Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלכתחילה לא חשבתי לשים צמיגים דפוקים לרכב .בגלל זה שאלתי היות ולא הכרתי את הצמיג הנ"ל. דבר נוסף יש צמיגים בשוק שגם לא רעים ואנשים פוסלים אותם בגלל שהם לא מכירים או שהיה להם צמיג מותג וממליצים רק על 4 או 5 צמיגים כאלו.

אני מאמין שאם יצרניות רכב גדולות שמים צמיגים כמו קלבר הנקוק ,אז הצמיגים האלו לא זבל .כמו מה שחלק חושבים רק דנלופ או רק מותג אחר למה לא לעודד תחרות ולהתקע עם שני מותגים מוכרים. . אז נכון שהרבה צמיגים סינים הם זבל אבל לא צריך להכליל על כל צמיג שאתה לא מכיר אישית שהוא זבל. בכל מקרה תודה על התשובות ירדתי מהנושא.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המוכר באוטודיפו אמר לי שזה (טייפון)צמיג גרמני איכותי 2 צמיגים עולים שם 520 שקל.

בירושלים אני קונה 2 צמיגי KLEBER ה 560 שקל

ו 2 DUNLOP ב 580.

איזה עדיף??

האם עלי לעשות משהו עם המוכר השקרן?

פורסם

המחירים הטובים ביותר בירושלים אצל צמיגי זכי ברוממה... ממש מול אולמי "האחוזה" ביציאה מהעיר.

544 ש"ח לזוג קלבר H82 כולל הרכבה... וכן במידה שלך.

Golf 2008 MK5

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לתגובה מהירה האם משהו השתנה וזה כבר כן בסדר לשים אותם על טויוטה יאריס.

המוכר טוען בתוקף שהם מיוצרים באירופה.

באתר של אוטודיפו (אי-אפשר לשים קישור), כתוב שזו חברת בת של קונטיננטל.

תודה.

פורסם

חברות גדולות יוצרות מותגי "חברות בת" בכדי למכור מוצרים נחותים יותר וזולים יותר ולא לפגוע בשם של עצמם, אז חברת בת זו לא מחמאה, זה עונה לדרישה שהצמיג ברמה של זבל סיני פחות או יותר

פורסם

לי יש בסרן הקדמי שני טייפון שהשבוע יעופו במהירות לטובת משהו איכותי...

תיקון טעות, זה לא צמיג סיני, שלי יוצר ברומניה, ולדעתי הם טובים יותר מהסיניים אבל זה לא מצדיק לקנות אותם.

אפשר לקנות הנקוק או פלקן (למי שמחפש צמיג זול) בתוספת של כמה עשרות שקלים לצמיג.

אני אישית לא מחליף סתם כי בא לי לבזבז, וכבר פתחתי שרשור השבוע בנושא אחיזת כביש... אני החלפתי בולמים וכרגע מחפש צמיגים טובים. לדעתי עדיף לקנות צמיג איכותי (אפילו בפריסה לכמה תשלומים) ולדעת שהדבר היחידי שמחבר אותי לכביש הוא איכותי ובטיחותי.

בהצלחה,

דור.

נ.ב בדקתי בכמה פנצ'ריות, לאף אחד אין קונטיננטל במלאי. מה זה אומר?

פורסם

בלי לפגוע באף אחד אבל :

למה לכתוב שטויות בלי לבדוק קודם

טיפון הם לא חברת בת של קונטיננטל אלא מיוצרים עי קונטיננטל והם פריוט ליבל (מותג פרטי )

עבור רשת פנצריות גדולה באירופה זבל הם לא !ממש לא !

עומדים בכל התקנים האירופאים (רוב הצמיגים הסינים לא עומדים בהם)

נכון פירלי פי קורסה הם לא אבל רביעיה 185 65 14 ב880 שקל ותאריך יצור של לפני חודשים תראו לי צמיג דומה

מיוצרים לפי מה שבדקתי וראיתי בצרפת פורטוגל ורומניה

• תוכן חדש...