Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת דלתות בחניונים ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מאיתנו לא החנה את האוטו שלו בחניון של איזה סופר/קניון וחזר ומצא איזו מכה יפה על הדלת ?

ובכן היום הייתי אני שמצא את זה :mad: ועוד איזה מכה !!!

חזרתי כולי שמח וצוהל על שחרורי מצה"ל (היום). בדרכי לאוטו כבר מאיזה מרחק של עשרים אני שם לב שההשתקפות על המאזדה האהובה שלי איננה ישרה אלה יש בה נקודת !! אמרתי בטח לכלוך ...

אך לא היה זה לכלוך זהו חתיכת עקומה בפח שאיזה פירחח השאיר כאשר פתח את דלת האוטו המסריח שלו !!!!!!

קיללתי שם ציפורים בעטתי באבנים ושאלתי את אלוהים "למה ?? מה עשיתי לך ?" ( הוא לא ענה ) . חזרתי הביתה עצוב ישבתי לי על כוס חלב חם והחלטתי שלא אתן לזה להרוס את יומי.

עוד מישהו עבר חוויה טראומתית שכזאת ומוכן לחלוקת אותה ? ( על מנת שלא ארגיש בודד בדפיקה הקטנה שלי )

אין צבא יש פסיכומטרי אין שפה !! קשה, קשה .

8)
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חלב חם ביום השחרור?! יאאלה אני עוד 6 חודש מתפרע כאילו אין מחר בעזרת השם ביום השחרור!!

דבר שני אני משתדל להחנות ליד עמודים כך שחצי אוטו מוגן-זה לפעם הבאה...

איזה שנה הרכב? אולי לא כדאי בכלל לתקן ופשוט תתעלם מזה-לומדים לחיות עם מכות על

הרכב...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אין לי את הכסף עכשיו לתקן את זה אז אני מאמין שבסוף אני אשלים עם זה ....

האוטו שנת 98 לאנטיס F כזה אוטו חמוד :) פשוט כואב לי לראות אותו סובל ככה :(

מה רע בכוס חלב חם ? זה מרגיע אותי כשאני כועס :oops:

8)
פורסם

משתתפת בצערך, זה מעצבן מאוד לראות שלאנשים אין כבוד לרכוש של אחרים :evil:

לכן אני מצאתי פיתרון, אולי לא מושלם, אבל בזכותו לי זה לא קורה!

האלפא חונה רק בבית!!!

לקניון אני נוסעת או ברכב חליפי (של בני המשפחה..) או עם חברים!

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם

קרה לי בחניון ליד קניון שמישהו השאיר סימן קטן קצת מאחורי הדלת

יותר גרוע קרה לי בחניון של תל השומר (חבר שהתגייס) והשאירו לי סימן גדול ושחור על הפינה

של הטמבון

לומדים לחיות עם זה בצער רב וביגון קודר אבל בסוף לומדים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

בחניה התת קרקעית של העבודה אני משתדל תמיד לחנות בצמוד לאנשים מהעבודה שמכירים את הרכב שלי ומכירים אותי.

בקניונים המצב שונה וקשה להימנע משריטות, אפשר רק למצוא חניה שצמודה לקיר או כבר לרכב חונה והסיכוי שיחנו לידך פוחת.

זה מזכיר לי שעבדתי בחברת "נייס" היתה לנו חניה תת קרקעית 5 קומות ותמיד היתה חניה אבל כמובן שהיו את העצלנים שחסמו יציאות וחנו במקומות הלא מסומנים כדי לחסוך את הטרחה לרדת עוד קומה, יום אחד חפשתי חניה והייתי כבר בדרך לרדת עוד קומה וראיתי בחורה שמנסה לחנות בצמוד לאיזה עמוד במעבר במקום שאסור לחנות, כמובן שהגאונה נכנסה בעמוד.

אני מקווה שהמקרה הזה לימוד אותה לקח לא להיות עצלנית.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

נסעתי לטקס סיום כיתות ח' של אח שלי. החנייה ה"מסודרת" הייתה בחורשה ליד איצטדיון "וינטר" בר"ג למי שמכיר.

אני יוצא מהאוטו, מפעיל את האזעקה הדלתות ננעלות, ואיזה בת שרמו*** באוטו לידי פותחת את הדלת האחורית ויוצאת מהאוטו, אני שומע נגיעה קלה, מתכל - סימן לבן על הדלת השחורה האחורית שלי!!!

