Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יחליף את ה- TSI? גולף? 308? לאון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לאחרונה הייתי בטוח שגולף. אבל פתאום התחלתי לפזול לצדדים (עומר, זה לא אישי ;-) ).

התחלתי לחשוב קצת קדימה וראיתי שאולי אצטרך תא מטען גדול יותר. אולי אחריות ארוכה יותר.

יש כרגע שתי אופציות גולף על הפרק: 160 (כרכב יחיד לשנתיים הקרובות) או 122 (בהנחה דחוקה שאשתי תאשר לי משבר גיל 40 כבר בגיל 37 ואוכל לרכוש שירוקו 160 תוך כמה חודשים עד חצי שנה). אבל זה רק ב- VW. ייתכן והמיטו או ה- 207 GTI יקסמו לי יותר מהשירוקו, למשל (גם בגלל מחיר וגם בגלל דברים אחרים).

לכן טווח המחירים הוא די גמיש, בהתאם, ופתאום ראיתי שנכנסים כל מיני רכבים, ומשום שאני לא מכיר את כל השוק העדכני, אשמח לשמוע את דיעותיכם.

הדרישות: בטיחות, נוחות (נסיעה ומושבים), זריזות, מזגן טוב (עדיפות ליציאות למושבים האחוריים כמו בגולף), עדיפות למבנה הצ'בק ולגודל בסביבות הגולף (מטעמי חניה בעיר הגדולה). חובה חיבורי ISOFIX (אני חושב שיש בכל רכב אירופאי היום).

התקציב: כאמור לעיל, יש שתי אפשרויות תקציביות: עד ~160 אם מדובר על רכב יחיד; או עד ~130 אם מדובר על רכב בציפייה אופטימית לגמישות נשית (יש אפשרות סטיה של +10).

הרכבים ששקלתי:

308 - טורבו. נראית נהדר מבפנים; קצת פחות מבחוץ. AL4? לדעתי שווה להזמין נסיעת מבחן.

147 - 2.0. מחיר אטקריטיבי, אבל מוחלפת בעוד שנה. אני בספק אם מתאימה.

אוקטביה - על אף הדימיון למוניות, והחריגה בגודל, ייתכן ויש גרסה שתתאים לנו? לא יודע אם להזמין נסיעת מבחן.

ליאון - הבנתי שיצא דגם חדש, עם מנועים משופרים ומראה מעט טוב יותר. אם עיצוב הפנים ישתנה גם כן, אולי אשקול נסיעת מבחן.

פוקוס - 2.0. תא מטען קטן מאוד (מידי) בהצ'בק, דומה מידי לרוב מה שנוסע על הכביש, אין מספיק מרחב ראש בשבילי מאחור במקרים בהם אשתי תנהג, לא ממש זריז.

האם ידוע לכם כמה שנות אחריות נותנות סקודה וסיאט?

מה שכחתי? על מה אתם הייתם ממליצים? עם מה יש לכם ניסיון? (אני מעדיף לצמצם את נסיעות המבחן לכמה שפחות)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3 דברים:

1. לאלפא 147 ציוד בטיחות מחפיר, בעיקר בהתנגשות חזית, חשוב לקחת את זה לתשומת ליבך.

2. הגולף שלך די חדשה לא? למה כבר להחליף?

3. האוקטביה , רכב מצויין ד"א, קיבל לאחרונה מתיחת פנים ככה ששלך לא תראה כמו כל המוניות עד היום. (אלא כמו המוניות החל מהיום :)

פורסם

כל הרכבים בצ'מפיון עם שנתיים אחריות מלאה.

לגבי הפוקוס 2.0 שזה הרכב היחיד שאני מכיר מקרוב מהרשימה המדוברת, דיי זריז ,נוח מאוד,תיבת ה-4 הילוכים מסרסת את המנוע הטוב,לדעתי עדיף לשקול TSI או שירוקו,מבחינת מכלולי הנעה יהיו עדיפות גם בגלל הטורבו ובעיקר בגלל התיבה המעולה של ֿֿVW

בנוסף אני חושב שVW מוגדש יהיה חסכוני יותר בדלק בגלל המומנט העדיף בתחתית של הסל"ד והתיבה היעילה יותר בעלת יחסי העברה קצרים וטובים יותר מאשר בפוקוס.

פורסם
3 דברים:

2. הגולף שלך די חדשה לא? למה כבר להחליף?

כי תיכף ימלאו לה שנתיים, ויעצבן אותי לנסוע ברכב "חדש" שאין לו אחריות, כמו שלמשל היתה לי אם הייתי נוסע בפיג'ו, מזדה וכו', שלא לדבר על קיה...

