Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ אוטביאנקי-A112

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכבוד, אוטו חביב מאד, בהצלחה!

אז זהו, שהלבנה במיגרש, לדעתי במצב קצת יותר גרוע מבחינת הבודי, אבל עדיין ניתנת לשיפוץ גם כן... ראית אותה?:roll: (כאמור- המספרים גלוים בכוונת התחילה- אם מישהו יוכל- שיציל את האוטו הזה, אין מה לשמור על פרטיות האוטו, שנועד לגריטה).

גינדי אהלן.

דברתי עם מישהי מהמגרש,היא היתה מאד מאד נחמדה,שאלה אם אני מכיר אותך,וסיפרה לי,שאתה מבקר קבוע שם,ובעל תואר כבוד בהצלת מכוניות ישנות:wink:.דרך ידידה במשטרה השגתי את שם בעל הרכב,כתובתו,ונאמר לי שאין לרכב טסט משנת 2000.

דרך 144 השגתי את הטלפון,אך האדם שענה לי אמר לי שאין לו מושג על מה אני מדבר,שאלתי אותו לגבי הכתובת,והמוזר הוא שהוא גר באותו רחוב אך במספר אחר.התקשרתי שוב למגרש בכדי לברר מהיכן הרכב נגרר,ונאמר לי שאין רישום לגבי המקום ממנו נגגר.הכוונה היתה להגיע לשם ולנסות דרך שכנים לאתר את הבעלים.כאן בעצם נתקעתי,ואין לי מושג איך להתקדם.

האם יש למישהו רעיון?

גינדי תודה בכל אופן.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי יוני, שמח לראות שבסוף הלכת לעופר.

בהצלחה בהמשך, וד"ש לעופר, נקפוץ לבקר בשישי.

ניר תודה על ההמלצה,הסתבר כאחלה בעל מקצוע,עם המון סבלנות,וכמובן יסודי.

כל הכבוד על שיפוץ לעומק , מגיע ליפהפייה :-)

אתה נשאר עם אותו צבע? אני בעד. מתאים לה והולך מצויין עם הג'אנטים.

יש לי גם הגה כזה וכמעט התייאשתי מלמצוא לו מתאם, אשמח לדעת אם יש לך פיתרון.

בהצלחה!

איתי.

אהלן איתי.כנראה שאני אשנה צבע.ההתלבטות היא בין שחור מטאלי{עם\בלי נצנצים},לבין ירוק בקבוק מטאלי.

את ההגה שלי קניתי לפני שנתיים עם המתאם ביחד ב250 ש"ח,הוא פורסם אז ביד 2-כך שבזה לא אוכל לעזור לך.:-)

אפרופו ההגה המגניב עם הסמל, מאיפה משיגים כזה?

נסה באי ביי הצרפתי,אטלקי,גרמני.בהצלחה.

כל המציל אוטוביאנקי אחת בישראל - כאילו קיים עולם ומלואו.

מחזק את ידיך להמשך השיפוץ!

אם אתה נתקל בחלק שאינך מצליח למצוא, דבר איתי בה"פ. יתכן שאוכל לעזור לך.

אהלן אלעד.כרגע הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא מנגנון לחלון ימין שחוט הברזל בתוך המסילה נקרע מהחלק שמתחבר לתושבת ההרמה\הורדה של החלון.

פורסם

תודה!:-D תשמע, רוב המכוניות, שיש לי- אני הצלתי ברגע האחרון. לא, לא מהמגרש- פשוט מצאתי את רובן ברחוב רגע לפני, שנגררו. השארתי פתקים, שאלתי אנשים בסביבה- והגעתי לבעליהן! הכל אפשרי! או, כמעט הכל, לצערי...:? לצערי, אין לי איך לעזור לך יותר- אבל אני מציע, שתנסה לבוא פיזית לכתובת שהבן אדם גר- אולי נפלה טעות כשנתנו לך טלפון, אי אפשר לדעת! או אולי הוא לא רוצה להתעסק עם מישהו, שאין לו מושג מאיפה נפל עליו- גם זה יכול להיות! אז, אין כמו לראות פיזית, עם מי יש עסק... אולי כן תצליח לשכנע אותו?:roll: בהצלחה בכל מיקרה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גינדי אהלן.

דברתי עם מישהי מהמגרש,היא היתה מאד מאד נחמדה,שאלה אם אני מכיר אותך,וסיפרה לי,שאתה מבקר קבוע שם,ובעל תואר כבוד בהצלת מכוניות ישנות:wink:.דרך ידידה במשטרה השגתי את שם בעל הרכב,כתובתו,ונאמר לי שאין לרכב טסט משנת 2000.

דרך 144 השגתי את הטלפון,אך האדם שענה לי אמר לי שאין לו מושג על מה אני מדבר,שאלתי אותו לגבי הכתובת,והמוזר הוא שהוא גר באותו רחוב אך במספר אחר.התקשרתי שוב למגרש בכדי לברר מהיכן הרכב נגרר,ונאמר לי שאין רישום לגבי המקום ממנו נגגר.הכוונה היתה להגיע לשם ולנסות דרך שכנים לאתר את הבעלים.כאן בעצם נתקעתי,ואין לי מושג איך להתקדם.

האם יש למישהו רעיון?

גינדי תודה בכל אופן.

יוני

אם יש לך את פרטי בעל הרכב ות.ז. שלו העבר לי בפרטי ואני אנסה לאתר לך אותו בדרכים שעומדות לרשותי.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
ניר תודה על ההמלצה,הסתבר כאחלה בעל מקצוע,עם המון סבלנות,וכמובן יסודי.

היום ראיתי את האוטו מקרוב, נראה באמת יסודי, הרכב "ריק וערום" לחלוטין.

שיהיה בהצלחה בהמשך.

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יוני אני עדיין מחכה לת.ז.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
כל המציל אוטוביאנקי אחת בישראל - כאילו קיים עולם ומלואו.

מחזק את ידיך להמשך השיפוץ!

אם אתה נתקל בחלק שאינך מצליח למצוא, דבר איתי בה"פ. יתכן שאוכל לעזור לך.

*כאילו הציל, ולא כאילו קיים.

אגב - בהצלחה בשיפוץ! - בחרת כבר צבע?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אורי תודה רבה על הנכונות,וסורי שלא עדכנתי.

תודה גם לכל מי שפנה בפרטי,והציע עזרה במציאת הבעלים.

בעל הרכב נמצא-וסיפור מאד מצחיק מסתתר מאחוריו..

מכיוון שהדברים תלויים כרגע-אני מעדיף לעדכן במהלך השבוע עם הסיפור המלא.

לגבי השיפוץ שלי-מחר בע"ה אני אצל הפחח-כך שאעדכן בתמונות.:-)

פורסם

יוני שלום במגרש הגרירה של עיריית רמלה יש ביאנקי 85 שנגררה מחניה אסורה ומאז בעל הרכב נטש אותה אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

• תוכן חדש...