Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על ביטוח מקיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שלוש שאלות קצרות:

* האם ביטוח מקיף חובה לעשות?

* מה הוא מכסה בגדול?

* אם יש לי רכב בן 10 שנים, כדאי לי בכלל לעשות מקיף?

פורסם
שלום, יש לי שלוש שאלות קצרות:

* האם ביטוח מקיף חובה לעשות? לא , חייבים לעשות רק ביטוח חובה, צד ג' או מקיף לפי החלטתך

* מה הוא מכסה בגדול? גניבה, נזק לרכב שלך , נזק לצד ג'

* אם יש לי רכב בן 10 שנים, כדאי לי בכלל לעשות מקיף?

מה שתחליט, לא כתבת מהו הרכב ומחיר מחירון שלו , כמה רוצים על מקיף, מה הוותק שלך כנהג.

בכל מיקרה, תעשה לפחות צד ג'. אחרת, אם תהיה אשם בתאונה, תצטרך לשלם את הנזק של הרכב השני מכיסך (אני כבר לא מדבר על הרכב שלך).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביטוח חובה - כשמו כן הוא, חובה לעשות. מכסה פגיעות בנפש, אם נפצעת בתאונה או גרמת לפציעתם של אחרים הביטוח מכסה את זה.

ביטוח צד ג' - מכסה אותך במקרים שפגעת ברכוש של אחרים. אם היית אשם בתאונה שגרמה נזק לרכב אחר הביטוח ישא בהוצאות. לא חובה לעשות, אבל לדעתי מומלץ.

ביטוח מקיף - לא חובה לעשות. מכסה אותך, בנוסף לנזקי צד ג', גם בנזקים שנגרמו לרכבך וכן במקרים של גניבת הרכב.

מה שמשפיע על הכדאיות של הביטוח זה שווי הרכוש והיכולת שלך (או אי היכולת) לקחת את הסיכון של אובדן הרכוש וכך לחסוך את עלות הביטוח.

אם קנית את הרכב נניח ב 50K, והביטוח עולה 3.5K ש"ח, תבדוק עם עצמך אם שווה לך לחסוך את הכסף ולא לעשות ביטוח מקיף, אבל להסתכן באובדן הרכב במקרה של תאונה או גניבה.

פורסם

במקומך הייתי עושה רק חובה+ צד ג'.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם עלות הרכב שווה לעלות הביטוח אז ודאי שלא כדאי לעשות ביטוח מקיף. למרות שזה נשמע לי קצת לא הגיוני. הרכב כ"כ זול?

לא כזהההה זול, אבל שוויו היום הוא 15k.

• תוכן חדש...