Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מזדה 6המערכת מובנית באוטו

השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי לשפר את הסאונד?

האם למישהו יש רעיון איזה מערכת אפשר לחבר במקום המערכת המקורית של האוטו.

אני רוצה להזכיר שלמערכת יש כפתורי שליטה בהגה, האם יש דרך להחליף את המערכת ולהשאיר את הכפתורי שליטה?

או לחלופין אם זה אפשרי בכלל, לחבר מגבר למערכת המקורית של הרכב?

תודה מראש

עברתי על כללי החתימה ולכן היא נערכה

פורסם

ברוך הבא לפורום. ממליץ לך בין פוליש לפוליש לעשות חיפוש בפורום, אני מניח שתמצא לא מעט חומר בעניין, ואם יהיו שאלות נשמח לעזור.

פורסם

חיפשתי הרבה בפורום

יש לי שתי שאלות:

1. האם ניתן לחבר מגבר למערכת המקורית של האוטו ?

2. ראיתי את זה בפורום... איפה קונים את זה?

עברתי על כללי החתימה ולכן היא נערכה

פורסם

יש אפשרות לחבר מגבר אך רק דרך היי פוט שזה מוריד לך משהו כמו 60% מאיכות השמע ככה שלא כדי לעשות את זה מתוך ניסיון.

מה שכן מעל הדש בורד יש מין תא כפפות שנפתח כלפי מעלה אני ראיתי שעושים שם בניה לרדיו דיסק ככה את פותר את הבעיה.

מעבר לזה יש בדלתות רמקולים שהם 7/5 ככה שתצטרך לעשות מתאם מMDF.

פורסם

ניתן לחבר מגברים בעזרת מנחת. אפשרות נוספת זה לקנות פאנל פלסטיקה במקום המכשיר הנוכחי (לא מומלץ), אפשרות נוספת היא לעשות בניה במקום התא הנפתח שיש במרכז הדש. לגבי הקישור שהבאת אני לא חושב שניתן להשיג בארץ.

adi19 לא חייבים להגיב אם אין לך תשובות ברורות. מה קשור עניין ה-IPOD למגבר? ואיך בדקת שיש ירידה של 60% ?

פורסם

אני עובד עם HU המקורי בטויוטה ועם מנחת, פתרון בהחלט מקובל למי שרוצה שיפור סאונד ועדיין לשמור על המראה המקורי, נראה לי אישית שלשים רדיו במיקום אחר כמו תא כפפות לא ממש נוח, אלא אם מוצאים מקום שיהיה גם נגיש שאותה מידה כמו ה HU המקורי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...