Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה ספורטיבי עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצריכת דלק של המגאן עם מנוע ה-2.0 מצויינת! הייתי לי פולו 16V ואחריה מגאן 2.0 וצריכת הדלק הייתה זהה! אפילו עם נטיה קלה לטובת המגאן. הצריכה הממוצעת נעה סביב ה-1:11-1:12.

נשמע הזוי.

אולי בבין עירוני, אבל הבחור נוסע רוב הזמן על בסיס קבוע עירוני ומנוע קטן ישתלם יותר, לא כך?

וכמו שאמרתי המגאן עדיפות אחרונה ואני עדיין ישאל אותו אם בכלל להשאיר אותה ברשימה.

דרך אגב, בביטוחים ובטיפולים שגרתיים הרגשת הבדל?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיוויק וקולט בעלות פונטנציאל אבל יש לבדוק אותן ב1000 עיניים.

לדעתי כדאי לחפש אחת שמורה.

לחבר יש קוואליר קופה והצריכה דיי גבוהה יחסית לשאר המכוניות שציינת.

פורסם
סיוויק וקולט בעלות פונטנציאל אבל יש לבדוק אותן ב1000 עיניים.

לדעתי כדאי לחפש אחת שמורה.

לחבר יש קוואליר קופה והצריכה דיי גבוהה יחסית לשאר המכוניות שציינת.

ידוע, די מתחשק לי להעיף אותם מהרשימה אבל נחכה להכרזה מהחבר.

פורסם
נשמע הזוי.

אולי בבין עירוני, אבל הבחור נוסע רוב הזמן על בסיס קבוע עירוני ומנוע קטן ישתלם יותר, לא כך?

וכמו שאמרתי המגאן עדיפות אחרונה ואני עדיין ישאל אותו אם בכלל להשאיר אותה ברשימה.

דרך אגב, בביטוחים ובטיפולים שגרתיים הרגשת הבדל?

לא הזוי בכלל, למגאן מנוע מאוד גמיש, בעיר לא הייתי מעביר הילוכים בכלל. הפולו על מנת להפיק ביצועים הייתה מתאמצת הרבה יותר.

גם אצלי רוב הנסועה הייתה בתוך העיר.

מבחינת עלויות טיפולים, הן היו זהות פחות או יותר. המגאן נוחה יותר, מושבים פשוט מעולים. מאחור המרווח די תיאורטי ולא מתאים לנסיעות ארוכות.

פורסם

הבחור קורא ברגעים אלה את השירשור, בינתיים החלטות מצידו הם סויוק קולט וקוואליר עפות רשמית.

המגאן נכנסת לרשימה, והוא עדיין מבקש פרטים לגבי הלאנטיס שנראית לו כאמינה האלפא 146, והאקסנט שנראית סבירה.

ומה לגבי נתונים טכניים לפולו והמגאן, הכוונה ברמות איבזור וכ"ס?

פורסם

So wich alfa exactlly?The 164 or the 146? Both of them are great cars, but they are completly diffrent...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

צריך רגל ממש קלה בשביל להגיע ל 1-12 בעיר עם המגאן אולי מחוץ לעיר לי יש את המגאן קופה מנוע 2.0 אני מרוצה ממנו עד

עכשיו יש לי אותו חודשיים וחצי צריכה דלק בעיר בנסיעה סבבה 1-10 עם אתה הורג את האותו זה סיפור אחר אני לא יודע

כמה הוא צורך שאתה לוחץ עלוי עוד לא ניסיתי,

לפי דעתי לך על המגאן מנוע 2.0 אני מעוד מרוצה ממנו (רק תיקח בחשבון שטיפולים מעוד יקרים!)

טיימינג 3000 אלף שקל, ברקסים אחורה כול צלחת 570 שקל בלי עבודה וזה לא המחיר של המורשה בקיצור סיפור ממש לא זול!