3. האוקטביה , רכב מצויין ד"א, קיבל לאחרונה מתיחת פנים ככה ששלך לא תראה כמו כל המוניות עד היום. (אלא כמו המוניות החל מהיום :)

:lol::lol::lol: מזל שהמוניות הן כולן לבנות, ושאשתי אוהבת רכבים כחולים...

פורסם

תשקול אולי סיוויק 5D. למרות שאני אישית לא התרשמתי.

הייתה לי סיוויק האטצ'בק בגיל 20. מה שנחמד שאפילו פגשתי בסוכנות את אותו הסוכן שקניתי ממנו בזמנו. אבל היום אני פחות התחברתי להונדה.

בשלהי עשור הרביע לחיי אני כבר לא מחפש לשפר את חיי המין שלי בזכות הרכב.:oops:

פורסם
1. לאלפא 147 ציוד בטיחות מחפיר, בעיקר בהתנגשות חזית, חשוב לקחת את זה לתשומת ליבך.

לקרוא לשש כריות אויר, איזופיקס ובקרת יציבות "ציוד בטיחות מחפיר" זה חתיכת הגזמה. נכון שהיא השיגה ציון לא מזהיר במבחן ריסוק, אבל אין קשר בין זה לבין ציוד הבטיחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אייל, תחשוב על סופרב 1.8TSI DSG "אמבישן" - שלך תמורת 157K :shock:.

זו בהחלט ההקניה הכי טובה היום, אלא שהעלם בקש מכונית קומפקטית ופה מדובר על אוטו בגודל של המונדאו. יש לא מעט אמריקאיות שייראו פתאום קטנות על ידו. חבל.

פורסם

אם אין לו מצוקה של מקום חניה, ורכב גדול יבוא לו בטוב, אין ספק שלא הייתי חושב אפילו ללכת על כיוון של גולף\308 והייתי רץ לסופרב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
עד לאחרונה הייתי בטוח שגולף. אבל פתאום התחלתי לפזול לצדדים (עומר, זה לא אישי ;-) ).

)

אני מזמין אותך לנסיעה על הגולף 160 כ"ס.. :twisted: .

עדכן את כולנו לאחר המבחן הכולל .

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אייל, תחשוב על סופרב 1.8TSI DSG "אמבישן" - שלך תמורת 157K :shock:.

תודה, אבל אין על מה לחשוב. לחנות איתה בת"א זו משימה בלתי אפשרית... אנחנו גם לא כ"כ אוהבים רכבים גדולים (וכנראה לא צריכים אותם כפיצוי על חסר אחר ;-) )

תשקול אולי סיוויק 5D. למרות שאני אישית לא התרשמתי.

אופציה מעניינת. לאחותי יש את ה- 4D מהעבודה, והיא מאוד מרוצה. אני תוהה האם המושבים שם נוחים, והאם הלוח לא הי-טקי מידי. שווה קפיצה לסוכנות.

בשלהי עשור הרביע לחיי אני כבר לא מחפש לשפר את חיי המין שלי בזכות הרכב.:oops:

תתבייש לך. :-)

אני מזמין אותך לנסיעה על הגולף 160 כ"ס.. :twisted: .

תודה, אני בהחלט אגיע, אם כי נסעתי כבר על ה- 160 ג'טה, ולא היה שינוי גדול מהגולף 140 שלי היום. אני יודע שהג'טה כבדה יותר, ולכן אגיע להתרשם.

אגב, למה חייבים לקבל חלונות אחוריים כהים בגולף שיש לה סאן-רוף (122 או 160)? אי אפשר בלי?

פורסם

אגב, למה חייבים לקבל חלונות אחוריים כהים בגולף שיש לה סאן-רוף (122 או 160)? אי אפשר בלי?

השמשות הכהות מאחור סופגות 65% קרינת שמש , הן לא כהות סטייל צ'צו (כמו של הערסים:roll: ) אלא מקורי של היצרן ולא מדבקה..

אני לא מבין את המחשבה לקבל בלי במיוחד שאתה מסיע קטנטן..

אי אפשר לקבל בלי - זה חלק מהחבילה.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לקרוא לשש כריות אויר, איזופיקס ובקרת יציבות "ציוד בטיחות מחפיר" זה חתיכת הגזמה. נכון שהיא השיגה ציון לא מזהיר במבחן ריסוק, אבל אין קשר בין זה לבין ציוד הבטיחות.

בין ציוד לציון יש הבדל של אות אחת.

וכמובן שהתכוונתי לציון ולא ציוד. כי הרי לא יכול להיות לה ציוד מחפיר במבחני ריסוק, בעיקר בהתנגשות חזית, כי אין ציוד להתנגשות חזית, יש ציון....

אז צ'טערת, יצא לי ד' במקום ן' כל ה-ז'.

פורסם

מה לגבי הג'טה TSI- גם המנוע שאתה מכיר וגם תא מטען גדול כמשפחתית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...