Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206, פונטו או אולי אקסנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 30k וחשבתי על פז'ו 206 משנת 2000 (פלוס מינוס) או פונטו. מנגד יש אופציה גם לרכוש יונדאי אקסנט 2000 ב-25 אלף מליסינג (בן אדם אמין בעיניי). העדיפות היא לידני, לכן 2 האופציות הראשונות.

אשמח להמלצות בעניין, לעזרה באופן כללי ברכישה (זו רכישה ראשונה שלי) ולכל תגובה. תודה!

פורסם

חיפוש יעזור לך, נסה אותו.

באופן כללי גם ה 206 וגם הפונטו מומלצות, שתיהן מכוניות טובות מאוד. כאשר לצד הפונטו משחקים מחירי חלפים זולים ושנתון גבוה יותר בתקציב שלך. ב 206 תקבל נוחות טובה יותר והתנהגות כביש טובה יותר.

!AWDSOME

פורסם

קצת קשה להמליץ לך על אחד מהרכבים האלה מבלי שידוע מה חשוב לך ברכב, בטיחות ? אחזקה זולה ? אם לא משנה לך איזה רכב לקחת אז ה 206 זאת תהיה בחירה הכי טובה ( החלקים שלה לא זולים, קח זאת בחשבון ) אבל שוב, זה תלוי מה אתה מחפש, היונדאי אקסנט זה בכלל רכב משפחתי ואין מה להשוות בינו לבין הפיזו והפונטו, תחשוב מה אתה מעדיף ומה אתה צריך.

פורסם

חשובה לי התנהגות כביש ונוחות לפחות כמו אחזקה זולה.

האם החלקים של ה-206 יקרים משמעותית (מהפונטו למשל)? או שאלה הבדלים יחסית לא גדולים ושווים את המחיר?

עוד משהו - מישהו יכול ללמד אותי על ההבדלים בין הדגמים XR ו-XT ב-206?

שוב תודה לכל מי שהגיב.

פורסם

לפי דעתי בפונטו הנהיגה היא סבירה ולגביי אחיזת הכביש אז בדרך כלל הפונטו בסדר חוץ מסיבובים כגון סיבובים בכיכרות שם אתה מרגיש שהאוטו יכול להתהפך...

לגבי החלקים של הפיזו אני לא בטוח אבל מה שבטוח שהפונטו הרבה יותר זולה להחזקה רק לוודא שאתה לא קונה מנוע 16 שסתומים ( טיפול ראש מנוע עולה יקר שמדובר ב16 שסתומים ) .

פורסם

האקסנט זה גרוטאה ובהחלט לא כדאי.בין הפונטו ל206 הפונטו קצת יותר זולה לאחזקה אבל ל206 תחושה טובה יותר לנהיגה ונסיעה.

פורסם
האקסנט זה גרוטאה ובהחלט לא כדאי.בין הפונטו ל206 הפונטו קצת יותר זולה לאחזקה אבל ל206 תחושה טובה יותר לנהיגה ונסיעה.

הוא מדבר על אקסנט שנת 2000 ( הצורה החדשה מבחוץ וגם מבפנים ) שזה רכב אחר מבחינות מסוימות מהאקסנט שעד שנת 1999, גרוטאה ? לא התבלבלת ?

פורסם
הבדל בין הדגמים" XR פחות מאובזר XT מראות בצבע הרכב ג'אנט 14 מראות חשמליות.

בנוסף ,

XT מגיע עם חיישני גשם, פנסי ערפל, חיישני תאורה וריפודי קטיפה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הוא מדבר על אקסנט שנת 2000 ( הצורה החדשה מבחוץ וגם מבפנים ) שזה רכב אחר מבחינות מסוימות מהאקסנט שעד שנת 1999, גרוטאה ? לא התבלבלת ?

גם מודל 2000 וגם מודל 99 גרוטאות עם בטיחות נמוכה, איכות נמוכה, תחושה גרועה בנסיעה,צריכת דלק של מרכבה 4 ולא מעט בעיות עם הגיר האוטומטי וחיישנים.האלטרנטיבות הרבה יותר טובות.

פורסם

הוא לא התבלבל. זו מכונית בינונית-, עם איכות חומרים נמוכה, בטיחות נמוכה מאוד, ואחיזת כביש לא טובה.

חוץ מהמחיר, אני לא מצליח לחשוב על יתרון שהיא נותנת על פני שאר רכבי הסופרמיני המקבילים לה.

!AWDSOME

פורסם

אין בכלל להשוות אותה ל206 שזאת ליגה אחרת לגמרי.

206 אוטו איכותי למדי בטיחותי ומהנה לנהיגה, לא רואה שום דבר שיכול להיות שיקלול בקניית אוטו אחר, חוץ ממחיר טיפולים.

פורסם

ליגה אחרת?

ה206 בהחלט עדיפה מבחינת הנאה מנהיגה (כמובן ההגה המחורבן של הפיאט) ונוחות נסיעה.

לגבי בטיחות שתיהן עם 4 כוכבי בטיחות במבחני eNcap. אין הבדל משמעותי.

אבל היתרון הגדול של הפונטו אל מול ה206 כמשומשת הוא מחיר המחירון הנמוך שלה. במחיר של 206 1400 סמ"ק בסיסית מודל 2000 אפשר לקנות פונטו מאובזרת מודל 2002-2003.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אומנם זאת רק דעתי אבל 206 הרבה הרבה יותר טובה מפיאט.

בכל היבט הקשור לנסיע וזה מה שחשוב כשאתה קונה אוטו לא? לפחות לי.

• תוכן חדש...