Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירחון אוטו ושרות עלוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוי כבר מעל 5 שנים, הפסקתי כבר לספור.

מאז דצמבר לא קיבלתי גליון, התקשרתי למוקד שבוע אחרי שהייתי אמור לקבל את הגליון, עוד בדצמבר, אמרו לי אין בעיה יטופל מיד ומיד נשלח לך גיליון חדש.

אחרי שבוע לא הגיע שום דבר, התקשרתי שוב, נאמר לי מצטערים מטופל מייד, כרגיל לא הגיע שום דבר.

אחרי כמה ימים שוב התקשרתי, הפעם העבירו אותי למישהו בכיר יותר מהמזכירות במחלקת מנויים, הוא אמר לי שהוא מטפל בזה אישית, כמובן ששבוע אחרי לא גיליון ולא נעליים.

שוב פעם התקשרתי, ושוב נאמר לי בטיפול. רק בחודש צמבר הוצאתי על שיחות טלפון יותר מעלות הגיליון.

הגיע ינואר וכרגיל אין גיליון, התקשרתי כל 5-6 ימים ולא קיבלתי כלום. כל פעם לוקחים כתובת וכלום. כמה פעמים אמרו לי שהנושא מועבר הלאה ומייד חוזרים אלי, כמובן שלא ולו פעם אחת חזורו אלי!

התקשרתי מספר פעמים וסיקשתי לדבר עם מנהל מחלקת מנויים, כמובן שהוא אף פעם לא נימצא, 3 פעמים ביקשתי אותו.

ביקשתי שישלחו לי את הגיליון לדואר, אולי הבעיה אצלי וגונבים לי אותו, מעל 10 פעם, לא הגיוני אבל ננסה, למה לא.

גם מהדואר לא קיבלתי הודעה שהגיע משהו, התקשרתי לאוטו וביקשתי מספר משלוח על מנת ללכת לדואר ולברר אולי זה הגיע ושחכו לשלוח לי הזמנה לסניף הדואר, כמובן שבאוטו אף אחד לא יודע על מה אני מדבר ועל איזה משלוח.

עכשיו אני מחכה לגיליון של פברואר שאני בטוח שלא יגיע :?

מה כבר אני יכול לעשות? נימאס לי כבר מהשרות הביזיוני הזה, בזבזתי על שיחות טלפון עלות של כמה וכמה גיליונות כבר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי גם לא הגיע גיליון אחד (בהתחלה), הגיע אח"כ אחרי הרבה טלפונים באמצע החודש!

בסוף השנה נגמר המנוי ולא טרחתי לחדש אותו.

בלי קשר,שים לב שאומנם כתבי הרכב מקצועיים, אבל הם כותבים כתבות על מכוניות שגם ככה כמעט ולא רלוונטיות לשוק הישראלי. על הגרנדה פונטו בזמנו עשו כתבה פיצית.

הם לא רוצים לשלוח גיליונות? בטל את המנוי.

פורסם

כבר שילמתי על המנוי, יש לי עוד כחצי שנה.

אני יכול לדרוש את הכסף בחזרה + החזר על הגיליונות שלא קיבלתי?

מתסכל אותי כל העניין הזה כי אני מוצא את הירחון מעניין למדי.

פורסם

אתה יכול לדרוש, אבל לך תוכיח שהגיליונות לא הגיעו אליך. הם יכולים לטעון שגנבו לך אותם ולכן הם לא אשמים ולא יחזירו לך את הכסף.

אצלי בסוף המנוי הם שלחו עוד גיליון של חודש קדימה (אמור היה להסתיים המנוי), אז התקשרתי אליהם ואמרתי להם שהגיע אליי גיליון בטעות ולמעשה הסתיים המנוי, ושאלתי אותם אם הם רוצים שאחזיר להם את הגיליון (הוא היה עוד בשקית, לא פתחתי). הם בתגובה אמרו שלא צריך, שאני יכול לפתוח את הניילון של הגיליון ושטעויות קורות :-)

פורסם

אתה לא היחיד במערכה, גם אצלי בזמן האחרון הגיליונות לא מגיעים או שמגיעים באיחור של כמה שבועות.

חשבתי לתומי שהבעיה היא בסניף דואר הקרוב לביתי,מה שאני כן יכול להגיד זה שכשהתלוננתי הגיעו גיליונות לאחר כמה ימים בדואר רשום כמו שהובטח.

כמו שנאמר כבר מעליי אתה איש סובלני ביותר,אני כבר מזמן הייתי דורש את הכסף שלי בחזרה:shock:

פורסם

נשגב מבינתי מדוע אנשים נאורים כמוך עדיין קונים מנוי למגזינים ישראליים.

מי צריך את ה"כרומו המבהיק" שלהם כשבשליש מהמחיר אפשר לקבל מנוי למגזינים

כמו Car and Driver ולקרוא על דברים קצת יותר מרגשים מיונדאי גטס ומאזדה 3?

