Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רציתי יעוץ איך מתקינים מערכת מקצועית לB4 חדשה.

אני רוצה להתקין סאב חזק +2 מגברים+רמקולים+רדיו MP3 או DVD,

רציתי לדעת האם אפשר להתקין רדיו דבל דין במקום הGPS המובנה? או במקום הרדיו המקורי?

אני חושב להתקין 2 מסכים במשענות ראש ,ורציתי לדעת איפה אני אתקין מסך מקדימה ?

בבקשה תנו לי רשימת מוצרים מקצועיים +מחירים.

והאם כל זה אפשרי ברכב הזה ?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

היי יוסי,

סלח לי אם אני טועה אך נשמע שאתה מעט חדש בתחום.

המטרה שאתה מכוון אליה יקרה, אולי יותר ממה שאתה חושב. חוץ מלספר לך שבאודיו לרכב הכל אפשרי - GPS, דאבל דין, מסך DVD מקדמה, במשענות הראש, או אפילו בדלתות (ניתן יהיה לראות אצל חבר פורום בקרוב), אני לא מועיל כביכול לשאלותיך. אומנם למעלה מזאת, דומני שמלבד ממתקין מקצועי שיישב איתך ויעבור איתך פרה פרה, פרט פרט ולבסוף - יציג מחיר, אף אחד לא יוכל להגיד לך את התשובה הסופית אותה אתה מחפש.

לייבא מוצרים מחו'ל\לקנות מחנות בארץ\להתקין בחנות ולהרוויח אחראיות על חלק מהמוצרים\להתקין אצל מי

שעיקר עיסוקו הוא התקנות\ טיב המוצרים\ מחיר המוצרים\איכות התקנה\ כמה מסכים ואיפה וכיו"ב.

כל אלה הן על קצה המזלג ובעצם כאפס קצהו של מגוון האפשרויות הגדול.

תכתוב לנו מאיפה אתה בארץ, והחבר'ה יציעו לך אל מי לפנות שיסיע לך בבחירת הרכיבים הנכונים וההתקנה הנכונה עבור

שילוב יכולות הכיס עם רצונות ומטרות.

בברכה.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

רון, אני לא חדש בנושא אבל לא מקצועי בנושא הזה.

אני מאזור הצפון-כרמיאל.

אני גם יודע שהעסק הזה יקר ,לכן אני מחפש לאט לאט הצעות ומחירים סבירים, רק רציתי קצת לדעת אם אפשר להתקין ברכב הזה רמקולים 6/9 מאחורה, והאם אפשר לדחוף איזה דבל דין במקום ה GPS ואם לא אז אני אמצא מקום לרדיו MP3 רגיל.

תודה רבה על העזרה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...