Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות מזדה לאנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 98 עם 154,500 ק"מ. ועכשיו כשאני נוסע אז על ניוטל האוטו בקושי שרועד כזה די סביר אבל בD הוא רועד בצורה מציקה, חיפשתי בו בפורום אמרו משהו על תושבות מנוע הם הוחלפו בעקרון לפני כמעט שנתיים (אז השאלה אם יש קשר?) דבר נוסף שראיתי ששאלו כדי לאבחן זה האם המד סל"ד קופץ כזה וזה אכן קורה הוא לא נשאר יציב כשעוצרים לא בD ולדעתי גם לא בניוטרל (לזה פחות שמתי לב)

אגב היום כשנהגתי הוא ממש רעד לי בעצירה למצב שהרגשתי כאילו הוא עומד להכבות לי או משהו וראיתי את הסלד שלו ממש מתקרב ל0

בבקשה תעזרו

פורסם

טוב אני אנסה לעזור לך קראתי הרבה בפורומים אם יש לך רעידות כאלה ואתה אומר שתושבות הוחלפו לפני שנתיים אז נרד מהפרק הזה הבעיה שיכולה לפתור היא החלפת "פילטר דלק"

תנקה אותו או תחליף אותו לפני המצב ועל הדרך תיבדוק את הפלגים אוליי החוטים בלויים ויישנים אולי הם לא אורגינל מה שבטוח אולי זה יעזור .

שיהיה בהצלחה

fox:lol:

פורסם

היי

אני גם בעל רכב כמו שלך אם אותם בעיות!

זה מחלה כבדה אצל המאזדות

אז ככה אכן כן תבדוק את הפלאגים וחוטי הצתה אם הם תקינים אז כנראה המייצב טורים

מאחר בטיפה וניקוי מצרעת ומייצב יעזור לא פחות!

תעדכן אותי אחרי תיקון בפרטי מה עשתה

בהצלחה

פורסם

תודה רבה. הדפסתי את התגובות אני אלך עם זה למוסך ליעוץ באחד הימים הקרובים מקווה שיצא לי כמה שיותר מהר

וכשאני אדע אני אעדכן אותך בפרטי

• תוכן חדש...