Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה ספורטיבי עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני אמור להבין שהמגאן היא 150 כ"ס והלאנטיס 118 והפולו רק 100 ככה שהפולו עדיפות אחרונה או שהיא עולה על המאזדה באיזה שהוא פרמטר?

דרך אגב מה עושה המחשב דרך הזה שאני שומע עליו הרבה?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק 100 כ"ס אבל זה מנוע 1.4 כך שזה נתון מכובד. הפולו מתנהגת יותר טוב מהמאזדה (אם זה רלוונטי בשבילו בכלל) ומרגישה קצת יותר 'מוצקה'.

מחשב הדרך מציג לך נתונים כמו: צריכת דלק ממוצעת, כמה ק"מ נשאר לך לנסוע עד לתדלוק הבא, מהירות ממוצעת, ועוד כמה דברים.

CoupéF7R

פורסם

למצוא FBA (לאנטיס F) ידנית במצב סביר במחיר שציינת יהיה כמעט בלתי אפשרי ,ללאנטיס ולמיאטה יש את אותו המנוע פרט לכמה פיצ'קס(קאמשפט,הצתה)המנוע מאוד אמין וחזק,היא נוחה מרווחת ואמינה,ההתנהגות שלה לא ספורטיווית בכלל אלא אם כן הבחור שלך מתכנן להחליף לה בולמים,בגירסא הידנית שלה היא יחסית זריזה ,מבחינת התנהגות והעובדה שאתה לא מחפש רכב מרווח המגאן תהיה עדיפה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אכן למצוא לאנטיס ידנית זה "סיפור" אבל גם מגאן 2.0 ופולו 16v לא כזה קל למצוא.

בגלל זה אני שואל לגבי שלושתם.

דרך אגב 323 ונוחות לא ממש מסתדר לי טוב, אתה בטוח שהיא נוחה כמו הגרמנייה והצרפתייה?

בולמים סביר להניח שלא יחליף, איזה דגם הכי מומלץ ה1.8 או 1.6? ומה לגבי צריכת הדלק שמעתי שהיא מזעזעת.

לגבי המגאן בינתיים היא עדיפות ראשונה, היא חבילה מושלמת של איבזור נוחות וכוח.

אבל מי מקום שני?

פורסם

אז שיסתדר ,הרכב הרבה יותר נוח מהפולו מכל בחינה (מניסיון על שני פולו קלאסיק 98 ו 01 1.6 פולו 97 1.6 אואומט ו פולו רגילה 1.4 02),יותר מרווח עם 4 חלונות חשמל מראות צד חשמליות קיצר אנחנו מדברים על רכב משפחתי ,הפולו לעומת זאת מאוד זריזה גם הידנית וגם האוטומט בגירסא של ה1.6 ה1.4 V16 בכלל סיפור אחר,הפולו אחרי שנת 01 מבפנים פשוט מהממות,אבל רכב קטן ולי למשל זה מאוד הפריע.

הלאנטיס האוטומטית אוכלת דלק זה יכול לנוע בין 1 ל10 ל 1 ל 8 תלוי איך אתה נוהג(נסיעות בעיר), הידנית לעומת זאת אחרי ניקוי מזרקים אצל חבר הגיעה לתוצאות ממש יפות.

עם המגאן קופה היה לי ניסיון קצר ,בגירסת ה 2 ליטר פשוט שדה על הכביש לא מכיר את הבעיות שלה,לפולו קלאסיק 01 ולפולו 97 היו הרבה בעיות לעומת זאת לשני האחרות לא היו כמעט בעיות פולו קלאסיק 98 היתה יד ראשונה עם קילומטראז' נמוך יחסית כנראה בגלל זה היא היתה במצב מעולה ,שוב זה לא משנה איזה רכב זה כל עוד אתה מטפל בו כמו שצריך.

עם המאזדות יש לי הרבה יותר ניסיון,ולא משנה כמה אתה דוחף אותן לקצה היא עדיין תישאר יפנית אמינה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לצערי אני לא יודע מה האיבזור שקיים ב 16V ,אבל מה אתה מגדיר איבזור? כסאות חשמליים עם מסאג' ? סאנרוף אולי?

פורסם

בפולו ובמגאן יש סאנרוף ג'נטים ופנסי ערפל כסטנדרט, איבזור הכוונה גם נוחות נסיעה, הם נותנים יותר תמורה לכסף ע"פ נותנים על הדף.

גם יש abs ו2 כ"א.

דרך אגב הדגם המדובר בשירשור הוא מגאן rsi נכון?

פורסם

המאזדה לא באה במקור עם חישוקים ,אבל רוב הסיכויים של 70% מהם יש ,סאנרוף במאזדה קיים בדגם הסדאן לא ב F יש כריות אוויר וגם ABS,שוב אחת הבעיות של המאזדה זה שהבולמים המקוריים נגמרים די מהר החלפה לבולמים חתי גז חצי שמן תשנה את הרכב לגמרי.

במחיר הזה אם יש אפשרות למגאן ובידעה שהיא ללא בעיות וכמו שכתבו כאן אין עלויות טיפולים גבוהות לך עליה.

פורסם

התכוונתי שתתיחסו גם לנוחות נסיעה וגם לאיבזור, ואיך באמת נוחות הנסיעה לפי מה שהבנתי במאזדה היא לא נוחה לפי מה שאמרו פה על הבולמים.

אזז איך אתה מסביר שבמחירון יד2 הרכב מופיע כמגאן rsi 2.0?

פורסם

הייתי ממליץ על פיג'ו 205 gti ישנם כמה בארץ מאוד מאוד מתוחזקות.

או קליאו rsi שתענה גם על הדרישה של הגה כוח .

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם
הייתי ממליץ על פיג'ו 205 gti ישנם כמה בארץ מאוד מאוד מתוחזקות.

או קליאו rsi שתענה גם על הדרישה של הגה כוח .

הרכבים די מיושנים, על אף שהם נורא מודרניים לשנתון שלהם, הבחור מחפש רכב יומיומי שלא מצריך טיפול רב ולא יוקרתי לאחזקה ושמספק את אלמנט הפוזה.

פורסם

הייתי מציע לך לבדוק גם אם המגאן 1.6 דור שני (אחרי מתיחת פנים) נכנסת לתקציב. התחילה בשנת 00 מנוע מודרני 110כ"ס 16V יותר זולה לאחזקה מה2.0 דור ראשון חלקים יותר זמינים ויותר נוחה.

אזז איך אתה מסביר שבמחירון יד2 הרכב מופיע כמגאן rsi 2.0?

הם יכולים לרשום. הרכב לא יצא מהמפעל בתור מגאן RSI. באירופה למשל הרכב מוכר בשם שרשום אצלי בחתימה.

CoupéF7R

• תוכן חדש...