Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס שהתהפכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לגבי קנייה של יונדאי גטס. הרכב הוא יד ראשונה מהשכרה (אוויס) דגם GLF 1399 שנת 2006 ידני 86000 ק"מ.המחיר אטרקטיבי במיוחד (40000). על פי הבדיקה של אוויס אין פגיעות בשלדה אבל בטופס הבדיקה מצויינים מספר דברים:

1) גג:משמעות נמוכה, צבע גג לא מקורי. מצב פנימי: מגן תחתון חסר/שבור. צבע מרכב: צבע כללי לא מקורי. תקוני מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן ימין, תקוני מרכב וצבע, מגן אבנים אחורי פגום/מעיכות, נזק לפגושים.

2) מתלה קדמי: מעיכות

3) גל הנע/ציריות: החלף גומיות מגן לציריות

לפי דעתי סעיף 1 מעיד על כך שהאוטו התהפך מתישהוא בחייו. למרות זאת אין שסי.

אשמח לשמוע מה דעתכם, האם כדאי לקנות את הרכב?

user_online.gifreport.gif

פורסם

אם הרכב התהפך בבדיקה היו אומרים סימני פגיעה/תיקון משקופים עמודים וכו'

דעתי רק צבע כללי לרכב אבל חכה למומחים אלה אם כן בבדיקה במשמעות גבוהה רשום את הליקוים של הגג שאז התמונה יותר תתבאר

פורסם

אוטו שמתהפך מקבל הרבה יותר מצביעה לגג, ואני רוצה להאמין שבמכון היו שמים לב לזה. רוב הסיכויים שהרכב סבל מפגיעה אחרת בגג שדרשה צביעה - אולי ברד, אולי צבע מתקלף. שאר הבדיקה נשמעת סביר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה מודע רק לעובדה שיש לך כרית אוויר אחת ואין לך ABS נכון

דעתי להיתרחק מהמפגע הבטיחותי הזה .

פורסם

קודם כל תודה על התגובה

שנית, מה מבחינת היכולת למכור רכב כזה בעתיד? שווה לקנות אותו?גם קילומטרג' גבוה, גם צבע לא מקורי, גם מהשכרה. אני מפחד להתקע איתו בהמשך.

פורסם

השוק מוצף ביונדאי גטס 2006,צורה ישנה וחדשה.

אם זה הדגם שאתה מחפש,לך על רכב שאתה לא חושש מהקנייה שלו.

ואם תעשה בדיקה קטנה,תראה ש40000 ש"ח הוא לא מחיר אטרקטיבי במיוחד.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מחזק את אורן.

המחיר הנ''ל הוא לא ממש אטרקטיבי (לדוגמא, לפני חצי שנה מכרתי את הגטס לסוכנות ממנו קניתי, ידנית אגב, שנת 04 ב 48K.) וכן, יש מצב שיהיה לך קשה למכור את הגטס אלא אם כן תהיה מוכן לרדת בהרבה מהמחירון, או טרייד אין בסוכנות - כמו שאני עשיתי.

חוץ מזה אחלה אוטו, תוך שנתיים וחצי 0 תקלות חוץ ממצבר וטיפולים שגרתיים.

פורסם

רגע, אוויס עשו את הבדיקה ?

כדאי לך לחשוב טוב מאוד אם לא כדאי לעשות בדיקה בעצמך, וזה מנסיון עם אוויס.

הרכב הזוועתי הקודם שלי, פורד טורנאו קונקט, נקנה יד שניה מאוויס בצפון, ולפי בדיקה שלהם, לא הייתה שום פגיעה ברכב.

חודש אחרי זה אני נכנס למוסך כי הפנס השמאלי של הרכב עקום משום מה והמוסכניק שואל אותי "אני רואה שעשית עם הרכב תאונה ?"

אני אומר לו שלא עשיתי שום תאונה, והוא הראה לי את החיבור של הפנס והראה שהכל שם מעוך ומתוקן, הכנף הוחלפה ונצבעה עם המכסה מנוע, ויש מעיכות קטנות על השלדה.

עצה ממני, אל תסמוך עליהם אם הבנתי ממך נכון.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני פעם כמעט קניתי מזדה מאוויס ולפי הבדיקה שלהם הייתה תאונה "קלה" מאחורה ,

בפועל בבדיקה שאני לקחתי , היה תאונה מאחורה והוחלפו 2 דלתות,

• תוכן חדש...