Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור התאונות הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, טוב שלא אמרת שאתה מעדיף שייצא חוק חדש ע"י מופז, האוסר מכירת רכב חדש לנשים ללא חיישני רוורס.

זה לא אומר כלום, צירוף מקרים. אבל זה מזכיר לי בדיחה ששמעתי אתמול בתכנית "צחוק מהעבודה":

בתחרות "מלכת היופי" הזוכה מקבלת רכב חדש, זה הריי הפרס. אז שלום אסייג אומר:

"מה שמדאיג אותי בכל התחרות הזאת, זה שבסוף כל תחרות עולה עוד נהגת לכביש"...

אגב, מי שראה ביום חמישי בערב את התוכנית "המרוץ למיליון" בערוץ 2 ראה את התאונה שהיתה שם.

רקע: בתכנית יש 10 צוותים, שנותנים להם רכב בדרום אפריקה, והם מתחרים בניהם מי יגיע ראשון לנקודת הסיום. בדרך הם נדרשים לעשות כל מיני מטלות.

אחד הצוותים הם... מלכות יופי לשעבר.

במקרה גם במהלך התוכנית הם עשו תאונה עם הרכב ודפקו רכב שחנה שם+ בקלית פנס שבורה לרכב שלהם.

פורסם

חורף שנת 1994 , אי שם ליד מוסקבה.

אני עדיין ילד , E300 שחורה נוסעת מהר מידי בכביש חלק , מחליקה , נופלת לתהום , על הגג , שני מטרים ממשטח בטון.

הדבר הזכור עליי לטובה ביום ההוא , זה שנסעתי במשאית גורר , בתא של הנהג!

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

שנת 2000

אני נוהג בירושלים באיזור ביה"ח שערי צדק.

מגיע לצומת מרומזרת באור אדום. אני עוצר ורואה את הפסאט לידי עוברת באור אדום בנונשלאנטיות...

מהנתיב הנגדי פונה שמאלה פונטו, הפסאט מתנגשת לה בצד ימין של הרכב וגורמת לה לעשות סיבוב של 360 מעלות.

הדבר הבא שקרה גרם לי לאבד את העשתונות:

הנהגת של הפסאט יוצאת בעצבים, מתחילה לצעוק על הילדה המסכנה בפונטו ולהאשים אותה בתאונה.

באותו רגע ניגשתי לאותה נהגת עצבנית והסברתי לה בטונים גבוהים בדיוק מה ראיתי.

הנהגת המסכנה (והחדשה) בפונטו סבלה מכאבים בצוואר אז הזמנתי לה אמבולנס ומספר ימים לאחר מכן הלכתי לתת עדות במשטרה.

שם הוברר ששוב נהגת הפסאט ניסתה להדביק את האשמה על הנהגת בפונטו.

אני לא יודע מה קרה לאחר מכן, אבל אני מאוד מקווה שהעדות שלי הספיקה למשטרה כדי שהם יוכלו לשלול לנהגת הפסאט את הרישיון...

פורסם

לפני חודש (אולי חודש וחצי?) ברחוב טשרניחובסקי, מישהי יצאה לי מהחניה, ורצתה לעשות פרסה. סבבה. אבל מה? היא יצאה ממש כמה מטרים ממני, ונעמדה באמצע הכביש, עם צד שמאל שלה אלי. בכדי לא להיכנס בה, דפקתי ברקס. פתאום חריקה, ובווום. יוצאים לראות מה קרה - אין נזק (טויוטה קורולה 2007) ולפורד שנכנס בנו הלך טמבון ושני פנסים קדמיים.

כל זאת היה בשיעור נהיגה, שבסופו פוניתי לבי"ח להמשך טיפול.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

באתי להתנצל לגבי התגובה הקודמת בשירשור שנמחקה, לא הייתה כוונה לפגוע בציבור הנשים או במישהו בכלל.

אז אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע ולא מתלונן בכלל לגבי האזהרה, היא מגיעה לי.

דרך אגב אור .ס. עברתי גם שתי תאונות קטנוע קטלניות וניצלתי בנס, וכמו שהבנת בשירשור עברתי מספיק תאונות בחיים.

באמת תאונה זה לא דבר מצחיק, שנפל לי עמוד תאורה על המשאית הייתי יומיים שלמים בהלם, אבל שאני מסתכל לאחור אני מוצא את זה די מצחיק, כמובן מצחיק בגבול הטעם הטוב.

בכלל צחקתי על זה שיש סטיגמה שנשים לא יודעות לחנות וזה די נאמר הרבה בשירשור, מצטער שזה התפרש לא נכון.

אלי לוי.

פורסם

אני אתן לתמונות מהרכב של אבא לדבר.

לא הדבר הכי נעים להסביר לאבל'ה שהיה קשור לרכב כבר 10 שנה (נקנה חדש מהחנות ב-96)

התרסק ב- 2006

Copy of DSC02254.JPG

Copy of DSC02255.JPG

Copy of DSC02256.JPG

Copy of DSC02257.JPG

Copy of DSC02258.JPG

Copy of DSC02259.JPG

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...