Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הובלה ימית מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או, בדיוק אותך אני צריך...!!

מה זה "קונסולידציה"?

באף אחת מהחברות לא היו מוכנים לעשות הנחה של יותר מ 100$ לשילוח של שני רכבים. החישוב שלהם מאוד פשוט. רכב אחד במכולה של 20 שווה 1,950$. שני רכבים במכולה של 40 פיט שווה 3,900$ ועל כך הנחה של 100$.

אין לי מושג מה זה קונסולידציה, אבל אם זה מגיע מהמילה קונסולה, או קונסולשיין ("איחוד"), זה נשמע מעניין...

תוכל לפרט? האם חברות השילוח מכירות ועובדות עם זה? האם ידוע לך עלויות? האם ידוע לך על חברה ספציפית?

אני מכיר לפחות ארבעה רכבים אשר מתארגנים בחודש וחצי הקרובים למשלוח מניו יורק. אז אשמח מאוד (וכך גם האחרים), לקבל עוד פרטים.

תודה רבה,

אלירן

דבר איתי מחר בצהריים בטלפון, אסביר לך הכל, יש דברים שלא צריכים להגיע לאוזניים מסויימות...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור אחד שלא מבין כלום בשילוח הבנתי שיש קומבינות חוקיות שאפשר לעשות ולא כדאי לפרסם בפורום כי זה פורום פתוח ויש מצב שיסגרו את הפירצה. כ"כ קשה לשאול בהודעה פרטית?

פורסם
בתור אחד שלא מבין כלום בשילוח הבנתי שיש קומבינות חוקיות שאפשר לעשות ולא כדאי לפרסם בפורום כי זה פורום פתוח ויש מצב שיסגרו את הפירצה. כ"כ קשה לשאול בהודעה פרטית?

גם אני חשבתי כך. אולם, מתוך חמישה חבר'ה שהתנדבו לספק מידע, הסברים, רעיונות והצעות הוזלה, רק אחד חזר אלי. אז המבין יבין....

לעניין חשוב יותר, האם למשהו יש מושג מה זה "מכס יצוא"? אחת החברות רוצה לחייב אותי במכס יצוא. האם ידוע למשהו מה זה? האם יש את זה על רכב אספנות (ובכלל?). זה לא קצת מוזר? מכס זה לא על יבוא?

תודה,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם
גם אני חשבתי כך. אולם, מתוך חמישה חבר'ה שהתנדבו לספק מידע, הסברים, רעיונות והצעות הוזלה, רק אחד חזר אלי. אז המבין יבין....

לעניין חשוב יותר, האם למשהו יש מושג מה זה "מכס יצוא"? אחת החברות רוצה לחייב אותי במכס יצוא. האם ידוע למשהו מה זה? האם יש את זה על רכב אספנות (ובכלל?). זה לא קצת מוזר? מכס זה לא על יבוא?

תודה,

אלירן

אלירן, חזרתי אליך בהודעה פרטית בצירוף מספר הנייד שלי, תוכל להתקשר כל יום בשעות הערב.

וחברה, לא מדובר בסודות מדינה ויש דברים שלא כדאי לצעוק ולספר אותם מעל כל גגות העיר, המבין יבין.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שלום לכולם,

אני חייב לתקן רושם מוטעה שגם אני הייתי שותף לו.....

לאחר שיחה עם אחד מחברי המועדון, אשר נתן לי הסברים ופירוט מדוייק, הבנתי שיש סיבה שהדברים לא נכתבים על גבי הפורום.

למרימי הגבה שבינכם - הסיבה היא לגמרי חוקית. לא זו הסיבה לחשאיות.... :lol:

יום טוב בנתיים,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• תוכן חדש...