Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור טיפול + שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אתמול שמתי את הקסרה במוסך.

ידעתי שצריך להחליך למשולש הקידמי הימני את התושבת שלו.

התקשרו בצהריים ואמרו שגם המשולש קרוב לסיום החיים שלו ואם מחליפים את מומלץ לעשות את שמאלי גם.

עשיתי את שניהם , + איזון סרן + כיון זווית גלגל ( ראיתי שבדקו שלגלגל אין זווית ומאופס כמו שצריך ).

החליפו שמנים כולל שמן בלמים ונוזל רדיאטור.

יצא 2900 כולל מע"מ. קצת הרבה אבל ההרגשה אחרי זה ממש שונה.

הגה לא רועד כלל , לא מושך ימינה או שמאלה וממש כיף לנהוג.

אני יודע שבקרוב גם צריך להחליף צמיגים אבל זה לקראת סוף החורף

ראיתי צמיגי HANKOOK ב 397 לצמיג + עבודה.

הם שווים משהו?

האם הטיפול היה יקר?

פורסם

הצמיגים עוד בסדר.

לקראת הקיץ הם יגיעו לגיל 4 ואז לא משנה לי מה מצבם , אני מחליף.

נכון להיום יש עוד מספיק בשר בצמיג אבל אחרי שראיתי מספיק תאונות ביגלל צמיגים ישנים , החלטתי שצמיג בן 4 מוחליף לא משנה מה מצבו.

פורסם

אני נסעתי עם צמיגי הנאקוק במשך למעלה משנה בניו יורק, בכל תנאי מזג האוויר, כולל שלג וקרח, כמובן כביש יבש ורטוב, הצמיגים הפתיעו והדהימו אותי כל פעם מחדש.

אינני מכיר את הפאלקון, ואינני מכיר את הדגם הספציפי של הצמיג עליו את מדבר, בכל אופן, לי יש נסיון מדהים עם המותג הזה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...