Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה - סיאט איביזה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי עזרה לגבי תוצאות של בדיקה לאיביזה 2003

מודל 2003

יד שלישית

153000 ק"מ

מטופל מוסך מורשה + קבלות.

התוצאות:

מנוע: רעש מערכת תיזמון ושסתומים, רעשים ונקידות פנימיות, נזילות שמן, חוסר שמן במנוע, להחליף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן, דרוש טיפול תקופתי, בלאי פנימי גבוה, לנקות מערכת קירור וסימני נזילה בחיבורים.

סרן קדמי ומערכת היגוי: לתקן זוויות היגוי, שחיקת צמיגים, סטיות הגה, נקישה בתיבת הגה, נזילת שמן מערכת הידראולית, יש לכוון פרונט.

קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים ואחוריים חלשים.

מצבר מ2006.

העברת כוח: חופש ונקידות בציריות, נזילת שמן תיבת הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, מצמד חלש.

הבוחן סה"כ אמר שהאוטו סבבה ושצריך לתקן את הנזילה ההידראולית ונזילת שמן במנוע ושזה לא אלפי שקלים.

הדגם הוא איביזה ספורט 100 כ"ס.

פורסם

153 אלף ק"מ זה המון בשביל 6 שנים על הכביש, אני מקווה שאתה מוריד בהתאם !

מצבר מחליפים כל 3 שנים - כלומר יתכן ובקרוב דורש החלפה

תבדוק שהוחלף טיימינג יחסית לא מזמן (מחליפים כל 90K או 5 שנים הראשון מביניהם, אם אינני טועה)

גם השאר לא נשמע מלהיב, אבל די מתאים לרכב שעשה 150K

תתכונן כן ליישור קו של כמה אלפי שקלים לדעתי.

פורסם

קילומטרז' מוריד 5 אחוז

חוצמזה סיכמנו על מחיר נמוך ב2K אחרי הבדיקה, אני לוקח בחשבון טיפול רציני של משהו כמו 2-3K עם הרכישה

נשמע סביר ?

פורסם

מנסיון של חבר שלי עם סיאט ושלי עם VW גולף (לשניהם יש הרבה חלקים זהים), תהיה מוכן לעלות חלפים גבוהה יחסית לשוק.

תראה מה קריטי לך להחליף ותתקשר ליבואן/מוסך מרכזי לשאול מה מחיר החלפים ועלות העבודה.

יש לי תחושה שזה יצא קצת יותר מ3000 ש"ח אבל אל תגיע למסקנות לפני שדיברת עם הגורמים הנ"ל.

בהצלחה!

פורסם

אהלן,

קניתי את הרכב ביום חמישי, סגרנו בסוף על 34.5K (מחירון 37K).

אני חושב שזה סביר יחסית לעובדה ששאר המוכרים דרשו סכומים מגוכחים (עד 10K מעל המחירון לרכבים סטנדרטים לחלוטין!)

בכל אופן ראיתי בספר רכב שהדלק המומלץ הוא 98, ועדיף להשתמש בשמן סינטטי מלא.

יש כאן מישהו שמחזיק רכב כזה ויכול לעזור מנסיון אישי ?

האם מוסכי צ'מפיון בראשון/רחובות הם בסדר או שעלי להתרחק כדי לקבל שירות הגון ?

תודה מראש!!

פורסם

אז ככה,

קניתי את האוטו ב34.5 שבוע שעבר, היום הייתי במוסך מורשה,

ביקשתי שיבדקו את כל מה שרשמו בבדיקה, אמרו שהכל פיקס, עשיתי טיפול תקופתי גדול + ברקסים אחורה סה"כ 1.7K הוצאתי במוסך.

סה"כ אני מרוצה,

רציתי לשאול לגבי דבר נוסף, הדלת האחורית לא נפתחת, במוסך אמרו שהמנעול דפוק, שצריך להזמין את החלק מחו"ל ושכל העניין + עבודה צריך לעלות אלפייה, הם מאוד רצו שאני אזמין את החלק ונסגור את העניין,

בנתיים אמרתי שאני לא מעוניין,

רציתי לדעת לגבי שירות של מוסך רון, הבנתי שהוא בחור הגון שנותן שירות טוב.

• תוכן חדש...