/en/produits.focusdetail.php?wid=142795067943BBE9E8F1B3C

ודדא שמחליפים גם את המיסב שעליו מסתובב הקלאץ אחרת אם לא מחליפים אותו יכול להיות שהמיסב ישבוק חיים ואז נתפס לך הגיר. תשים רק מקורי של VALEO המחיר שלו הוא זול יחסית.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

kwon:

תודה על הקישור.

האם תוכל להסביר איך בתוך האתר של valeo אני יכול לזהות את הקלאץ' שמתאים לרכב שלי,לדוגמא מגאן 99 מנוע 1.6 K7M?

בתודה מראש,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אני מניח, שהקלאץ' בקליאו 1900 דיזל זהה לקלאץ' של קנגו, כי המנוע זהה.

ממה שאני ביררתי - קלאץ' VALEO - כ 700 ש"ח, ועבודה + חלפים נלווים (שמן גיר ומחזיר שמן) עוד כ 700 ש"ח. כלומר 1400 ש"ח + מע"מ.

פורסם

ע"פ התמונה המצורפת,איך אני מזהה באתר של VALEO או מסביר בחנות איזה קלאץ' אני צריך עבור מנוע K7M?

פורסם

רק ע"מ להשלים את תהליך זיהוי הקלאץ'(זיהוי מצמד),או כל חלק אחר,באתר של VALEO:

1. להיכנס לקישור ש kwon נתן בהודעה #5 בשרשור זה.

2. להכנס ל- Valeo Web Catalogue בפינה הימנית עליונה של המסך.

3. בשורת התפריטים למעלה לבחור ב- Vehicles.

4. לבחור יצרן מרשימת היצרנים.

5. לבחור את דגם הרכב.לוודא את קוד הדגם(רשום ברשיון הרכב).

6. שוב,לבחור את תת הדגם המדויק ע"פ הרשימה שמופיעה בהתאם לדגם הרכב כפי שרשום ברשיון.

7. לבחור ברשימת המכלולים את המכלול הרצוי והמכלול יופיע עם כל הפרטים והמס' הקטלוגי.

מקווה שהמידע יעזור לבאים אחרי.

ADZ

פורסם

תודה לכולם

ביצעתי את הטיפול במוסך הגלבוע ליד שדה נחום / בית שאן.

טיפול ארד + בלמים קדמיים + מצמד valeo (כולל מיסב לחץ) - 1800 ש"ח.

סיימו את הטיפול תוך יום אחד.

בנושא זה - אשמח לטיפים איך לשמור על המצמד החדש לאורך זמן (הקודם החזיק 314000 ק"מ)...

• תוכן חדש...