אני בקריזה, הפיוזים מתחילים להתחמם מעבר למותר...

הבת שרמ**** שואלת אותי "זה בסדר ?" והולכת...

זהו... פה כבר היה קצר!!!

בסדר ???? לא זה לא בסדר !!!! לא יכולת להיזהר קצת ???????

אם לא הייתי באותו רגע ליד סבא וסבתא שלי וההורים שלי (שניסו להרגיע אותי קצת) הייתי מתהפך שם!!!!

בדרך חזרה לאוטו אחרי הטקס, כל כך רציתי להעביר איזה מפתח (במקרה יש לי מפתח של מנעול הגה, שהוא כזה בצורת +, יעיל מאוד למקרים אלה) אבל לצערי הם הספיקו לסוע כבר...

"זה בסדר ???" היא שואלת...

פורסם

אח"כ אנשים מתפלאים למה אנשים תופסים 2 חניות.!!!

חרא של אנשים בלי כבוד אחרי צבע כללי לוי אר הקודמת שלי

מישהו עשה לי את זה אני לא רוצה להגיד לכם מה קרה לו אבל משום מה גם לי זה קרה

בתל השומר

פורסם
מי מאיתנו לא החנה את האוטו שלו בחניון של איזה סופר/קניון וחזר ומצא איזו מכה יפה על הדלת ?

חזרתי כולי שמח וצוהל על שחרורי מצה"ל (היום). בדרכי לאוטו כבר מאיזה מרחק של עשרים אני שם לב שההשתקפות על המאזדה האהובה שלי איננה ישרה אלה יש בה נקודת !! אמרתי בטח לכלוך ...

אך לא היה זה לכלוך זהו חתיכת עקומה בפח שאיזה פירחח השאיר כאשר פתח את דלת האוטו המסריח שלו !!!!!!

קיללתי שם ציפורים בעטתי באבנים ושאלתי את אלוהים "למה ?? מה עשיתי לך ?" ( הוא לא ענה ) . חזרתי הביתה עצוב ישבתי לי על כוס חלב חם והחלטתי שלא אתן לזה להרוס את יומי.

עוד מישהו עבר חוויה טראומתית שכזאת ומוכן לחלוקת אותה ? ( על מנת שלא ארגיש בודד בדפיקה הקטנה שלי )

אני חונה רק בדאבל (אני מחנה לרוב רק בחניות מקורות) - גם בחו"ל, ומי שרוצה להטיף לי, שלא יעשה את זה.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

אני חונה רק בדאבל (אני מחנה לרוב רק בחניות מקורות) - גם בחו"ל, ומי שרוצה להטיף לי, שלא יעשה את זה.

אני כן אטיף לך! ואני עוד בהלם שאתה מתגאה בזה. :x:mad:

ותעשה לכולנו טובה, בפעם הבאה שאתה נוסע לחו"ל, פשוט תשאר שם :!::!::!::evil:

דניאל

פורסם

אני כן אטיף לך! ואני עוד בהלם שאתה מתגאה בזה.

ותעשה לכולנו טובה, פעם הבאה שאתה נוסע לחו"ל, פשוט תשאר שם.

דניאל

אתה לא באמת רוצה להטיף לו... :wink:

:-)

פורסם

למרות שאם לי היו עושים את זה ביום של השיחרור (עוד שנה :lol::lol::hihi: ) הייתי מעבד את האשתונות :crazyeye: ) ןאם נייתי רואה את הבחור אז הייתי קורע אותו למרות שזה קרא לפני כמה שנים משהו כמו שלוש שנים שהייתי בן 17 (לפני רישיון) נסעתי אם ההורים שלי לאילת החננו את האוטו ואיזה פוץ אם מכונית גדולה אני כבר לא זוכר שרט את האוטו ודפק אותו כאילו זה אוויר ואני מרוב עצבים (כי זה היה אוטו שאני אוהב במוו 318)

התחלתי לצעוק על הבן אדם למרות שהוא היה גדול ממני ביותר מ 15 שנה ולא הפסקתי לצעוק וכל העיר שמעה את הצעקות וזה היה מזה כיף ככה להראות לאיש מבוגר ממני מי כאן בעל הבית והוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה כאילו העולם שלו :agrue:

• תוכן חדש...