פורסם

The 146 is a good car. It has couple of engines in Israel: 1.6 Boxer, 1.7 16V Boxer and the Twin Spark 2.0L(The same like Elad has

Very important to buy a good one, which wasnot been in excidents and has a good history. The T.Spark is very rare and quiet expensive and the 1.6 is quiet slow, because the weight of the car. The 16V version is fast enough, but very important to chack very well the engine condition, because the output of the power is on high revs, and it makes the engine life shorter. But buy alfa-Romeo only if you like the brand. If you want only the design-buy Civic or Megan...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
צריך רגל ממש קלה בשביל להגיע ל 1-12 בעיר עם המגאן אולי מחוץ לעיר לי יש את המגאן קופה מנוע 2.0 אני מרוצה ממנו עד

עכשיו יש לי אותו חודשיים וחצי צריכה דלק בעיר בנסיעה סבבה 1-10 עם אתה הורג את האותו זה סיפור אחר אני לא יודע

כמה הוא צורך שאתה לוחץ עלוי עוד לא ניסיתי,

לפי דעתי לך על המגאן מנוע 2.0 אני מעוד מרוצה ממנו (רק תיקח בחשבון שטיפולים מעוד יקרים!)

טיימינג 3000 אלף שקל, ברקסים אחורה כול צלחת 570 שקל בלי עבודה וזה לא המחיר של המורשה בקיצור סיפור ממש לא זול!

לא אמרתי מעולם שהצריכה בעיר היא 1:12 אלה צריכה ממוצעת בניסעה מעורבת, משמע בעיר ומחוץ לעיר.

פורסם

שיחפש סופר לנסר ידנית אוטו מהיר,זריז,יפה,אפטר מרקט ענק,אוכל 1ל13+\-עירוני

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

המגאן נכנסת לרשימה, והוא עדיין מבקש פרטים לגבי הלאנטיס שנראית לו כאמינה האלפא 146, והאקסנט שנראית סבירה.

ומה לגבי נתונים טכניים לפולו והמגאן, הכוונה ברמות איבזור וכ"ס?

צריכת הדלק במגאן אכן מפתיעה לטובה. בשיוט בין עירוני תעשה בסביבות 1:12 אצלי בממוצע עושה 1:11/10.5.

בכל אופן מה שצריך להדאיג זה לא הצריכת דלק שהיא מצוינת ביחס לנפח כמו שנאמר, אלא עלויות חלקים שהם לא זולים בכלל ולא הכי זמינים ואחזקה שוטפת די גבוה. בגלל זה חשוב מאוד לחפש אחת שמורה ולבדוק טוב טוב אם טופלה כמו שצריך ובזמנים. גרסת ה2.0 150כ"ס (דור ראשון) מגיעה ברמת האבזור הגבוהה ביותר. אני אישית מאוד מרוצה מהרכב אחיזה והתנהגות כביש מעולים. נהנה מכל נסיעה. אם תרצה עוד פרטים תגיד.

הפולו 100כ"ס 16V - מנוע לא גמיש אבל 'נושם' טוב בסל"ד גבוהה. קצת בעייתי ולא נוח בעיר.

לגבי האלפא: http://auto.co.il/כתבת-ארכיון-20393-האצ-בק-ספורטיבית-מיד-שניה.aspx

CoupéF7R

פורסם

אני הייתי הולך על האלפא- מראה ספרטיבי, צליל משובח, הגה מהיר וגם כח לא חסר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פיאט בראבו שנת 2000 שמורה יכולה להיות מאוד יפה עם הרבה פוטניצאל לשיפור(חיצוני:ג'נטים, ספוילר קטן ומקורי) יש גם מנוע 1.4 גם 1.6 ולא קשה למצוא ידנית

חלקים של פיאט זולים אחת שמורה תהיה אמינה והצריכה בידנית טובה מאוד

כמבון שיש ח"ח ה"כ נעילה מרכזית ABS כריות אוויר והכל...

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...