Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיאסטה '83!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילוך שלישי?

כמה צריכה אתה מגיע בעליות כאלה\צריכה ממוצעת?

למען האמת ש-70 זה נורא נורא איטי, עם 100 כ"ס אין בעיה אפילו להגיע ל-140, שזה כבר פי 2.

אביחי

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה שם לב למה שאתה רושם?

בממוצע הנסיעה הייתה על 70 קמ"ש. בקטעים הקשים - 65 קמ"ש. מכובד בהחלט למנוע עם 50 חמורים מקדימה (ביום טוב!).

למען האמת ש-70 זה נורא נורא איטי, עם 100 כ"ס אין בעיה אפילו להגיע ל-140, שזה כבר פי 2.

בחייייך! :-D

ידעת שאם יש 150 כ"ס במנוע אז אפשר לגרד את ה210, שזה כבר פי 3 מהזחילה שלי...:roll:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
הקריטריון שלנו לכניסה למועדון פורד הוא לא ממש נוקשה...

אם יש לך חלודה - אתה בפנים! :-D

אה, סבבה, אז התקבלתי :lol::lol:

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

אז ככה: :-)

אתמול בערב אני וחברי הטוב (שהולך לעזור לי הרבה עם הרכב הזה, אבל עוד לא מודע לכך) סידרנו את תאורת לוח שעונים, שבקושי עבדה גם אחרי החלפת נורות. היו 2 פלסטיקים (במקור שקופים-כחולים, שעם הזמן הפחו לסתם כחולים, לא שקופים) מעל הנורות שחסמו את האור, והכל הסתדר אחרי שפשוט זרקנו את הפלסטיקים הנ"ל.

בנוסף לכך, הורדתי את הכיסויים המכסאות וגיליתי שהכסאות במצב יחסית טוב - ציפיתי למשהו יותר גרוע :-)

והנה התמונות

1.JPG

2.JPG

3.JPG

6.JPG

4.JPG

5.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

הרכב נראה שמור מאוד מבפנים. כמו כן הדשבורד הנ"ל ממש מדליק, הרבה יותר יפה מהדשבורד ה"מתקדם" שנוטה להישבר.

הדבר שנראה הכי מציק זה כמות החוטים החשופים - אני הייתי מנסה לבדוק איזה חוטים אפשר להוציא החוצה ישירות לפח הזבל.

פורסם

תתחדש ותהנה.

אין כמו רכב ישן כדי להרגיש צעיר :lol:

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

באמת נראית טוב....יחסית לפיאסטה מהשנים האלו.

אני חושב שיש באוטו הזה הרבה קסם בזכות ה"ישן" שלו.

בטח הרבה מכם בפורום מכירים תריח שיש באוטו ישן, אני בכל מקרה מת עליו8)

מה שכן, אחלה אוטו שבעולם, פשוט וקל לטיפול, חסכוני וחמוד....

תתחדש!

פורסם

אכן יש ריח של ישן, ודי חזק :-)

אגב, חברים, יש המלצות לפחח טוב/לא יקר מאיזור המרכז? ולדעתי יש לא מעט עבודה על האוטו..

אשמח גם להמלצות לצבע.

אני, האמת, גנבתי איזה רעיון נחמד :oops: מחיפושית ג'ינס.

רכב בצבע כחול-כהה עם "תפרים" (מדבקות או צבע) כתומים.

ה"תפרים" בסגנון כמו בתמונה המצורפת.

אם יש רעיונות טובים יותר, אשמח לשמוע!

74_jeans_kit.jpg

LEON אדומה

GOLF כחולה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול לכבוד יום הולדתה של הפיאסטה שלי, קניתי בשבילה כסאות ודיפוני דלתות של פיאסטה 89', הדיפון של דלת הנהג היה במצב ממש טוב, ואת הדיפון של דלת הנוסע הייתי צריך לשפץ קצת. לפני כמה דקות סיימתי להרכיב.

הדיפונים והכסאות לפני ניקוי יסודי, שאותו אני אעשה במהלך השבוע. אה, והשגתי גם ידית גיר מקורית!

הנה התמונות, לפני ואחרי:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

האם לא עדיף לרפד הכל מחדש כשהדיפונים בחוץ עם איזה בד מדליק משוק נחלת בנימין? 8)

ומה ההבדלים בין הכיסאות? האם יש יותר נוחות או שפשוט מדובר במושבים פחות שחוקים?

פורסם

וואו אתה מחזיר אותי 20 שנה אחורה

זה היה הרכב הראשון שלי ב87. תתחדש

המצב, יחסית לשנה, נראה טוב וגם בפנים די שמור.

אלי

פורסם
אתמול לכבוד יום הולדתה של הפיאסטה שלי, קניתי בשבילה כסאות ודיפוני דלתות של פיאסטה 89', הדיפון של דלת הנהג היה במצב ממש טוב, ואת הדיפון של דלת הנוסע הייתי צריך לשפץ קצת. לפני כמה דקות סיימתי להרכיב.

הדיפונים והכסאות לפני ניקוי יסודי, שאותו אני אעשה במהלך השבוע. אה, והשגתי גם ידית גיר מקורית!

הנה התמונות, לפני ואחרי:

דיפוני דלתות של פיאסאה דור א' ו ב' הן אותן הדבר?

• תוכן חדש...