Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת ליכלוך מהדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כפי שאפשר לראות, ניסיתי להוריד את זה עם מים ואם ניגוב עם מטלית, ניסיתי גם וקס לדשבורד.

לא יורד.

איך אפשר להיפטר מזה?

Image004.jpg

Image003.jpg

פורסם

לא יודע מה מקור הלכלוך, אך אני ממליץ בחום על מוצר של STP בשם TUFF STUFF.

הוא יעיל מאוד בניקוי ריפודים וחלקי פנים ברכב. תשתמש בו בזהירות הוא מאוד חזק.

נסה אותו, אולי יפתור לך את הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם אני לא כול כך יודע מהו מקור הלכלוך, יש דרך אחרת להיפטר מהלכלוך?, כי כסף כרגע אין לי להוציא על תכשירים

פורסם

לצערי אני לא מכיר חומרים "ביתיים" שנראה לי שיוכלו לסייע.

אם הייתי מכיר לא הייתי קונה את המוצר שציינתי שבאמת עשה עבודה מדהימה בניקוי חלקי הפלסטיק ודיפוני הדלתות שלי בעיקר.

עלותו לא נוראית, 40 שקל באוטודיפו ולא צריך הרבה בשביל ניקוי דופן שני דיפוני דלתות כך שיישאר לך הרבה ממנו גם לריהוט בבית אם תרצה :lol:.

המתן לתגובות נוספות.

נ.ב, איך אתה לא יודע ממה הלכלוך? רכב שקנית ככה?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הרכב הזה כבר 4 שנים אצל אבי,שלא כול כך דאג וזה לא עניין אותו. ועכשיו קיבלתי בעלות על הרכב וזה עושה לי תחושה כאילו אני נוהג על משאית זבל.

התכשיר שהתמשתי בו הוא גם כן מאוטו דיפו, לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל בטוח שלא STP, משהו לא מוכר אבל מבריק את הדשבורד וכול שאר הפלסטיקה חוץ מהדלתות

פורסם

לפני שאתה מנסה כל מיני כימיכלים, נסה סמרטוט טבול במים חמים ( לא יותר מ 70 מעלות). שפשוף נמרץ יכול להסיר חומרים שנדבקו לפלסטיק . אם נוצרה קורוזיה של פני השטח, רק פוליש עדין יוכל להסיר אותה.

• תוכן חדש...