Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יחליף את ה- TSI? גולף? 308? לאון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והיא גם יותר זולה.

אבל הגולף היא דגם חדש לעומת הג'טה שמתחילה לצבור קצת פז"מ.

ו...גם הג'טה מיוצרת במקסיקו ולא בגרמניה (מי שזה משנה לו).

וגם אומנם אולי הנפח גדול יותר אבל ההטענה פחות נוחה מהאצ'בק.

לעומת זאת באוקטביה יש יותר נפח וגם זה 5 דלתות.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השמשות הכהות מאחור סופגות 65% קרינת שמש , הן לא כהות סטייל צ'צו (כמו של הערסים:roll: ) אלא מקורי של היצרן ולא מדבקה..

אני לא מבין את המחשבה לקבל בלי במיוחד שאתה מסיע קטנטן..

אי אפשר לקבל בלי - זה חלק מהחבילה.

כי אז (לפי ניסיוני המוגבל) רואים החוצה בגוון כתמתם - וזה מטעה את הקטנטן לגבי גוונים אימתיים ופוגע בראיהה החוצה בכלל. נראה בנסיעת המבחן כמה זה באמת משפיע.

מה לגבי הג'טה TSI- גם המנוע שאתה מכיר וגם תא מטען גדול כמשפחתית.

עידן

נכון, אבל כמו שאמרו כאן, אם הולכים על תא מטען, יש רכבים אחרים שגם נכנסים, כמו למשל האוקטביה שבלי קשר כנראה שאלך להתרשם ממנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ובאותו מחיר - האוקטביה מגיעה עם ה-1.8TSI ולא עם ה-1.4TSI.

אני לא בטוח שמדובר באותו TSI. כלומר, אם אינני טועה ה- TSI שלא סקודה כולל רק טורבו ולא סופר- צ'ארג'ר. אבל את הפרטים המלאים אני מניח שאקבל בסוכנות.

פורסם
אני לא בטוח שמדובר באותו TSI. כלומר, אם אינני טועה ה- TSI שלא סקודה כולל רק טורבו ולא סופר- צ'ארג'ר. אבל את הפרטים המלאים אני מניח שאקבל בסוכנות.

אכן, עם טורבו בלבד ובלי סופרצ'ארג'ר - אותו מנוע המופיע בפאסאט, לאון, A3 ו-A4. ההספק מבחינת כ"ס זהה ל-1.4TSI, אולם הם מגיעים ב-4.5K סל"ד ולא ב-5.8K סל"ד; המומנט גם הוא גבוה יותר: 25.5 קג"מ לעומת 24.5 קג"מ, שניהם ב-1.5K סל"ד. בהתאם, הביצועים באוקטביה טובים יותר, אולם צריכת הדלק גבוה יותר.

זה חיסרון לא יתרון :idea:

למה?

פורסם

אני לא בטוח שזה כל כך קשור, אבל אם אתה מתפשר על גודל אתה יכול לקבל את ה159 בגרסא הזולה יותר.

כדאי לבדוק?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

308 - תהיה זריזה בדומה ל-TSI שלך, אבל לא יותר מהנה לנהיגה או מאובזרת. כן מרגישה יותר טוב מבפנים, אבל לטעמי לא שידרוג מהותי מספיק.

147 - ממש לא. היא בסוף חייה וכבר לא רלוונטית.

לאון - אל תחשוב שמתיחת הפנים שינתה במשהו את הפנים. שוב לא שידרוג מספק ביחס לרכב הנוכחי שלך.

פוקוס - ירידה מסוימת בביצועים, עלייה מסוימת בניהוג, בשאר הדברים לא משהו שיתן לך יתרון משמעותי.

ג'טה - מיותר, אם כבר אז גולף חדש.

אוקטביה - שוב לא שדרוג מספיק טוב.

שירוקו יתן לך ערך מוסף, ונראה לי שהוא האופציה הטובה ביותר כרגע. אם אין בעיה עם גיר ידני ויש רצון לרכב ספורטיבי אז נפתחות אופציות נוספות במדרגת ה-160.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלאון החדשה דווקא כוללת כמה שינויים בפנים, בין היתר את יחידת המסך מגע שמתפשתת עכשיו בפולקסוואגן.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לפי התמונה הזו, נראה באמת שהשהייה בתוך הרכב הופכת מאפרורית ומדכאת, בסגנון הגל החדש של תחילת שנות ה- 80, למשהו מלהיב ! מעניין באילו דגמים זה יגיע...

http://3.bp.blogspot.com/_FoXyvaPSnVk/SYx-IHrgahI/AAAAAAABh5Y/_VGr01iGxFI/s1600-h/2009-SEAT-LEON-7.jpg

• תוכן חדש...