Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן לבן- הפיג'ו 205 1.4 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא אוכל שמן . מעשן בעת התנעה ואח"כ מפסיק . לפעמים שאני בפקק לאחר העצירה שאני מתכוון לנסוע אז עוד פעם חוזר העשן לכמה שניות ואז נעצר..

השאלה שלי: האם החלפת גומיות שסתומים תוביל למנוע חזק יותר ? הסחיבה תשתנה?

חבר שלי שעובד במוסך מורשה FIAT בכרמיאל אמר לי ..לא כדאי לפתוח את הראש. עדיף לי לגמור את המנוע שלי ואז אחר כך להחליף מנוע שלם..כי ממלא מנוע חדש לפיג'ו עם הרכבה עולה סביבות 3000 ש"ח..והסיפור שלי יעלה לפחות 1500 ש"ח על סתם שאולי עוד כמה חודשים ילך כל המנוע.. אז עדיף לעבוד פעם אחת מאשר לעבוד פעמיים ..

HONDA CIVIC LS

פורסם

אם המנוע תקין שווה להחליף גומיות שסתומים.

זה פשוט מזהם את הסביבה וגם אנשים מקללים אותך על הריח !

... מה אתה אומר עכשיו ?

פורסם

ל- shoke8:

עד כמה שידוע לי,לפחות מנסיון עם פיג'ו 306,אין צורך לפרק ראש מנוע ע"מ להחליף גומיות שסתומים.

ניתן לביצוע במוסכים שיש להם את הידע והציוד לבצע זאת ללא הרמת ראש.

שווה להתקשר למוסך מורשה יבואן לפחות ע"מ לברר את האפשרות ולקבל הצעת מחיר.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

עשן לבן בדקות הראשונות של ההתנעה לא מעיד על כלום. בלילות קרים (כמו שיש לאחרונה) נוצרת הצטברות של לחות בתוך האגזוז שמתאדה בדקות הראשונות של הנסיעה לאחר ההתנעה. לא צריך להתרגש, גם אם לפעמים העשן נראה חריג (מניסיון ספציפי עם 205).

אם הרכב לא מאבד שמן או נוזל קירור אין סיבה לחשוש מפריצה של אטם ראש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...