פורסם

DERISH,

אתה אמנם צודק, אבל לא לכל אחד נוח לקרוא מגזין באנגלית,ואם אתה לא קורא אנגלית,אז אתה לא צריך את CAR & DRIVER, אתה יכול להכנס לגוגל ולראות תמונות גם שם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נשגב מבינתי מדוע אנשים נאורים כמוך עדיין קונים מנוי למגזינים ישראליים.

מי צריך את ה"כרומו המבהיק" שלהם כשבשליש מהמחיר אפשר לקבל מנוי למגזינים

כמו Car and Driver ולקרוא על דברים קצת יותר מרגשים מיונדאי גטס ומאזדה 3?

עלה בדעתך שאולי יש כאלה שמעדיפים "לצרוך" עיתונות רכב רלבנטית לשוק הישראלי ולא רק דגמים שאפשר רק לחלום עליהם או תנאי מבחן שאינם רלבנטים לישראל?

אחרי הכל, רובנו חיים בישראל...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מילא העיתון היה שווה את הציפייה ואת כאב הראש ו/או המחיר...

לדעתי מי שיוציא מהדורה מתורגמת של אחד מעיתוני הרכב המובילים בחו"ל, ייקח את השוק בהליכה,

כי כיום אי אפשר לסמוך על אמינותו של אף מבחן בעיתונות המקומית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בלי קשר,שים לב שאומנם כתבי הרכב מקצועיים, אבל הם כותבים כתבות על מכוניות שגם ככה כמעט ולא רלוונטיות לשוק הישראלי.

.

את השוק הישראלי אפשר לכסות בחמישה מבחנים בערך.

זה שהם מרחיבים את הכתבות למכוניות מעניינות שלא מביאים לכאן (או כמו שאתה קורא להן "לא רלוונטיות") זה מבורך לטעמי.

אייל אתה מגזים

נ.ב

גם אני מעדיף תוצרת חוץ.

פורסם
עלה בדעתך שאולי יש כאלה שמעדיפים "לצרוך" עיתונות רכב רלבנטית לשוק הישראלי ולא רק דגמים שאפשר רק לחלום עליהם או תנאי מבחן שאינם רלבנטים לישראל?

אם המחיר היה זהה או נמוך יותר, ניחא.

כשהמחיר גבוה פי 3, זאת לא צרכנות נבונה במיוחד.

כששואלים את הוצאת "אוטו" למה המגזין כ"כ יקר, הם מתחילים לספר על הנייר היקר ועלויות ההדפסה הגבוהות.

ואני שואל: מי צריך את הנייר הכבד והבוהק הזה, שכל נגיעה משאירה עליו טביעות אצבע? אני לא זוכר שביקשתי

את הנייר הזה כשעשיתי מנוי, אני דווקא מעדיף נייר דק וזול כמו ב-80% מהמגזינים המובילים העולם.

המגזינים הישראלים שוברים את חוקי הכלכלה המודרנית - במקרה שלהם, ההיצע מכתיב את התנאים, ולא הביקוש.

אני לא מסכים שיפקיעו מידיי את הזכות לבחור ויחייבו אותי פי 3 תמורת הפריבילגיה לקרוא על גרסת הליסינג האחרונה

של פורד פוקוס.

אחרי הכל, רובנו חיים בישראל...

תתפלא, אבל המנוי שלי ל-Car and Driver היה בין 2004 ו-2006, כשעוד גרתי בארץ.

להערכתי, יש סיכוי טוב שללא האנגלית שלמדתי מהמגזין ההוא, לא הייתי מגיע לעבוד בחו"ל.

לסיכום, אני מאמין שמגזינים כמו "אוטו" ו"הגה" מתאימים כיום לאנשים שזה התחביב שלהם ולבעלי מוסכים שצריכים

לשים משהו בחדר ההמתנה. אנשים כמונו, שבשבילם זה יותר מתחביב ופחות ממקצוע, יכולים כבר להתקדם למשהו

יותר פרוגרסיבי, גם אם זה כתוב באנגלית, גרמנית או רוסית. העולם פתוח בפנינו, ואין שום סיבה שנגביל את עצמנו

לתכתיבים של מגזיני הרכב בישראל. ואולי אם מספיק אנשים יפסיקו לעשות אצלהם מנוי, הם יפסיקו להתנהל בצורה

כה בזבזנית ויבינו שיש להם מתחרים, לראשונה מזה זמן רב.

פורסם

גם אצלי זה קורה איתם מדי כמה חודשים.

אני כבר התייאשתי מהם.

ד"א,גם הגיליון של החודש עוד לא הגיע...

הגה לעומתם,פישלו רק פעם אחת.

ובאותו חודש שלחו לי את הגיליון פעמיים.

ואפילו התקשרו לוודא שזה הגיע.

מה גם ש"הגה" מגיע עם שליח עד הבית.

ו"אוטו" תלוי בחסדי הדואר.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

• תוכן חדש...