Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו\פונטו\206, שנתונים 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה בפורום:)

אני חייב לציין שדי חרשתי את הפורום בימים האחרונים בנסיון למצוא רכב בסביבות ה30-40K, בשנתונים 2001-2003

אחרי שקראתי לא מעט הממצאים שיש ברשותי הם:

פיאט פונטו:

חסרונות:

הגה חשמלי, פלסטיקה לא משהו, לא ספורטיבי במיוחד.

יתרונות:

צריכת דלק מעולה

חלפים זולים

מחיר נמוך יחסית

ELX דגם מומלץ.

206פיג'ו :

חסרונות

בעיות נפוצות בגיר האוטומטי

טיפולים יקרים במוסך מורשה

בעיות עם אוטם ראש מנוע

יתרונות:

נהיגה מהנה (במיוחד בגרסת XS 110 כ"ס)

צריכת דלק

מאובזרת

תכלס, אני אשמח אם יש לכם עוד דברים להוסיף על יתרונות\חסרונות של כל רכב.

וכמו שאתם שמתם לב אין לי כמעט נתונים על הפולו בשנתונים האלה (אני לפחות לא הצלחתי למצוא כמעט מידע בפורום).

מהם היתרונות והחסרונות של גרסאות ה1.4 וה16V של הפולו?

הקריטריונים החשובים ביותר בעיני זה אמינות, עלויות אחזקה והנאה מנהיגה.

אשמח לעזרה!

פורסם

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה אז לדעתי ה206 היא הפייבוריטית מבין השלושה. חפש לך XS ידנית מסוף 2001 והלאה (מנוע עם 110 כ"ס) ולא יהיה לך אפילו ספק לגבי בעיה בגיר האוטומטי.

אטם הראש הוא אכן נקודה בעייתית של הרכבים האלו. תתנחם בעובדה שגם במקרה הגרוע ביותר בו הבעיה טרם טופלה ע"י אחד הבעלים הקודמים, כל עוד תפסת את זה בזמן העסק לא יקר במיוחד לתיקון.

לגבי פולו - לי אישית היה ניסיון רע עם הפולו המשפחתית שלנו. היא לא הזדקנה בצורה יפה, ועם הגיל הופיעו לא מעט בעיות מעצבנות ובעיקר יקרות לתיקון. כמובן שאי אפשר להסיק מהרכב הבודד שאני מכיר שום דבר על האמינות הכללית של הדגם, אבל זאת ההמלצה שלי על סמך הניסיון האישי שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...