Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בדיקת ראייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הלך להוציאה רשיון לאמבולנס, והוא נשלך לבדיקת עיניים עבור הרשיון והוא נכשל בבדיקה ונימצא שהוא חייב להרכיב מישקפיים .

השאלה שלי האים הוא צריך להרכיב משקפיים עכשיו לתמיד גם ברכב הפרטי שלו או ש רק ברכב ביטחון בתפקיד (אמבולנס)?

תודה לעונים.

ROVER 600 TI

פורסם

אהלן,

מנסיון (בצבא הייתי אחראי בין היתר על בדיקת כשירות רפואית לנהיגה), תקנות כשירות רפואית מבחינת ראייה- הווה אומר בדיקה במכשיר טיטמוס, בה נבדקת חדות הראיה, שדה הראיה, ראיה דו עינית ובדיקת כפל ראיה הינה אותה בדיקה גם לרכב B(פרטי) וגם לרכב כבד יותר , כולל רכבי בטחון,חילוץ וכו'.

מה שאומר שחברך בהחלט לא כשיר לסוע על רכבו הפרטי ללא משקפיים, וחייב להרכיב משקפיים או עדשות מגע בנהיגה גם לרכבו הפרטי.

עריכה- מצאתי מאמר של "ראש מנהל הרפואה " שרושם משהו על כך :

http://209.85.129.132/search?q=cache:hu7BdYEGZfwJ:www.health.gov.il/download/forms/a1435_mr73_01.pdf+%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%94+%D7%9C%D7%90%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%A1&hl=iw&ct=clnk&cd=1&gl=il

סופ"ש נעים

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם
Dr_Janana, אני חושב שהשאלה הייתה האם חברו חייב חוקית להרכיב משקפיים ברכבו הפרטי.

מבחינה הגיונית אין שום הבדל בין השניים.

ברגע שהוא עובר לרכבו הפרטי הראיה שלו אינה משתפרת וחובה עליו למען בטיחותו ולמען האחרים להרכיב משקפיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ל', אני יודע. אבל זה נשמע כמו חיפוש לדרך התחמקות מההגיון.

מסכימה עימך בנושא, אינני מבינה מדוע יש צורך להתחמק מלהרכיב משקפיים.

כמו שעמית ציין, יש צורך לדווח על שינוי בריאותי לרשויות, במידה והוא אינו מעוניין לדווח (מכל סיבה שהיא) שיהיה מספיק אחראי להרכיב את המשקפיים בזמן נהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...